User Tag List

Sayfa 16/21 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
393 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: SS 306 Gti vs KB Rs

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aga derlerdıkı hep clıo rs konusu oldumu kacga cıkıyo ula burdada kavga var ama clıo rs den deıl ama olsun adı gecyo en basında konunun

beyler bıraz sakın olun herkezın sınırları aşılmış durumda zaten ıftara kalmış 4 saatten bıraz fazla bı sürecik
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana basarılar kardesım sen yoluna devam et ama agzını bozupta ınsana sinir harbi yaşatma, yüz yüze gelirsek o zaman herşey serbest sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak işte aynı yere çıkıyoruz sonuç olarak sen kaan ustan demiyor başkaları diyor kardeşim başkalarının sözünede inanma diyorum bende bu zmana kadar gizli spec falan olmadı zaten kendini kandırırsın başka bişe değildir bu
    abi yukarıda yazdım 2.3. şahıslarlan bilgilerle konusmuyorum ben diye. ne kaan ne bi başkası, ortamda konusulmuş şeyler dğeil bunlar. neyse yine söylüyorum beni bağlamıyor ama kuyruk acısı yapıp tuhaf tuhaf yazmaya gerek yok

ben tünel yapmışım videoda burağa göre acıdan öyle gözüküyor ama görüşüne saygı duyuyorum bişey demedim.

gfj girdi konunun içine rs'lerle yürürse speclerine inanmam dedim bu da benim görüşüm saygı duyulmalı.

olan biten bu, celallenen senin arkadaşların.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alican gfjnin specleri ne denildiyse o yavrum ben basindan sonuba biliyorum ayrica en vtec olayi ise burakin yaptigi islemler emme temizligi termal conta burakla biz konustugumuzda burak onlardan benim haberin yok ben yapmadim dedi hatirlarsan sormustun bende aynen bole yanitlamistim.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet büyüğünü bilen büyüğünden büyüktür, ama sen nasıl hitap ediceğini bilmiyorsun burada kendıne yer edınmeye çalısıcagına inasanın kalbinde biraz yer edinmeye çalış KARDEŞİM.

D.CaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğancan sende konusma aslanım, abi abi diyip duruyordun, gfj'yi alınca bi havalara girdin bi konuşman değişti??? önce kendin bi araba yap sonra konus sen araba yapmak hazır araba almaya benzemezneyi var neyi yok bilemezsin. girme muhabbete sen.

ben gfj'de su var bu yok demedim rs'le yürürse speclerine inanmam dedim ki emg gsi'la gördük noldugunu biz neyin noldugunu biliyoruz adam size ağzını acıp bişey demedi ben emre değilim o yüzdende konuşuyorum, o öyle bi delikanlı bozmadı sizi, bizde böyle bi delikanlıyız var mı problem?

hani vtecburacta bu işleri biliyor da işine geldiği gibi konusyor.
    Sende konusma aslanım derken ? Kımseyı ılgılendırmez hazır araba almam. Kımseye kendımı ıspatlama gıbı bı durumum yok az cok muhabbet ettıgım kısıler bılır nasıl bı kısılıge sahıp oldugumu. Insan kendı arabasında neyın ne oldugunu bılmıyosa bı terslık vardır zaten. Ben lafımın arkasındayım teklıfım gecerlı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamın biri alo sigara bırakma hattını aramış, bana bi karton sigara bırak demiş melih

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görende sanki uranyum falan takmış arabaya sanacak ne specmiş arkadaş ...

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alican seni severim bilirsin kardeşim ama şu gizli spec falan sana hiç yakışmıyor arabalarda ne olduğunu söyleniyosa o var ne eksik ne fazla Burak öyle yalan dolan iş çevirecek adam değil sen kimden nerden duyuyorsan bunları git onları sorgula eğer benim dediklerime azda olsa itimatın varsa ağzımız oruçlu kalp kırmaya gerek yok sanal ortamda gidere falan hiç gerek yok kim ne olduğunu biz biliyoruz tekrardan söylüyorum kapl kırmayın

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse boşwerin büyük küçük olaylarını bu konu uzar gider kalp kırmaya falan gerek yok yeri gelecek birbirimize işimiz düşecek fani dünya...

alican eğer olursa bir gün yine vtec veya 306 yaparsak yaptıklarımızı ve gideşini beraber test ederiz kardeşim biz her zman bu konuda şefafız boşwer gerisini sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse boşwerin büyük küçük olaylarını bu konu uzar gider kalp kırmaya falan gerek yok yeri gelecek birbirimize işimiz düşecek fani dünya...

alican eğer olursa bir gün yine vtec veya 306 yaparsak yaptıklarımızı ve gideşini beraber test ederiz kardeşim biz her zman bu konuda şefafız boşwer gerisini sen
    yazmıyorum zaten daha abi ben.

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emeğe saygı duyarız kaan güzel gitmiş ss ama bende hep okuduklarımda en kotu fıltre egzozlu typerı rahat gecer dıyolardı rsle bu sekıl yurumesı cok bır basarı degıl bence bu benım fıkrım bu araba GFJ ıle kafa burun yürür sende ıyı bılırsın bunu
    evet burak beraber konusmustuk ben rs kadar olacagini o aksam saba solemistim tahminim o sekildeydi benmi yanlis hatirliyorum.gfj den biraz daha hizli benim gozumde daha net ayari bitmis bile degil ustelik typer kadar gitti aslinda kb rs zy typer la yakin gitmislerdi.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

D.CaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he bu arada emg denedıgım zaman ne goruldu ? Emre abı konuya bı acıklık getırırsen sevınırım denedık okadar sohbet ettık herhangı bırsy konusulmadı tuhafıma gıttı sımdı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_hayali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alican seni severim bilirsin kardeşim ama şu gizli spec falan sana hiç yakışmıyor arabalarda ne olduğunu söyleniyosa o var ne eksik ne fazla Burak öyle yalan dolan iş çevirecek adam değil sen kimden nerden duyuyorsan bunları git onları sorgula eğer benim dediklerime azda olsa itimatın varsa ağzımız oruçlu kalp kırmaya gerek yok sanal ortamda gidere falan hiç gerek yok kim ne olduğunu biz biliyoruz tekrardan söylüyorum kapl kırmayın
    sen hangı arabalarda neler vardı benden daha ıyı bılıyorsun mustafa bendende daha bılgılısın, bu konular ıcın yemın edıpte kendımı düşürmekte istemıyorum. sadece şaşırıyorum bızım arabamızı bızden daha ıyı bılenler varmıs altı ustu gazlı bı vtecdeı arabada lpg vardı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen hangı arabalarda neler vardı benden daha ıyı bılıyorsun mustafa bendende daha bılgılısın, bu konular ıcın yemın edıpte kendımı düşürmekte istemıyorum. sadece şaşırıyorum bızım arabamızı bızden daha ıyı bılenler varmıs altı ustu gazlı bı vtecdeı arabada lpg vardı
    kanka iftara gidek bi yerlere hadi boşwer arabayı sen motorcusun artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka iftara gidek bi yerlere hadi boşwer arabayı sen motorcusun artık
    gidelim kanka bı toplu ıftar yapalım çengelköy şarlodaki gibi organize ya mustafa yada sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı D.CaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    he bu arada emg denedıgım zaman ne goruldu ? Emre abı konuya bı acıklık getırırsen sevınırım denedık okadar sohbet ettık herhangı bırsy konusulmadı tuhafıma gıttı sımdı.
    emre bişey dedi dedim mi ben?

uzatma mevzuyu kapandı gitti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gidelim kanka bı toplu ıftar yapalım çengelköy şarlodaki gibi organize ya mustafa yada sen
    kanka bugun boşum yapalım isterseniz bişeler

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kanka Alican'da birilerinin dolduruşuna gelmiş anladın sende zaten bizim alnımız açık dediğim gibi ne diyosan o ne fazla ne eksik

kanka bugun boşum yapalım isterseniz bişeler
    akşam beni alın canım sıkılyo zaten Melihhh iftarlar senden

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)