sen o denilenlere bakma.herkes bişey dıyo kımsenın elınde bı dyno cıktısı yok.
selcugun 191 ı bılmıyorum benım bıldıgım 183 cıktısı var.
Selçuk 1 hafta once dedı 185-190 civarıdır su an dıye. ki gerçekten guzel rakam o spec ıcın.
ıstanbuldakı dyno çarpanı dogrumu bılmıyorum fazla cıkıyodu bı çarpanı vardı sanırım.
185-190 a lafım yok o speclerde ama 200 leri gormek oyle kolay degıl.
2 farklı dynoda 2 şer denemede de 182 verdı kadır abı
160 flan verıyo o rakımda ıste.
biz alıştık 160 hp rs le , sız bırden gelınce şaşırdınız tabi![]()
benim gözümde K prolu typerı geçecek türkiyedeki rs sadece WHİTE RS dir...
onun dışında kimsenin geçecegini zannetmiyorum
SS 1 hafta içinde yollara dönmüştü zaten sağlam kaza falan yapmadılar komple beyaza boyadıkları için biraz uzun sürdü aylardırda yollarda hatta dahada güçlendiriyorlar diye biliyorum kaan gerekli bilgiyi verir.
kapak alt üst emme kelebek polish ve regülatörle evet 15hp almak zor değil RS ten![]()
A3un son hali yani Enes BA typer ile denedigimiz hali 240 hp civariydi ki ibiza ile cok yakin setupti, ordan referans gosterdim. İbiza da eksikleri gidersin, o da rsten muhit boyu hizli olur.
Ayrica ayni a3 220 hp iken de yc rse fazla kisiyle 10 boy yapti, ezn s2000 ile yuruyordu, bisuru s2000 gecti. Falan filan. Hayal gormeye gerek yok.
Sunu da ekleyeyim, benim a3 o setupta bicok tabuyu yikti. S3umde de benzerleri olacak. Cunku simdiye kadr deneme yapan s3lerin cogunda eksikler ve yanlisliklar vardi. Malesef S3u reno12 zannedenler var![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
o işte bi yanlışlık var. regulatorlerın ustunde yazdıgı bar ları tam bastıgından emın olamazsın. ya ustundekı reg de yada taktıgın reg de bı fark vardır basınç olarak.
yada başka bı sebepten dolayı araban farklı yurumustur.
soyledıgın şey mantıga ters. alt devırlerde rs zaten 14.5 afr de yuruyor. ust devırlerde 11 e kadar düşüyor. fazla benzın vererek daha ıyı yurumesıne ımkan yok.
valla bilmiyorumda hissettiğimiz oydu before after dyno gibi bişi yapmadık bunu takıp söktüğüm zamanlarda hiseetiğim farkı selçuğada anlatıyordum mesela onun araçtan çıkarıp bana takmıştık onunkini orjinale döndürdük bişi değişmedi dedi ama benimkinde 4 bara geçince ilk ivmelenmede bariz farklılıklar gösteriyodu roll yaparkende ilk basarken selçukla farkı hissettik her aracın afr si aynı olmayabilir
vay alımınyum bı vıtes atamadık olay olmus burda.
gerekırse atarız gencler rahat olun:
ep3 type r vs e36 m3 (321) - YouTube
Yok abi girmemiş vitesler olmamışvideonun sonunu da keseydin iyiydi
Konu çok sapmış ama asıl olaylara dönersek, biz ilk defa RS' e biniyoruz, Adana'da 1 tane vardı onu da çok görmedik rollerde.. O yüzden neyin nasıl gittiğini pek bilmiyoruz.. Kamer abi kendini toplayıp zaman bulursa dynoya çıkarır arabasını görürsünüz..
Kamer abi aracı sürpriz yaptı bize, ben aldıktan sonra Selçuk abiyle baya konuştum sağolsun aracın her şeyini bize söyledi.. Onun söylediklerini araç sahibi de söyleseydi, şu an iki araç sahibi arasında hiç bir gerginlik olmazdı.. O turbo kırdığında yolda kaldığında biz de çok üzüldük ama mekanik bu işte.. Keşke hiçbiri olmasaydı da gerginlik de olmasaydı..
Vites kolunun altında bir levye var yollara girmesini sağlayan.. Çıkanın fotoğrafını çekseydim keşke.. Yeni parçayla arasında gelen şekil farklarını görseydiniz şanzımana ne kadar işkence yapıldığını görürdünüz.. O kadar parça değişmesine rağmen evet hala sorun var vites yolları bir garip.. Belki de kırık saplamalar neden oluyor? Yazılımın çok iyi olduğu söylendi ellemedik zaten filtre sesi çok güzel yırtıla yırtıla gidiyor.. Vitesleri 7200 de attığını söylüyor kamer abi kesici kaçta bilmiyorum ama fazlası zarar diye biliyoruz.. Belki yatmaktan araba böyle hantallaştı madem daha iyi gidiyor diyorsunuz.. AFR alacak o zaman yazılımı görürüz.. Sonuçta yazılım İstanbula göre yapılmış Adanada farklılık gösterebilir..
İki araca da maşallah, iki araç sahibini de çok severim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)