muhteşem ikili yine iş başındaaa sizi gidiler siziiiiiiiiiiiiiiiiii ............... maşallahhh
Yaris sonrasi rutin kelimeler bunlarsprclerimiz belli engin abi bana 10 atti bisi mi oldu adam yapmis biz bisi yapmiyoz adam emek harcamis bize tebrik etmek kalir.bnm icin engin abi gecmis gecememis sorun degil birisi iyi dereceler alsin birisi bisiler basarsin bu onemli tabi bi yanda da milyarlarin doyuramadigi araclar war
![]()
şimdi benim anlayamadığım yarış bittikten sonra benim arabamda şu yok bu yok demenin ne anlamı var ..........ben geçtim diyorum sen geçtim diyosan koy videoları görelim arkamızdan kaç tane araba gazladı bonlardamı görmedi ...ha bide kime sorduysan yanlış sölemiş sana bende ne ince conta nede poliş var eğer var dersen açarsın motoru bakarız ..........yarıştan sonra deneriz ben geçtiğim adamı bidaha geçmem..
VHM V-Vtec VAV Type-R- HAG Crx- K CRX
MSG Power Mustafa GENÇ
PPR Motorsport Kaan GÜVENİR
[COLOR="Black"][B]Ayhan ŞEN Motor YENİLEME
MAPPED BY SPEED
videolarda neyin ne olduğu belli eğer ki bi araba bırakıyosa o hızda lap diye kalır ben bariz bi şekilde ivmeleniyom tabi sen baktın olmuyo gazı salıyon...
MSG Power Mustafa GENÇ
MAPPED BY SPEED
şimdi özgür abi gibi burnunu çıkarınca öndeyim oluyosa benim 4.ün sonunda ben nerden bak san 1 boya yakın çıkıyom zaten...hani yazışım yazmıcaktım ama hani birbirimizi kandırmayalım..
MSG Power Mustafa GENÇ
MAPPED BY SPEED
maşallah vti'lara böyle araçları görünce seviniyor insan bende oralarda olsaydım keşke güzel denemeler olurdu speclerimiz yakın araçlarla allah kaza bela göstermesin araçlarınıza...
http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
video çok keyifli elinize sağlık...sakin ol tamam...vitesler çok sert....
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
maşallah araçlarınıza
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Engin abi sen boşver Herseyi sen iyi yırttın arabana bişi olmadan bitti yarışkimle yarıştıysa bi motor indirdi yarıştığı kişiler
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)