180 den yukarı cıkmıyo şu an için k20a vtec2 soner abı , jdm motor oldugundan 180 son , ecuyu kpro yapıcaz kısmetse o zaman bu vıdeolarda görürsün bol bol :D
Printable View
Masallah araclara
J type_R eski plakasi nedir
16 jet ......
Eski jet iyi yuruyodu plotajdanmi kaynaklandi acaba,
Cvc lafimiz yok hakkini vermis ;)
Bi ara bir kac kare paylassaniz J typeR in fotolarindan, bende ayri yeri vardir :)
......................................... uzamasın konu yeterki
kadir saçma sapan konuşma abicim yaptığın ayıp senin.yazmıyım dedim ama artık bu iş can sıkıcı hal almaya başladı.geliyorsun cuma akşamları ne güzel sohbet muhabbet yapıyorsun.laf söylediğin adamlarla yüzyüze bakıyorsun.forumda böyle yapıyorsun.ayıp bu yaptığın dansöz gibi kıvırmayın.
okana kim çırak derse onun canını yakarım.bunu bilmiş olun.adam gibi dik durun.
ben hiç bi zamn kıvırmadım dansöz gibi kıvıranlara söyle.ben her zamn efendi gibi saygımı eksik etmedim sizlere sen muhabbetin başını bilseydin ona göre davransaydın keşke benim ilk başından beri mucadelem mutavazilikti bunun cabasındaydım ben ama gördümkü kimse mütavazi değil herkes atarlı bende atarlıyım artık bunuda herkes bilsin.
kadir senın içinden geçecem sen az sabret
yavv sen neden bööle olur olmaz safsatalar yapıp asıl maksatları evıne ekmek götürmek olan esnaf adamları saçma sapan otoban olaylarının içine çekmeye çalışıyon koçum ?? hele onu sööle bana
yok okan senın ustanın çırağı olamazmış , senın ustanı tanırız bılırız kımseyle işi olmayan bır adamdır, yaptıgı işlere de ımrenerek bakarız , cok fazla muhabbetımız olmasada kımsenın yaptıgı işe çamur atmayız , atmadık, atmayacaz bu bööle bılıne
ammaaa sen bu ıkı adamı karşı karşıya getırecek şekılde okanın dedıgıne 1000 ekleyıp ustana söylersen , senın ustanın söylediğine ( bişi söylememiştir sen onun agzından konuşuyosundur o da ayrı ) 1000 ekleyıp okana söylersen ıkı esnafı ters düşürürsün yaptıgın ayıptır , yapma bunu !!!!
etrafındakı ınsanları kaybetme haybeye
çifte ajanlık yapma!!!
çekirgede bizim buluşmaya geldiğinde ne dedin kelımesı kelımesıne yazıcam şimdi
sen- abı şu motor koyulsun mekanık iş bitsin yazılım teknık açıdan okan daha iyi yazılım için ona götürcem
ben- bak kardeşim araba senın kıme ıstersen ona götürürsün
daha ne dıyeyım yavv
ya kadir ne yanar döner adamsın la, sana okana şu dediğin cümleyi hatırlatırım,
ben şimdi cem ustayla anlaştım arabayı ordan almak olmaz, yapsınlar rodajı bitsin arabayı getircem siz teknik olarak daha iyisiniz yazılımı ince ayarları yaparsınız ama duyulmasın ayıp olur dedin mi demedin mi ?
allaha şükür hiç bizamn R yapmadım hiç bişeydende korkum yok şu türkiyede herkesle denerim geçileyim geceyim önemli değil.ama senle yok be okan adım gibi bilemde seni geciceğimi genede denemem çünkü geçilirsen çamur atcağını biliyom arabama;)yarışmak istememenin sebebi bu