Aynen bi deneyip görmek lazım. Ama kapaklı bi clio rs 2'de otururken sana 1 boy kesin çıkar.
Printable View
Masallah kardesim cok iyi yurumussun, kac hp suan tahmini arac?
Masallah :)
Masallah her 2 aracada gti hakikatten efsane olmus kanka.clio kisa disli takmadigi surece gecemez bence.kapak yapili olsa bile gecemez.en fazla azcik burun cikartir senin 5. Ve 6.ebediyete uzayan vitesleribde gelemez bence yanina ama cok yakin olur fark 2-3 boy civari.tabiki yinedeneme yapilmadan kesin konusmak yanlis olur
maşallah araçlara ..
306 hakkını vermıs maşallah
alican kanka masallah ayar falan bıtsın daha guzel olucak ınsallah :)
Masallah araclara Ahm yine konusturmus ...
maşallah araçlara ss 306 iyi geldi bana ya 4 dolarken öne çıkmaya başlıyoda tabi alican pampiş kesiciye girmese geçicek :D
Jdm alican maaşallah çok güzel yuruyor aracın.emeklerının karsılıgını almıssın gerısı onemlı degıl.
6 da bassak 3 boy olacaktı gıbı dusuncelerle sadece kendını kandıırsın. belki dedıgın gıbı 3 boya kadar acarsın arayı ama bunu deneyerek gormen lazım.
mısal gecen denemede tek vıdeo vardı RS 1 boy onune cıkıyodu 3.vıtes ıcınde vıdeo kesılımıstı.
o vıdeoyu o sekılde gorenler RS ın o sekılde uzamaya devam edecegını dusunmustur.bende oyle dusundum. ama ne oldu sen 5 te yetıstın. aynı sekılde RS inde 5 içinde sana yetişmesi mümkün.240 lara kadar bastıgınızda RS 5i doldurmus gelıyo olacak sende 6 ya atacaksın. orda tum hesaplar degısır.onun ıcın denemeden su olur bu olur yazmaya gerek yok.
yenı denemelerı beklıyoruz:D
iki aracada iki alicanada maaşallah :D
maşallah araçlara ecu fast alper ve öz ellerine saglık dayno üzerinde tımıng ve bıraz daha devir dönmeye çalışacaz ufak tefek eksikleri de halledince daha iyi olacagı kesin akşam güzel denemeler oldu ayagınıza saglık beyler
maşallah bende uzun zamandır bekliyordum bu videoyu :) 306 gayet iyi bence, banada sanki uzunda 306 öne geçecekmiş gibi geldi ama 3 boy felan asla olmaz bence. ibonun dediği gibi 6 ya atarken ve attıktan sonra rs bence kapatmaya başlar diye düşünüyorum. kapak işin içine girerse ölüsü 1 boy alır rs. hakkaten kapaklı rs ler standart çok fark ediyor..
306 nın da çok eksikleri var sanırım onlar tamamlansın çok daha fena olur... maşallah ikisine dee...
Zevkli yarış olmuş elinize sağlık:)306 yakalıyor Ama max 1 boy acar gibi bencede.
Ama rs in 5i çok uzun ya. Attıgın anda çakılı kalıyor araba.