tam o.ç ya o onune cıkan ızlerken ne sovdum ya it oglu it e.kesin karıdır süren ondekini
Böyle şöför çok, adam yokuş aşağı L virajında sollama yapıyor bende yukarı doğru çıkıyodum kırmasam kafa kafaya giriyordum.
Kör nokta gibi duruyor adam biraz dışardan gelmiş. Ama insan bi kafasını çevirip bakar di mi mal oğlu mal işte.
böyle gerizekalılar malesef var uzun yolda sollama yaparken genelde kornamı kullanırım çünki adam uzun süre gidince mala bağlayabiliyor sadece gözü önünü görüyor,
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
burası rusya ıse normaldır bence,cok sacma salak kazalar oluyor ızlıyorum..
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
adamın dikiz aynasında kör noktada da kalmış olabilir. Videoyu çeken adam sollamayı,öndeki adamın çıkma ihtimaline göre önlem alarak yapmalı. Uzun yol dikkat kaybı olabilir illaki.
Adam hata yapmis kazaya sebebiyet vermis, kendi de olumden donmus, siz hala adami dovme pesindesiniz ya bazen diyorum nasil bir yerde yasiyorum, cevredekiler nasil canlilar..
Rahatsiz misiniz arkadas dalmalar dovmeler? Siz ayni ya da benzer bir hatayi hayatiniz boyunca hic yapmayacaginizdan nasil bu kadar emin olup karsidakine dalmayi filan dusunuyorsunuz ya?
Biraz olgun olun arada sirada, en azindan ara sirayla baslayin, zamanla genele yayarsiniz...
Bu arada adam hakikaten kotu soformus, dikkatsiz hiyar orasi ayri.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
ben yazık otobüstekilere üzüldüm hiç suçları yok dümdüz giderken belkide takla attılar :S
Civic Si, Typer, S40 T4, M3 ve son olarak şuan E30 M52b28tu
Valla kimsenin yaptığı şeyi sineye çekecek halim yok..
"İnsanlık halidir olur dediğiniz konuda hatalı kişi (bana göre ortadaki aynasına bakmayan sığırdır) bir aracın takla atmasına, bir otobüsün yoldan çıkmasına (muhtemel devrilmesine) sebebiyet vermiş.
Böyle bir konuda insanlık hali gibi bir kalıbın altına nasıl girebiliyorsunuz? Altınızdakileri atlı karınca mı sanıyorsunuz siz?
Ben eşşek miyim yolda psikopatça, paranoyakça dikkatli gidiyorum kafamdan bin tane ihtimal düşünerek araba kullanıyorum.
Aynısı sana yapılsın, çoluğun çocuğun yakının ölsün böyle bir mallık yüzünden, görelim senin bu şekildeki serin kanlılığını.. Adama dalıyor musun yoksa "yahu insanlık halidir" diyip mi geçiyorsun..
Elmayla armutu karıştırmayın.. Olgunluk başka bir konu, böyle bir hataya "insanlık olur böyle şeyler" demek bambaşka konu.. Saçma sapan yorumlar yazma..
Selametle..
Bu tip sollamalar yaparken belki aklımıza gelir bu video da biraz daha dikkatli oluruz diye konuyu açtım. Akıllarda kalır umarım.
Sana yazmamistim, ama sende ayni sekilde dusundugune gore sana da gelsin o zaman.
Kaza bu kaza, adam bilerek isteyerek boyle bir hareket yapmamis, sigirligindan okuzlugunden kazaya sebebiyet vermis okey buna birsey demiyorum zaten, ama "ben olsam iner dalardim" diyen arkadaslara biraz sakin olun diyorum.
Sineye cekmekle ne ilgisi var? Kasit yok olayda, karsidaki de olum tehlikesi atlatiyor. Kasit olsa zaten sineye cekmek istemeyen cekmesin, sosyal mesaj vermeye calismiyorum farkindaysaniz.
Elmayla armutu karistirmiyorum, aksine kazayla bilincli yapilani ayirt edebiliyorum.
Bak tekrar yaziyorum sosyal mesaj filan vermiyorum, kasitli ustune kirma filan olsa sabaha kadar saldirmak serbest, ama su kazaya sebebiyet veren adama vurmakla, yolda onunuze cikan inege carptiktan sonra inip inege vurmanin farki yok. Ikisininde bilincli olarak yaptigi birsey yok ortada, ikiside okuzlukten kaynakli.
Yolda gece kopek saldirsa ona da mi dalacaksiniz ? Paso bi dalma cikma huyu var toplumda, mutemadiyen bir yerlere daliniyor, bir yerlerden cikiliyor sikinti burda...
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
O takla atan arabada ailenden birisi olsa ve hayatını kaybetse, yine "Kaza bu kaza, adam bilerek isteyerek boyle bir hareket yapmamis" şeklinde düşünecek misin çok merak ediyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)