Crx Ecufast yazılımlı Scirocco'ya çok iyi tutunmuş , hatta ilk bastıklarında kafa uzatıyor , yüksek hızlarda Scirocco'nun geçeceği aşikar fakat 130 beygir ve sadece filtre egzozlu bir aracın böyle dişli bir rakip karşısında kafa göstermesi şaşırtıcı , zaten GRex kuduruk bir araçtı tam anlamıyla kendisini görmüş olduk![]()
masallah kanka olmasi gerektigi gibi gidiyor rocconun sahibi gerekli yorumu yapti o bile beklemiyordu bu kadar tutnabilecegini bosuna gerginlik yapmayin bu sartlarda sonuc ortada
bu rocconun 220ps olduğuna emin misiniz?
maşallah turgay araba kondisyonunu koruyor dahada iyi olacaktır bakarsan.
bakılmayan eski crx leri geçenler crx geçtiklerini sanıyorlar ama işte kondisyonlu ayarlarını koruyan bir crx 20 yaşında da olsa şaşırtıyor...
06 ZON 32 91 Crx Satıldı
06 YA 1000 89 Crx Satıldı
06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES
__oNuR__
evet muadili araçlarla aynı hatta çokta dişli gidiyor bu speclerde standart hepsi 220 beygir alıyor zaten...
teşekkürler Kaan abi iyi dileklerin için...
Katılıyorum Onur abi şoka giriyo millet zaten kimse tahmin edemiyo bu gidişi görünce şokk en güzelide oteşekkürler ona bebek gibi bakıyorum ben iyi bakmak ne demek.... seninde prelude yakıyo maaşallah...
![]()
Sizin rex'in tahmini gücü ve ağırlığı nedir?
rex diye tabir ettiğiniz araçla scirocco arasında tam tamına 400 kilo fark var. ayrıca neden se rocco geçtiği an gaz kesildi. gece yapsanız da sonuç değişmez çünkü rocco da soğuk hava çekince daha iyi ivmelenicek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)