abi ben SS te regülatör olayının farkını üstlerde değilde daha çok altlarda farkettim hissedilir derecede hatta ilk gaza oturuşlarda gaz tepkimesinde vs vs afr olayı araçlara göre değişiklik gösteriyo sanırım ama SS e yarıyordu eminim
Printable View
regulator olayında tek yaşadığım deneyim, 3 barı söküp 4ü takınca yol bilgisayarının daha az yakıt göstermesi ama aslında hiçbir değişiklik olmadığıdır :D
A3un son hali yani Enes BA typer ile denedigimiz hali 240 hp civariydi ki ibiza ile cok yakin setupti, ordan referans gosterdim. İbiza da eksikleri gidersin, o da rsten muhit boyu hizli olur.
Ayrica ayni a3 220 hp iken de yc rse fazla kisiyle 10 boy yapti, ezn s2000 ile yuruyordu, bisuru s2000 gecti. Falan filan. Hayal gormeye gerek yok.
Sunu da ekleyeyim, benim a3 o setupta bicok tabuyu yikti. S3umde de benzerleri olacak. Cunku simdiye kadr deneme yapan s3lerin cogunda eksikler ve yanlisliklar vardi. Malesef S3u reno12 zannedenler var :)
o işte bi yanlışlık var. regulatorlerın ustunde yazdıgı bar ları tam bastıgından emın olamazsın. ya ustundekı reg de yada taktıgın reg de bı fark vardır basınç olarak.
yada başka bı sebepten dolayı araban farklı yurumustur.
soyledıgın şey mantıga ters. alt devırlerde rs zaten 14.5 afr de yuruyor. ust devırlerde 11 e kadar düşüyor. fazla benzın vererek daha ıyı yurumesıne ımkan yok.
valla bilmiyorumda hissettiğimiz oydu before after dyno gibi bişi yapmadık bunu takıp söktüğüm zamanlarda hiseetiğim farkı selçuğada anlatıyordum mesela onun araçtan çıkarıp bana takmıştık onunkini orjinale döndürdük bişi değişmedi dedi ama benimkinde 4 bara geçince ilk ivmelenmede bariz farklılıklar gösteriyodu roll yaparkende ilk basarken selçukla farkı hissettik her aracın afr si aynı olmayabilir
vay alımınyum bı vıtes atamadık olay olmus burda.
gerekırse atarız gencler rahat olun:
ep3 type r vs e36 m3 (321) - YouTube
la la la l a debyaja basaydın:D
Yok abi girmemiş vitesler olmamış :D videonun sonunu da keseydin iyiydi :D:D
Konu çok sapmış ama asıl olaylara dönersek, biz ilk defa RS' e biniyoruz, Adana'da 1 tane vardı onu da çok görmedik rollerde.. O yüzden neyin nasıl gittiğini pek bilmiyoruz.. Kamer abi kendini toplayıp zaman bulursa dynoya çıkarır arabasını görürsünüz..
Kamer abi aracı sürpriz yaptı bize, ben aldıktan sonra Selçuk abiyle baya konuştum sağolsun aracın her şeyini bize söyledi.. Onun söylediklerini araç sahibi de söyleseydi, şu an iki araç sahibi arasında hiç bir gerginlik olmazdı.. O turbo kırdığında yolda kaldığında biz de çok üzüldük ama mekanik bu işte.. Keşke hiçbiri olmasaydı da gerginlik de olmasaydı..
Vites kolunun altında bir levye var yollara girmesini sağlayan.. Çıkanın fotoğrafını çekseydim keşke.. Yeni parçayla arasında gelen şekil farklarını görseydiniz şanzımana ne kadar işkence yapıldığını görürdünüz.. O kadar parça değişmesine rağmen evet hala sorun var vites yolları bir garip.. Belki de kırık saplamalar neden oluyor? Yazılımın çok iyi olduğu söylendi ellemedik zaten filtre sesi çok güzel yırtıla yırtıla gidiyor.. Vitesleri 7200 de attığını söylüyor kamer abi kesici kaçta bilmiyorum ama fazlası zarar diye biliyoruz.. Belki yatmaktan araba böyle hantallaştı madem daha iyi gidiyor diyorsunuz.. AFR alacak o zaman yazılımı görürüz.. Sonuçta yazılım İstanbula göre yapılmış Adanada farklılık gösterebilir..
İki araca da maşallah, iki araç sahibini de çok severim :icon_tup:
Kf rs şuan bende.Bende şehir dışındayım bodrumdayım suan ama araç hazır olunca istanbula gelicem gönül isterki böyle konusmalar ardından sizinle deneyip sonrasını izlemek..
Zy rs inde videolarınıda en yakın zamanda görmek istiyorum.. :)
unutmadan inşallah herkez kendi aracıyla kendi şöförlügüyle çıkar,araç ahmetin şöför mehmet sponsor hüseyin vsvsvsvsvs
pek yazmayı sevmem arabamla ilgili ama ss rs kaç aydır yollarda eksikleriyle bile yürürünü bilen var şuan çok farklı şekilde yakında boy gösterir aracın eski sahibi okan olsun a3 ün eski sahibi utku olsun yakından tanıdığım konuştuğum düzgün insanlardır muhabbeti uzatmıcam 1-2 ufak şeyden sonra yollarda eski ss rs isteyen le denerim geçsin geçmesin farketmez yapmak stres atmak için aldım saygılar...
seçkin zy rs denemelere cıkıyor mu?
yavuz abiyle deneme isteğiğimi iletmiştim, çıkmamıştı da sahibi.
eğer çıkabiliyorsan h.içi deneyelim sana mesaj atıyım bigün öncesinden?
cumartesi çok yoğun oluyor kardeşim.
h.içi deneyelim? 1gün öncesinden haberdar ederim senide uygunsa?
bro cumartesi basmam ben ya :) sıkıntı inan. polisi trafiği.
baska bahara diyorum o zaman.
Clio Rs vs TypeR - YouTube
şöyle bi video koyayımda alican kankamın gözü korksun :)
bro bu tayyar o zamanlar yürümüyordu bea. en az 5-6boy eksiği vardı öyle söyliyim:)
h.içi çıkmaya ikna edebilirsen sizin maşallahlık yavruyla yürümek isterim kanka, ne kadar tutuncam görmek istiyorum. ve rs ile de cıkıcaz zy'yi de eklersek kervana güzel olur.
pm atarsın kanka;) f-h-e'lu bi typer varsa sadece denemek isterim onunlada
zy her zaman baskaydı,satmıycaktın en beğendiğim rs'tir kendisi birde utkunun cıkardığı zır stock rs :) o da h.içi gelmiyo onunla pazar sabah erkenden cıkıcaz. o günde uygun bana. sırf giderli rs'le denemek için pazarımı feda edicem.
tamam ve selçuktan cumartesi günü bi telefon gelebilir ansızın :D ;)
ve rs söker mi bilmem ,ben komple söküğüm kardeşim tek sürücü koltugu var günlükte böyle kullanıyorum.haberiniz olsun. 1boy katarız arada ki farka önemli değil 2 boy geçilirsem 3boy deriz fark etmez
Yok benlik bi sikinti yok suan sehir disinda olmam disinda telefonla takip ediyorum burdan sizide :) ama ricam kimse gelipte benim aracim zir stock egsoz filtre demesin öyle 172 kaldigina inanmiyorum :) ki madem araci gordun toplandigini gordun kendi gozlerinle biraz sabir bitince zaten baya başimiz agriycakta unutmadan bu gümrükcülerin allah b..... Oyaladilar beni o kadar... daha erken biterdi yoksa :)
RS içinden video..
ibiza 1.8t vs clio rs - YouTube
maşşalah iki araçta gitmesi gerektigi gibi gitmiş
kasap makat yıne ıs basında :D
Çok fazla değil istanbul kadardır.. biz değişiklik yapmadık filtreyi yıkamaktan başka.. bir de son susturucu orijinaldi geldiğinde onu varex yaptık..