bar22; aynı dediğin gibi mapper'ların yaptıgının hep 1-2 boy fazlasını istiyorum, farkındalık iyi bişeymiş![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
ff vti yı bizde biliyoruz güzel kardeşim ama yürüyor işte b16b civic si var şu anda bursada bakımları ve yazılımı için geldi 202hp dynosu var yazılım ve ayarlardan sonra cvc 4 boy geçiyor b16b yi (ikiside aynı dynoda ölçüldü araçların) eg daha hafif cvc daha ağır eg 202 hp verdi cvc 190 ama 4 boy önde gidiyoryarın cuma eğer denemek isterse k20a jdm f-h-e lu vtec2 var onunlada dener videoyu koyarız
![]()
güvensizlik değil yani muratın konusunu hiç etmeyelim
edit : bunuda ekleyim cvc vti dynoları pek sevmiyor setup girilmeden önce f-h-e yazılım ile 163hp veriyordustock fn2 type-r ın 1-1.5 boy arkasında gidiyordu diğer f-h-e yazılımlı vti lardan baya hızlıydı dynozede de olabilir beygire aldanmayın yani yakından gidişini görün derim
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
abi bana 1 milyarın lafını yapma![]()
ayrıca ibonun vtece ateşleme sorunuma rağmen 2-3 boy gittim en son ki specleri benim çok üstümde utanmasa 15 sıkıştırma piston koyucak
kelimede şu adam ayar yapar bitirir nasıl olmuş diye sorar araç sahibide sanki biraz daha gideri var der![]()
muratın kesesine bereket, okanında işçiliğine sağlık.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
konu karışmısjdm vti nickli arkdar yüksek hızlılarda okan ustanında dedği gibi dolu dolu 9000 dönüp + kısa ve volant faktörü birleşince 5. vitesin 4.vites gibi bitiyor zaten herhangi bir yığılma fln olmuyor f/h/e yazılımlı bi vti ile denediğimde 5.viteste dahada cok acmaya baslıyorum arayı. bana göre cvc şuanda gayet sağlıklı yürüyor okan ustanın tekrar ellerine kollarına sağlık
![]()
PRO STOCK GARAGE
muratım yeni konulu videolarını bekliyoruz ,bu akşam olur mu![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)