şuan için stock yazılım var araçta hatta sıkıştırma daha yüksek olduğu için ve knock değerini göremediğim için daha fazla avans açmadım araçta.final drive çok uzun 1,4 şanzumanlarda 4.vites 7200 devir stock 1,4 lerde 195 civarında bitiyor hasanın aracında 180 km de 4.viteste 7300 devirde kesiciye giriyor 15-20 km civarında bir kısalma oldu. final driver değişmeden büyük bir fark beklememek lazım zaten.stroke konusundada hasanın tercihleri bu yönde oldu birazda imkan meselesi ilk kez açılmış bir motorda sıfır gibi çıkan krangı değiştirmeye kıyamadık birazda aslında.ama egzantrik-final drive vs takıldığında çok daha farklı olacaktır. aynı egzantrikleri emrahta kullanıyor güzel bir timing ile çok farklı oluyor araç
bılmeyenler ıcın soyluyorum .. az önce denedıgım fılıtre ve egzozlu 150000 de butun bakımları yapılmıs 1.4 is le 7 boy hatta ustu oldu en yakın zamanda vıdeoları koyacam sahıbıne sorup ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
affınıza ve izlediğim videya sığınarak söylüyorum ama bence şuan aracın zaten stock şekilde gitmesi gerektiği gibi gidiyor hatta bana göre bi çıtır daha yavaş ha belki daha ayarları tam yapılmamıştır, eksikler giderilmemiştir birşey diyemem ama nacizane fikrim bu setup ile daha iyi gitmesi gerekiyor,
nasıl anladın derseniz bendede filtre egsoz 4.2.1 headers 1.4 vardı, 2 aracında vites sürelerini karşılarştırdım, senin 3.vitese attığın andan itibaren 140 km sürate kadar (7200dd ye kadar) 12.5 sec. tutuyor, benm araçta 155km ye kadar 12.5 sec. tutuyor
burdaki 1.6 cliosport la olan denememden hesap yapabilirsin :
Civic 1.4 ( Ek.Civic Spoon ) - ClioSport 1.6 ( İceman ) Rolling | Facebook
onu boyle deılde denıyerek gorsen daha ıyı olurr vıdeo hesapları sesten olmaz kadrandan olur varsa aynı speclerde bı is kadranları karsılastıralım aksam kadranda cekıcemm
1.4 lerden böyle görüntüler ve sesler duymak çok güzel maşallah..
mkt ellerine sağlık valla insanın canı çekiyor..hazır seni ve konuyu bulmuşken sorayım esay da böyle bi ses mümkün mü.? mümkünse neler gerekli ve maliyetini ne kadar olur...tşk
aynı surede bıtmıyoo sıze oyle gelıyoo sımdı yıne denedım 1.4is le ogleden sonrada denedım aynı en az 6 7 boy oynuyoo(0-400 + 2 de 60 da roll) arada bu cıddı bı fark en kısa zamanda kadran cekıcemm hatta yarın hesaplayın bıcın ıkısıde arkadasım oldugu ıcın vıdeo koymuyorum ama yarın sedan 1.6ies le denıcemm f/e var onun vıdeosunu koyarım
http://www.techturkey.com/forum/vide...celertion.html
buyur hasan buda benm haplanmış 1.4 ün 40-180 kadran videosu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)