video orda işte ben bişey demiyom :D 5.6da yürüycek ve rs var diyorlar görmek istiyoruz hallet işini netleştir cabuk:D
Printable View
video orda işte ben bişey demiyom :D 5.6da yürüycek ve rs var diyorlar görmek istiyoruz hallet işini netleştir cabuk:D
Bende 7 tane video var 220yi gectigimde arkamdasin nasil 3 boy geciyosun yarin videolari yuklicem herkes gorur. Bide ben senin gibi soksem neler olur sen dusun. Neyse ben videolari yarin yuklicem herkes gorur 2 tane degil 7-8 tane :)
Alican.
kanka ilk video da belli 4te geçicem gaz kesiyorsun,
2.video da4te öne cıkıyorum 5te gidişim net belli olacakta sokamadığım halde yanındayım devam ediyorum geçemiyosun :)
koy 7-8taneyi kanka problem yok. ordada söyledim 4benim 170te bitiyor 5 210da kadranda çekip koyarım gerekirse problem yok:)
birde senin gibi söksem derken bi yolcu koltugunuz var adaş, sökün onu da fark etmez 5-6bitirelim ama öyle geldiğimi görünce gaz cekmek yok :)
hahah :D senin rs BAMBAŞKAydı dimi :D eyvallah sağolasın abi.
daha bişey yazmıyorum video ile ilgili görünen köy kılavuz istemez hersey ortada izleyenler yorumlasın artık benden bu kadar sonra adımız heyecanlıya cıkıyor:D. poelimkleri sevmiyorum girmiycemde adaş haberin olsun.
Benim rs değildi o bambaşka olan
Benimki araba doğal araba :D
Sokaktan geçen bir cliodan farksız :D
Kardeşim telefonda konuştugumuz gibi köküne kadar basma işini halledicez
O işi zaten benden başkası yapamaz
255 km de devir keserim artık ne zaman gelirsen çekerim gazı ayagımdan
Kese kese :D
Olur mu :D
Maşallah iki aracada
Kapak PPR'li 5Kısalı bi rs'le 240 lara kadar gazlanılmalı (:
bizim kapakta PPR Motorsport fark etmez:D
kapak işli rs'le de denemek lazım. kısmetse onu da yapıcaz. biraz daha hızlandırabilirsek arabamızı ne mutlu bize.
kb rs'in arka koltuklarda sökük ali abi onu yazmayı unutmuşsun eklersin sana zahmet.