BTU Nickli Üyeden Alıntı
karı gibi uzatıyosunuz mevzuyu hee, Askan sen de şekerpınarda durduğumuzda 1 boy oluyo dönerken denemeye gerek yok dedin, tutturmuşsun bir denemede 5 te öndeydik diye. Şekerpınara sıkarken de 5 in sonuna kadar bastım ben, 1 boydan daha aşşa yaklaşmadın hiç. Zaten şanzıman oranları da aynıyken top speedde nasıl bir fark bekliyosunuz ki ?
Arabayı ben kullanıyodum, ben de şahidim ne olup bittiğine, iki arabanın da 5. vites tüm nefesi bitene kadar basalım, DP önde olamaz. Arabana kimse kötü demiyor da, EV'de ülkemizdeki en hızlı RC.
Bir de bu arabaların oluru bu kadar, fitre, egzos, polish molish kasnak falan alınabilecek maximum güç 200-205 civarı, e zaten farkın ne olmasını bekliyorsunuz ki.
Kimse de DP'ye kötü demiyor zaten, ben o arabadan hiç ümitli değildim ama it gibi yürüyo, yalnız EV gibi gidebilmesi için de, EV'den eksik olanlarının yapılması lazım. Bu durumda da iki araba da eşit olacağından, aradaki 1 boyluk fark kapanacaktır. Zaten denk arabalarda nasıl bir fark bekleniyor ki, Apo abinin de arabasını gördük, adam 2 boy arkamızdan geliyordu bizimkilerden daha az ellenmiş olmasına rağmen. Boşuna gerginliğe gerek yok, bence DP EV'nin 1 boy gerisine gelebilecek kadar hızlanmışken, öpüp başa konmalı.
Ama gecenin kralı EV'dir, son sözüm budur :)