alican maşşallah yafrum tekrar diorum adam arabasını yapmış yürütmüş ayakta alkışlanacak iş yaptık o akşam bende ordaydım alican tabi sen beni tanımadın o dizel megan benim di yafru izledim sizi![]()
alican maşşallah yafrum tekrar diorum adam arabasını yapmış yürütmüş ayakta alkışlanacak iş yaptık o akşam bende ordaydım alican tabi sen beni tanımadın o dizel megan benim di yafru izledim sizi![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
aynen oyle bora abı rs ın 2. vitesi 306nın 1. vitesi kadar hızlı rs basar basmaz çıkıyor ve açmaya başlıyor 306da devrini tam almaya basladıgında arka camurluktan ruzgarın destegıyle tutunuyor ve uzundada yanına gelmeye baslıyor aralarında 1 şerit olsa şu polemıklerın hıc bırısı olmaz rs basar basmaz en az 2 boy açar ilk gaz tepkılerınde bellı oluyor zaten hee sonrasında rs ılerıde tıkanır 306 3-4 boyluk farkı gelır kapatırsa o zaman tebrık ederız ona lafımız olmaz ama oda saglıklı bır denemede bellı olur ancak bu tarz denemeleri videoyulup koymamak lazım boyle kavga gürültü çıkıyor sonra, bu videdoda varsayım üzerine konusuyor herkes kımın gecıp gecmedıgı bellı bıle degıl, 5 atsaydık ben gecerdım felan fılan bunlar bos muhabbet denemeden bellı olmaz..
e tamam sizin arkadaş alıyorsa tekrar deneriz problem yok o zaman başkası almıyormuş ya laama önce kapaklı king kimse onunla bi basayım da
![]()
vtecburac@ bana kapaklı rs basar basmaz 2 boy acamadı egzosum kopuk filtrem 44derece iatla yürürken, kapak işli olmayan mı acacaksen önce kendini kandırmayı bırakıp spec saklamamayı öğren dostum. karsında işi bilmeyen bebe yok yemiyor yani kimse bu ayakları. senin araba hazırladığın yerlerde eşimizin dostumuzun ahbabı arkadşı vs... kolpa king
çarşınız pazar olsun. bu arada kaan abiyide işin içine katma konusmasın o adam yani bence
![]()
antalyadaki alper isimli 106 sahibi arkadaşı örnek alın. adam geçildi ama bahane bulmuyor çekinmeden diğer araba daha hızlı diyebiliyor..![]()
![]()
bana mı diyorsun soner abi? benim bu denemde bahanem yok ki :Szaten ben filtremi de egzosumuda düzelttim çoktan
ayar işim var baskada bişeyim yok sahsen.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)