RS'çiler dua etsin arabaları hafif(motorunun başarısını söylememize gerek yok)
çok çok mantıklı araçlar rs'ler, satmaya niyetli olanlar içinde hayırlısı olsun en kısa zamanda inşallah. ( mesaj gönder, gönderildi)
RS'çiler dua etsin arabaları hafif(motorunun başarısını söylememize gerek yok)
çok çok mantıklı araçlar rs'ler, satmaya niyetli olanlar içinde hayırlısı olsun en kısa zamanda inşallah. ( mesaj gönder, gönderildi)
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
rs'ler 1030kg
gti-6'lar 1220kg
benim aracımdan 50kg sökük olsa suan 1170kg gelir. hadi fabrika yanlış diyelim 1200 olsun 1150 kg en aşşası
rs'in arka koltuklar + ön koltuk kafaları kaç kg gelir bilmem onu da diğer rs'ten düşün. bu kg'lerde denedik işte.
ya bırakın saçma hesapları
farklı araçların kg simi eşitlenirmiş. aynı araç bile olsa ben kilo eşitlemem şahsen.
kg fazlası eksiği varsa speclere yazılır olur biter.
ayrıca RS 5 iler Gti 6 ileri onu nasıl dengeliyeceksiniz.
illa kilo eşitleyecekseniz eşitleyin kiloları RS 5 te GTi 6 da 80 kmh den basın bakalım ne oluyo
yav kg eşitleme demiyorum zaten ben
bende karsıyım yok kg eşitleyelim filanlara.. sadece 306nın ağırlığından bahsediyoruz. yok şoför kg'si eşitle yok araç kg'si eşitle bunlar bana göre değil zaten![]()
alıcan RS cılerı dılıne dolamıssında senı kaale almayan cok rscı var be kardesım orneklerını de sen dusun![]()
duzgun bır sekılde boyle boyle parcalar var arabam bu bukadar gıdıyor desen herkezın bas tacı olursun ama boyle sacma sapan atarlarla onca bu olur mustafa gıbı mutevazı adamı bulmussun hamsıye kofte dedırttırmıssın daha ne konusuyorsun ...dımı mustafa![]()
kanka kapak işli olmayan rs'le cok rahat gidiyoruz işte. zaten hedefimiz buydu oldu. bana cvk ile gelme kapak işli rs'lerle gelmeeğer gelirsen bende kilo farkını söylerin sana
cvk ile egzantrik vs vs. apayrı zaten. he ama kapak işlilierlede deniycez.
vtecburac. tünel yok, videonun acısından öyle görünüyor. eğer öyle olsaydı 2-3 önde gidemezdi. bu speclerde ki bi rs ayrıca zaten f-e'lu typerla rahat yürür. geçeriz demedik typerı ama orda bi yanlışın var.
gfj konusuna yorum yapmıorum. denemeden belli olmaz tabiki ama gfj o speclerde rs'le yürüyebiliyorsa maşallah. speclerini de tam yazın olsun bitsinyıllardır arabacısın bi 306gti'nin o speclerde bi rs'le gidemeyeceğini çokta iyi bilirsin. yine tartışmayalım lütfen
![]()
Alicanim bi konuda yanilma. Ruzgar tuneli 2 de 3 te kendini gostermez. 4-5-6 da gosterir. Hele 5 ve 6 da bariz fark ortaya cikar. Birbirine yakin araclar birbirinden sirf bu tunel yuzunden kopmaz. Arkadan ondekinin yanina gelir ama gecemez.
Sen bilerek yapiyosun demiyor zaten kimse. Farkinda olmadan tunel oluyor dolayisi ile 4 te. 5 te RS e yaklasman seni yaniltmasin. En olmadi tekrar denersiniz. Belki de biz yaniliyor olabiliriz.
kb konusu kapandıda abi, baska rs'lerle deniycez kısmetse o zaman araya bi şerit bıraskırım senin için problem yokçünkü göreceğimizi gördük biz o gün.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)