maşallah arkadaşlar çok güzel denemeler olmuş
maşallah arkadaşlar çok güzel denemeler olmuş
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Kaba hesap %15 kayıp olsa krankta 235-240 hp yapar. Bu da RS i geçmeye fazla fazla yeter. Ama anladığım kadarı ile Okanın bahsettiği 220 hp lerde bir A3. Öyle bir A3 ile 4 sonuna kadar çok yakın yürüyebilir iyi bir RS. Ama 5 te sanmam ki tutunabilsin. RS lerde 5. vites çok sorunlu. 5. vitese kadar 3-4 boy geçtiği arabaya bir anda 4-5 boy geçilebiliyor. O kadar kötü yani.
başından beri 200-220hp aralığında bir A3 1.8 T den bahsediyorum arkadaşlar
güçler artmaya başladı ne kadar çok para okadar güç zaten bunda sınır yok stock stock olarak zaten RS in plakasını bile göremez 1.8 T belli kriterler için konuşuyorum
benim en başından beri bahsettiğim 200hp civarında bir rs ile 220hp lik a3 ün kıyaslamasıydı
Ben bu şekilde iddia ediyorum RS 200-220 lere kadar geçilmez sonrası 5. vites dişlisine kalmış
ve ben yine iddia ediyorum bazıları 195-200 görmez desede sıkı yapılan kapaklı emmeli yazılımlı cai ve egzoslu rs 200hp yi zorlar
bundan 3-4 sene öncesi portpolish olayı bukadar ortalıkta yokken sadece yazılım cai egzoslu rs ler 185hp lerde geziyordu örnek EB RS dynosu vardı
birde bunlar üzerine güzel kapak alt üst emme kelebek polishle 200hp yi zorlar iyi bir rs neyse yapacam olcak yahuuuu
Okanim aslinda hp lere fazla takilmamak lazim. Ben EB RS ile pasaoglu dynoda Rs Tunerin sahibi Henkin alt devir yazilimi ile 188.7 hp krankta almistim. Ayni gece Ziwordumun AB vtecine 3 boy civari geciliyordum. Ama sonra gittim Wimmeri attim ve ayni dynoda ayni setupta sadece wimmer yazilimini atarak krankta 175 hp aldim. Yani dynoya gore 13 hp civari dusuk guc uretti arabam. Ama bu sefer de fhe lu vteclere 6-7 boy aciyodum hatirliyosun sen de o zamanlari.
Bu beygir isine benim kafam basmiyor gercekten. En iyi beygir otoban beygiridir bana gore![]()
abi o işte bir terslik vardı onu bende çözemedim ama tek bildiğim şey iyi yapılmış dediğim speclerde bir rs zaten 190hp nin üstüne çıkar ufak tefek incik boncukla 200hp yi zorlar hatta şuanda caddede gazlayan kapaklı polishli yazılım cai egzoslu her rs 190 üstünde verir örnek YC RS , JGL RS vs vs bunlar 190 üzerindeydi zaten bu speclerde bir sorun yoksa bunu 200 lere taşımakta tecrübeye bağlı biraz
bi turbo arabamız olmadıki açalım basıncı alalım haram beygirleri![]()
ve rs'in vardı dynosu 191 hp mi neydi![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
LZ yi biz hiç ölçmedik ama söylediklerimin yerine LZ de kapak emme polish falan yoktu onun yerine düşük dereceli bir egzantrik vardı izmirdeki serp dynosu 198hp idi.
SS in son haliyle serp dynosu yok rs tunerde en son ölçümlerde en düşük 187hp en yüksek 192hp gördük ha şimdi okadar çıkaramaz kandırmayın kendinizi diyeceksin
O haliyle gitti CVK ile YC ile yürüdü CVK ya 205hp dedikleri zamandı.
Hadi bunların hepsini bir kenara koydum VE rs ss i ölçtüğümüz rstunerde 191hp verdi bizde başta bir hata var dedik fazla ölçöüyoz dedik serp dynoya çıkardık yine o civar bişi verdi. Selçuk daha ayrıntılı yazar görünce.
Yani bunların hepsini birleştirince sıkı yapılan bilinçli ellerde hazırlanan komple polishli yazılımlı cai egzoslu bir rs in 200 e yakın çıkarması mantıksız durmuyor
sayılarrr sayılarrr
senin SS daha toplanmadı mı ya amma sağlam kaza yapmışlar demekki kaç ay oldu. sahalara dönsün de artık videolarını izleyelim okan.
bi de;
sadece yazılım cai egzoslu rs ler 185hp, ile 13 beygir (185-172)
fort folişle 15 beygir kazanıyor muyuz gerçekten... (200-185)
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)