User Tag List

Sayfa 6/14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
251 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: İbiza FR 1,8 T - Clio RS Rolling Night

ProDriver
    Misafir
    ulan ne anlattık nerelere geldik olaya bak arkadaş böle sabaha kadar gider bu ben yatıom işi anlayanlar girince okur anlatmak istediğimi en başında anlar zaten hadi ii geceler

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birader konuda gereksiz yere Adana'ya laf atmışsın. Kimse sana kalkıp Adana şöyle yapar böyle yapar dememiş. Ama laf atacak kadar delikanlıysan eğer kalkar gelirsin buraya o klavyeyi de yanımda getiririm belki lazım olur diye

ProDriver
    Misafir
    Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özel mesajda verdiğin savcılık adresi üzerine hala klavyede delikanlılık deil gayet ciddi konuşuyorum. Buyur gel 1 kere rüyaya gir.Rüyaya girip korkutmak ve gider yapmak senin lafın.sen onu yazmasan bende sana öyle yazmazdım dimi?

Etki - Tepki meselasi bu.

Yoksa Bana ne RS ten A3 ten ibizadan. hiçbirinin fanatiği değilim. kim s..kler RS'i yada başka markayı.
    yazdığın kelimelere dikkat et

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    millet senin rs'inin filtre egzoz olduguna inandı diye bende mi inanacam ? sıkıştırma testi mi yaptılar arabana ? egzantrik dereceni mi ölçtüler ? beynini mi okudular arabanın ? bizi işi bilmeyen adam mı sanıyosun sen ? filtre egzozla en saglıklı rs 180 hp olur. 180 hp rsle sen 250 hp tayparı geçtim dersen bende sana zort çekerim

ProDriver
    Misafir
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birader konuda gereksiz yere Adana'ya laf atmışsın. Kimse sana kalkıp Adana şöyle yapar böyle yapar dememiş. Ama laf atacak kadar delikanlıysan eğer kalkar gelirsin buraya o klavyeyi de yanımda getiririm belki lazım olur diye
    yine sölüyorum adanaya falan laf attığım yok 50 kere açıklama yaptırma bana başka yere çekme konuyu
    diğer söylediğin laflarada gülüyorum sadece

ProDriver
    Misafir
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    millet senin rs'inin filtre egzoz olduguna inandı diye bende mi inanacam ? sıkıştırma testi mi yaptılar arabana ? egzantrik dereceni mi ölçtüler ? beynini mi okudular arabanın ? bizi işi bilmeyen adam mı sanıyosun sen ? filtre egzozla en saglıklı rs 180 hp olur. 180 hp rsle sen 250 hp tayparı geçtim dersen bende sana zort çekerim
    geçtim demedim sen stoplarını göremessin dedin bende sana video ile gösterdim
    aracın filtre egzos olup olmadığını tartışmıcam yeni sahipleri sana anlatır

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okan dıkkat bu adamlar benım kardesım sende benım arkadasımsın ben kımse arasında kırgınlık ıstemem bu adamlar buraya gelırse senı devlet bıle kurtaramaz ben senı uyandırıyım kardeısm bende soylemesı
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

ProDriver
    Misafir
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okan dıkkat bu adamlar benım kardesım sende benım arkadasımsın ben kımse arasında kırgınlık ıstemem bu adamlar buraya gelırse senı devlet bıle kurtaramaz ben senı uyandırıyım kardeısm bende soylemesı
    benim kimseden korkum yok hiç birininde kişiliğine saldırıda bulunmadım kişisel bi söz söylemedim algıladıkları kelimeler yanlış ama anlatsamda anlamıyorlar benim yapacağım bişi yok adana merzifon trabzon izmir hepsi bizim yeterki insan olsun karşıdaki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni sahiplerine de inanmıyorum. sana da inanmıyorum. senin yancılığını yapmak isteyecek birine de inanmıyorum birader. 1500 kere de yazsan sen terbiyesizlik yaptın bende sana atar yaptım bu da böyle gidecek değişmeyecek. Adana hakkında düşündüğün ne varsa 10 mislini yaşatırız sana emin ol. İyi veya kötü. Gelen arkadaşları nasıl misafir ettiğimizi herkes bilir 180 küsür hp 410 nm ibiza 1.9 tdi'ım ile dbsden daha güçsüz ve daha yavaş bir taypardan 15 direk fark yedim ben. tayparın sahibide videodaki rs'in sahibi kamer kardeşimizdi.

araba sürmeyi nasıl bildigimi adanalı veya başka şehirlerden bazı arkadaşlar da bilirler. öyle sürememişsin falan gibi boş geyik yapmadan ben söyleyim. o yüzden diyorum sana neyin ne oldugunu biliyoruz diye. 70 hpden 600 hpye kadar arabalara bindik,sürdük yeri geldiginde. sen ayık ol etrafındaki çolugu cocugu inandır yalanlarına begenmiyorsan da cık git konudan. kimse seni tutmuyor zorla burda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen Adana geneli için söylediğin klavye delikanlısı lafı için özür dilemedikçe haklı bir tarafın olmayacak. Kimse sana gel Adana'ya şöyle yaparız böyle yaparız demedi o dakikaya kadar. Bunu sen ateşledin, sen istedin.

ProDriver
    Misafir
    sen gördüğün videoya bile inanmıyosunki inandırmaya çalışmıcam zaten
    benim başından beri anlatmak istediğim olayla şuan konuştuğumuz olayların alakası yok
    daha fazla uzatmıcam hala saçma sapan yerlere çekiosun konuyu bana inanan inanmış boşver
    ha adanayada insanlarınada lafım yok benim burda lafım konuda bana ters gider yapanlara ister adanalı olsun ister istanbullu ister antalyalı farketmes bunu anlama kapasitesine sahipsindir heralde olayı genelleştirmeden tartışın milletide yanlış yönlendirmeyin klavye olayına gelince ben onu alıntı yaptığım kişiye söyledim adanalılar kavramına girmiyor çünkü şehir kısmına "adanalıyık" yazmış bende klavyecilik yapma yazdım okadar hadi iyi geceler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birader özür diliyomusun sen ?

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProDriver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim kimseden korkum yok hiç birininde kişiliğine saldırıda bulunmadım kişisel bi söz söylemedim algıladıkları kelimeler yanlış ama anlatsamda anlamıyorlar benim yapacağım bişi yok adana merzifon trabzon izmir hepsi bizim yeterki insan olsun karşıdaki
    vallaa okan adamlar buraya geldıgınde anlarsın neyın ne oldugunu yerınde olsam özur dılerım konuyu kapatmaya calısırım
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım oraya Adanalıyık yazar adam ve sen bunu görüp dalga geçersen o konu bana da gelir. Şehircilik yapmıyorum burda emin olabilirsin. Ama benim de yaşadığım şehire bir genelleme yaparak saygısızca bir tavır takınırsan o klavyeyi atar yaptıgın kişiden önce ben gerekli hale sokarım !

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırdır millet adanayı savunmak 2 3 kişiyemi düşmüşki sadece bu 3 kişi konuşmuş lafla gemi yürümez arkadaşlar GELİR UYKUDAN UYANDIRIRIM DİYORSA arkadaş gelecek delikanlı gibi sözünün arkasında duracak misafirimiz olacak gidecek atara gidere gerek yok yapamayacağı vaatlerde de bulunmayacak insan boşa kendinizi germeyin arkadaş kendini belli etti esti gürledi ama R si sağlam arkadaşmış yürüttüm yaptım ettim piyasayı ben yükselltim canım çıktı totom patladı demek bunca sene rs e binen arkadaşlar boşa yaşamış konuyu fazla uzatmayın herkes sirkilsin kendine gelsin ağzından çıkan kelimelere dikkat etsin !!!
    PROJECT 01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProDriver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adanalıyık klavyenin kralıyık
    burda bir kişiye mi hitap ediyorsun klavyecilik yapma diye ?

başka rs sahibi adamlara bile *** atıyosun sen burda. yok piyasası ben oluşturdum yok ben yükselttim ben olmasam bi hiçtiniz falan gerek var mı böyle sidik yarıştırmaya ? noldu piyasayı yükselttin ? ticaretini mi yaptın ?

sen burda bi atar yapmaya çalıştın da atarın bi yerine battı birader. yanlış adamlara çatıyosun şansını fazla zorlama derim. Sus özürünü dile çık git konudan.

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hizli rs muhabbeti gecerken white rs i atlamadan yazdigin icin tesekkur ederim utkucum

Hazım farklı şey Kadir abi, arabası ile adam olanlara uğramaz; sen de biliyorsun
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam gitti bile olm boşverin.gece gece sıkılıyoduk aksiyon çıktı işte Demekki RS yürütmek Önce R'den başlıyormuş. kamer öğren bunları öğrenn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hazım farklı şey Kadir abi, arabası ile adam olanlara uğramaz; sen de biliyorsun

Bazısı da arabasını bir *** sanar da böyle saçma sapan konuşur işte. Yorumun herşeyi özetliyor Utku'cum teşekkür ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)