Kamerin takma kafana maşallah aracına takas teklifimi değerlendir sen gel :) :) :) en azından bu bahaneylede görüşmüş oluruz ahahaha :)
Printable View
Kamerin takma kafana maşallah aracına takas teklifimi değerlendir sen gel :) :) :) en azından bu bahaneylede görüşmüş oluruz ahahaha :)
Yazmayim yazmayim dedim en guzeli yazmak arkadaş ne cilio rs mis bukadar tartisma olumsuz seyler soylendi eksikler giderilir denenir tekrar dostlar kimse kusura bakmasin benm dumpvalfm orjnal yirtik zaten basnç kaçiriorm hee tabi mkt surdu zaman daha iyi vites atiyor tekrar deneriz merak etmeyin kamer pampa sende insanlarn dedne bakma aracin 10numara 5yıldz cigerli masallah:D
Araclara masallah....
tamam ona verdıysen bıtmıstır olay arkasından bakma bıle kasap makat ıcabına bakar sonra sana getırır 500 hp oldu bu araba :D
yaw kamer sana yardımcı olmaya çalışıoz arabanın adını ne çıkartcam işim gücüm yok senin arabanlamı uğraşacam ne bileyim ben satacağını satmassan aklında olsun fikir olsun diye söyledim videoyu paylaşmayın böyle muhabetlere gelemiyosanız