aga derlerdıkı hep clıo rs konusu oldumu kacga cıkıyo ula burdada kavga var ama clıo rs den deıl ama olsun adı gecyo en basında konunun
beyler bıraz sakın olun herkezın sınırları aşılmış durumda zaten ıftara kalmış 4 saatten bıraz fazla bı sürecik![]()
aga derlerdıkı hep clıo rs konusu oldumu kacga cıkıyo ula burdada kavga var ama clıo rs den deıl ama olsun adı gecyo en basında konunun
beyler bıraz sakın olun herkezın sınırları aşılmış durumda zaten ıftara kalmış 4 saatten bıraz fazla bı sürecik![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
sana basarılar kardesım sen yoluna devam et ama agzını bozupta ınsana sinir harbi yaşatma, yüz yüze gelirsek o zaman herşey serbest sana![]()
abi yukarıda yazdım 2.3. şahıslarlan bilgilerle konusmuyorum ben diye. ne kaan ne bi başkası, ortamda konusulmuş şeyler dğeil bunlar.neyse yine söylüyorum beni bağlamıyor ama kuyruk acısı yapıp tuhaf tuhaf yazmaya gerek yok
ben tünel yapmışım videoda burağa göre acıdan öyle gözüküyor ama görüşüne saygı duyuyorum bişey demedim.
gfj girdi konunun içine rs'lerle yürürse speclerine inanmam dedim bu da benim görüşüm saygı duyulmalı.
olan biten bu, celallenen senin arkadaşların.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Alican gfjnin specleri ne denildiyse o yavrum ben basindan sonuba biliyorum ayrica en vtec olayi ise burakin yaptigi islemler emme temizligi termal conta burakla biz konustugumuzda burak onlardan benim haberin yok ben yapmadim dedi hatirlarsan sormustun bende aynen bole yanitlamistim.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
evet büyüğünü bilen büyüğünden büyüktür, ama sen nasıl hitap ediceğini bilmiyorsun burada kendıne yer edınmeye çalısıcagına inasanın kalbinde biraz yer edinmeye çalış KARDEŞİM.
Sende konusma aslanım derken ? Kımseyı ılgılendırmez hazır araba almam. Kımseye kendımı ıspatlama gıbı bı durumum yok az cok muhabbet ettıgım kısıler bılır nasıl bı kısılıge sahıp oldugumu. Insan kendı arabasında neyın ne oldugunu bılmıyosa bı terslık vardır zaten. Ben lafımın arkasındayım teklıfım gecerlı...
Alican seni severim bilirsin kardeşim ama şu gizli spec falan sana hiç yakışmıyor arabalarda ne olduğunu söyleniyosa o var ne eksik ne fazla Burak öyle yalan dolan iş çevirecek adam değil sen kimden nerden duyuyorsan bunları git onları sorgula eğer benim dediklerime azda olsa itimatın varsaağzımız oruçlu kalp kırmaya gerek yok sanal ortamda gidere falan hiç gerek yok kim ne olduğunu biz biliyoruz tekrardan söylüyorum kapl kırmayın
![]()
neyse boşwerin büyük küçük olaylarını bu konu uzar gider kalp kırmaya falan gerek yok yeri gelecek birbirimize işimiz düşecek fani dünya...
alican eğer olursa bir gün yine vtec veya 306 yaparsak yaptıklarımızı ve gideşini beraber test ederiz kardeşim biz her zman bu konuda şefafız boşwer gerisini sen
he bu arada emg denedıgım zaman ne goruldu ? Emre abı konuya bı acıklık getırırsen sevınırım denedık okadar sohbet ettık herhangı bırsy konusulmadı tuhafıma gıttı sımdı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)