User Tag List

Sayfa 11/14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
251 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: İbiza FR 1,8 T - Clio RS Rolling Night

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke senin arabanda yani eski clio rs inde yürüyebilseydide bizde görseydik
    he ya ben de onu bekliyorum. fena gelecek diye duydum. filtre egzosla yürüyecekmiş.
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    he ya ben de onu bekliyorum. fena gelecek diye duydum. filtre egzosla yürüyecekmiş.

ooooo ozaman tamam senin araba stı ile yürü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ooooo ozaman tamam senin araba stı ile yürü
    ya işte okanın hesabına göre kpro tayyara saplayacak inşallah.
    --

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProDriver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LZ yi biz hiç ölçmedik ama söylediklerimin yerine LZ de kapak emme polish falan yoktu onun yerine düşük dereceli bir egzantrik vardı izmirdeki serp dynosu 198hp idi.

SS in son haliyle serp dynosu yok rs tunerde en son ölçümlerde en düşük 187hp en yüksek 192hp gördük ha şimdi okadar çıkaramaz kandırmayın kendinizi diyeceksin
    O haliyle gitti CVK ile YC ile yürüdü CVK ya 205hp dedikleri zamandı.

Hadi bunların hepsini bir kenara koydum VE rs ss i ölçtüğümüz rstunerde 191hp verdi bizde başta bir hata var dedik fazla ölçöüyoz dedik serp dynoya çıkardık yine o civar bişi verdi. Selçuk daha ayrıntılı yazar görünce.

Yani bunların hepsini birleştirince sıkı yapılan bilinçli ellerde hazırlanan komple polishli yazılımlı cai egzoslu bir rs in 200 e yakın çıkarması mantıksız durmuyor
    sen o denilenlere bakma.herkes bişey dıyo kımsenın elınde bı dyno cıktısı yok.

selcugun 191 ı bılmıyorum benım bıldıgım 183 cıktısı var.

Selçuk 1 hafta once dedı 185-190 civarıdır su an dıye. ki gerçekten guzel rakam o spec ıcın.

ıstanbuldakı dyno çarpanı dogrumu bılmıyorum fazla cıkıyodu bı çarpanı vardı sanırım.

185-190 a lafım yok o speclerde ama 200 leri gormek oyle kolay degıl.

Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi 210hp çıktıydı biara Şimdide 220hp çıkar herhalde erh dynoyu kurdu ölçecez bakalım

Okanın SS Rs geçmedik araba bırakmıyodu TIC ile aynı gitti Boluda ibonun araba 182hp vermişti yanlış hatırlamıyosam
    2 farklı dynoda 2 şer denemede de 182 verdı kadır abı

abi boluya bi gittim araba geberdi resmen 5. viteste bayırı çıkamıodum 4 e çekiodum 150hp den yukarı çıkacağı sanmıyorum boluda ölçseydik yada arabamı alışamadı o atmosfere anlamadım acayip düştü zaten direk gittiğimiz gibide TIC ile bastık
    160 flan verıyo o rakımda ıste.

biz alıştık 160 hp rs le , sız bırden gelınce şaşırdınız tabi

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim gözümde K prolu typerı geçecek türkiyedeki rs sadece WHİTE RS dir...
    onun dışında kimsenin geçecegini zannetmiyorum

ProDriver
    Misafir
    sayılarrr sayılarrr
    senin SS daha toplanmadı mı ya amma sağlam kaza yapmışlar demekki kaç ay oldu. sahalara dönsün de artık videolarını izleyelim okan.

bi de;

sadece yazılım cai egzoslu rs ler 185hp, ile 13 beygir (185-172)
    fort folişle 15 beygir kazanıyor muyuz gerçekten... (200-185)
    SS 1 hafta içinde yollara dönmüştü zaten sağlam kaza falan yapmadılar komple beyaza boyadıkları için biraz uzun sürdü aylardırda yollarda hatta dahada güçlendiriyorlar diye biliyorum kaan gerekli bilgiyi verir.

kapak alt üst emme kelebek polish ve regülatörle evet 15hp almak zor değil RS ten

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazası ile ne ilgisi var bu konunun?Bekle çıkıcak ss rs

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SS 1 hafta içinde yollara dönmüştü zaten sağlam kaza falan yapmadılar komple beyaza boyadıkları için biraz uzun sürdü aylardırda yollarda hatta dahada güçlendiriyorlar diye biliyorum kaan gerekli bilgiyi verir.

kapak alt üst emme kelebek polish ve regülatörle evet 15hp almak zor değil RS ten
    Abicim regülatör ile bir işi yok, Rs in zaten 11-12 afr lerde gidiyo, manifolttan kelebekten ne kadar hava girerse o kadar iyi
    Kaza maza muhabbetide alakasız olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

f/e ile kproyu zorluyordun ya,
    şimdi güçlendirdiklerine göre fortlar folişler regülatör ile 15 hp daha alırlar, 15 hp fark ile kproya 2-5 boy atar SS senin hesapla.
    --

ProDriver
    Misafir
    f/e ile kproyu zorluyordun ya,
    şimdi güçlendirdiklerine göre fortlar folişler regülatör ile 15 hp daha alırlar, 15 hp fark ile kproya 2-5 boy atar SS senin hesapla.
    senin amacın ne dostum ? kaza muhabeti yapıosun alakasız alakasız kpro falan karıştırıosun derdin ne çözemedim ? cevabını verdim başka sorun yoksa susabilirsin

ProDriver
    Misafir
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim regülatör ile bir işi yok, Rs in zaten 11-12 afr lerde gidiyo, manifolttan kelebekten ne kadar hava girerse o kadar iyi
    Kaza maza muhabbetide alakasız olmuş
    abi ben SS te regülatör olayının farkını üstlerde değilde daha çok altlarda farkettim hissedilir derecede hatta ilk gaza oturuşlarda gaz tepkimesinde vs vs afr olayı araçlara göre değişiklik gösteriyo sanırım ama SS e yarıyordu eminim

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    regulator olayında tek yaşadığım deneyim, 3 barı söküp 4ü takınca yol bilgisayarının daha az yakıt göstermesi ama aslında hiçbir değişiklik olmadığıdır
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin amacın ne dostum ? kaza muhabeti yapıosun alakasız alakasız kpro falan karıştırıosun derdin ne çözemedim ? cevabını verdim başka sorun yoksa susabilirsin
    alakasız alakasız sen yazdın ya kproluyu zorluyordum diye.
    sen dedin ben de senin hesaplamanı yazdım.
    ne oldu yan mı çizeceksin? ss kpro tayyara saplayamayacak mı?
    yazdığın herşeyi inkar mı ediyorsun?

bak bi

..selçukkk nerde olm o benim filtre egzos halimle kpro DBS ye bile kafa tuttuğum zamanlar
    --

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A3un son hali yani Enes BA typer ile denedigimiz hali 240 hp civariydi ki ibiza ile cok yakin setupti, ordan referans gosterdim. İbiza da eksikleri gidersin, o da rsten muhit boyu hizli olur.
    Ayrica ayni a3 220 hp iken de yc rse fazla kisiyle 10 boy yapti, ezn s2000 ile yuruyordu, bisuru s2000 gecti. Falan filan. Hayal gormeye gerek yok.

Sunu da ekleyeyim, benim a3 o setupta bicok tabuyu yikti. S3umde de benzerleri olacak. Cunku simdiye kadr deneme yapan s3lerin cogunda eksikler ve yanlisliklar vardi. Malesef S3u reno12 zannedenler var
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ben SS te regülatör olayının farkını üstlerde değilde daha çok altlarda farkettim hissedilir derecede hatta ilk gaza oturuşlarda gaz tepkimesinde vs vs afr olayı araçlara göre değişiklik gösteriyo sanırım ama SS e yarıyordu eminim
    o işte bi yanlışlık var. regulatorlerın ustunde yazdıgı bar ları tam bastıgından emın olamazsın. ya ustundekı reg de yada taktıgın reg de bı fark vardır basınç olarak.

yada başka bı sebepten dolayı araban farklı yurumustur.

soyledıgın şey mantıga ters. alt devırlerde rs zaten 14.5 afr de yuruyor. ust devırlerde 11 e kadar düşüyor. fazla benzın vererek daha ıyı yurumesıne ımkan yok.

ProDriver
    Misafir
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o işte bi yanlışlık var. regulatorlerın ustunde yazdıgı bar ları tam bastıgından emın olamazsın. ya ustundekı reg de yada taktıgın reg de bı fark vardır basınç olarak.

yada başka bı sebepten dolayı araban farklı yurumustur.

soyledıgın şey mantıga ters. alt devırlerde rs zaten 14.5 afr de yuruyor. ust devırlerde 11 e kadar düşüyor. fazla benzın vererek daha ıyı yurumesıne ımkan yok.
    valla bilmiyorumda hissettiğimiz oydu before after dyno gibi bişi yapmadık bunu takıp söktüğüm zamanlarda hiseetiğim farkı selçuğada anlatıyordum mesela onun araçtan çıkarıp bana takmıştık onunkini orjinale döndürdük bişi değişmedi dedi ama benimkinde 4 bara geçince ilk ivmelenmede bariz farklılıklar gösteriyodu roll yaparkende ilk basarken selçukla farkı hissettik her aracın afr si aynı olmayabilir

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay alımınyum bı vıtes atamadık olay olmus burda.

gerekırse atarız gencler rahat olun:

BORKED

ep3 type r vs e36 m3 (321) - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    la la la l a debyaja basaydın
    --

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay alımınyum bı vıtes atamadık olay olmus burda.

gerekırse atarız gencler rahat olun:

BORKED

ep3 type r vs e36 m3 (321) - YouTube
    Yok abi girmemiş vitesler olmamış videonun sonunu da keseydin iyiydi

Konu çok sapmış ama asıl olaylara dönersek, biz ilk defa RS' e biniyoruz, Adana'da 1 tane vardı onu da çok görmedik rollerde.. O yüzden neyin nasıl gittiğini pek bilmiyoruz.. Kamer abi kendini toplayıp zaman bulursa dynoya çıkarır arabasını görürsünüz..

Kamer abi aracı sürpriz yaptı bize, ben aldıktan sonra Selçuk abiyle baya konuştum sağolsun aracın her şeyini bize söyledi.. Onun söylediklerini araç sahibi de söyleseydi, şu an iki araç sahibi arasında hiç bir gerginlik olmazdı.. O turbo kırdığında yolda kaldığında biz de çok üzüldük ama mekanik bu işte.. Keşke hiçbiri olmasaydı da gerginlik de olmasaydı..

Vites kolunun altında bir levye var yollara girmesini sağlayan.. Çıkanın fotoğrafını çekseydim keşke.. Yeni parçayla arasında gelen şekil farklarını görseydiniz şanzımana ne kadar işkence yapıldığını görürdünüz.. O kadar parça değişmesine rağmen evet hala sorun var vites yolları bir garip.. Belki de kırık saplamalar neden oluyor? Yazılımın çok iyi olduğu söylendi ellemedik zaten filtre sesi çok güzel yırtıla yırtıla gidiyor.. Vitesleri 7200 de attığını söylüyor kamer abi kesici kaçta bilmiyorum ama fazlası zarar diye biliyoruz.. Belki yatmaktan araba böyle hantallaştı madem daha iyi gidiyor diyorsunuz.. AFR alacak o zaman yazılımı görürüz.. Sonuçta yazılım İstanbula göre yapılmış Adanada farklılık gösterebilir..

İki araca da maşallah, iki araç sahibini de çok severim
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)