bu işlemlerden sonra aldıgınız güç nedir acaba ?? 1,4 araçtan ??
bu işlemlerden sonra aldıgınız güç nedir acaba ?? 1,4 araçtan ??
gecenin sessizliğini bozmaya birebir maşallah![]()
Hadi hayırlı uğurlu olsun herkesin eline sağlıkkeşke adanada olsaydım abi gene gorusemedik .
PROJECT 01 GARAGE
artık ben seni bi geçeyim hocus-focusla
maşallah kardeşim emeklerinin karşılığını almana sevindim.nazar değmesin![]()
artık corc-i zamanıcdti
Abi maşallah ya çok iyi gerçekten, bence şu setup lara sadece dereceli egzantrik eksik kalmış birde crx 3,4 ü 3.vites bitmek bilmiyor![]()
normalde var sanzıman ama bende alamıs deılım ...
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
maşallah sonunda bitti demek
bizde biraz ugrasmıstık makatla ayar falan işleri için..
kazasız belasız kullan kardeş
bu arada araban gördüğüm en temiz civiclerden biriydi...
makaaaaattttttttt evladıııııııımmmmmmmm seninde eline saglık![]()
şanzuman kısaltılırsa çok zevkli olur vitesler çok uzun kalıyor, maşAllah aracına,
bu arada kaç bin dönüosun?
mşllh. güzel olmuşa benziyor, kazasız belasız kullan hasan,
mkt seninde ellerine saglık öttürmüşsün makinayı![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Aracta suan tamamen kisik ayar var.3-4 crX disli var fakat Suan cok fazla guclu olmadiginda o icmelenmeyi vermiyor erkut abinin speclerindeki final drive olmadan dahada iyi olmaz.birde bishimoto stage3 egzantrik yay sapka ve methanol kit takarsak ozaman ciddi fark olacaktir.nihayetinde 1.4 hacimli bir arac ucup kacmasini beklemek yanlis olur.ama bir 1.4 ies ten cok daha iyi oldugu kesin
Ectune kullaniyorum
abim allah razı olsun alın teri goz nuru![]()
abim senınde elıne saglık bıze ımkan tanıdıgın ıcın en kısa zamanda fınal drive ve egzantırıkle daha iyi olucamm yorum yapan herkese ayrıca tskler ..
en kısa zamanda insallah 7200
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Masallah elinize emeginize sağlık ...
[QUOTE=bLackModeL;6026377]cok tsk ederımabı senlede gorusemedık
HER DAİM PM ATABİLİRSİN...![]()
Maşallah güzel oldu, olacak da ama affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. Aracın sesini dinledim de, 3. vitesi bitirme süresi neredeyse benim 1.4üme benzer şekilde ki crx 3'ü var alette 10km felan oynaması lazım ama kendi aracımdan biliyorum süreler benzer. Hatta bugün videoya da alayım. Araçta bir ayar vs problemi olmasın? Ayrıca 1.5 krankı ve kolu kullanılıp stroke etmek sıkıştırmayı da 11lerde karşılamak daha verimli olmaz mıydı?
Bisimoto level2 kullanılsa farklı olucak , 3de sanırım rolanti fazla huzursuz olur.
.
Çok sıkıntı olmuyor bisimoto level 3 106 lar gibi değil honda sarsıntılı huzursuz bir rolanti olmuyor. Ben bisimoto level 3 kullanıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)