ss 306'ya kocaman maşaallah....
TÜRK MİLLETİ SENSİZ ASLA !
İki aracada maşallah,SS 306 güzel olmuş kazasız belasız.
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
iki aracada masallah.
ss 306 sanırım gitmesi gerektıgı gıbı gıtmıyor cünkü bu arac yapılırken Kprolu typerlar ile yürüyecek denılıyordu. şuan gördüğüm kadarıyla hayal.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
cengiz abi oruç mu vurdu naptı ya nasıl bi hayal gücüdür buöyle bi dünya yok typerı geçtik birde k-pro'lusu kaldı hahahah valla güldürdün abi sabah sabah iyi geldi
hiçbi zaman öyle söylememiz olmadı kaan abininde dediği gibi. ne ahmet ustanın nede benimhedefimiz clio rs'le yürümekti, geçeni oldu abi biz görceğimizi gördük deneme zamanı orda olanlarda farkında neyin noldugunun
millet typer'la yürümemi bekledi de öyle bi dünya yok 5 sene önce ki typerlar yok artık stok olmadıkça yürüyemezbu speclerde bi rs hangi speclerde ki typer'la yürürse bende onlarla yürürüm suan işte.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
alican yalan deıl ben senın agzından oyle bı kelıme duymadım kardesım sadece oyle soylenıyordu oyuzden bu sekılde yazdım. güle güle bin güzel olmus kardesım aracın bayada ugrastın zaten hakkını al en ıyı sekılde.
kaanda gerekenı yazmıs zaten postunda.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
abi öyle söyleyenler inanmış olanlar ve arabadan beklentiyi yüksek tutup sonra aa olmamaış polemiği cıkarmak isteyenlerdir. sağolasın daha iyi oluruz inşallah.
yiit@ thanx panpa. güzel oldu maşallah. 4üm çok güzel oldu . zaten 306lar 4ten sonra yürümeye baslıyor. altlarda kg ve sanzuman dezavantajı var.
aslında yanlış biliyorsun eğer kıyasladığın araçlar rs ile 306 ise
şanzıman avantajı 306 dadır bu yüzden alt devirleri daha iyidir zaten 6 vites olması avantajdır
bundan yaklaşık 2 sene kadar önce denemiştik stock 306 stock rs olarak videosuda bi kenarlarda vardı bulursam atarım
normal roll yapıyoruz 10-15 boy atıyorum rs le 306 ya
birde gebere gebere basıyoruz 4. vites 5. vites normalde 10-15 boy geçtiğim araç ben üst vitese geçene kadar bana 3-4 boy atıyordu sonra gelip yine geçiyordum
alican gözün aydın gazlamaya başlamışsın maşallah
keşke 306 yandan gelmeye başlayınca rs bırakmasaydıda doğru düzgün deneme olsaydı
yaa adaş boş konuşma sen gelince gaz filan kesmiyorum hala anlamadığın şey var ben bnırakınca selektör vs atmadığım için gazdan az bişe bile çeksem siz sanıyorsunuzki arkadan gelmeye başlıyorsunbunu aklına sok bence öle bi dünya yok .. çarşambaya filanda hazırlan gece geç çıkalımki uzun uzun 3 boy geçerim demeyi biliyorsun millete .. ******luğu bırakın bence
aynen görünen köy klavz istemez belli oluyor.. kimin gaz kestiği bizdeki videolarda sorun yok hafta içi deniyorsan yarın öbür gün alo dersin .. Bu sefer kumburgaza sıkıcaz
içimde bazıları gibi kaşarlık yok yani aa yaklaşıyor gaz kesiyim filan die gelip geçebiliyorsan geç helal olsn derim.. yolun durumuna göre basarım ben hçi bi zaman riske atmam
araba dansöz gibi oynuyor yolda inanmıyorsan binip bakarsın
okancım fanatiklik yapmaya gerek yok cnmbende o akşam ordaydım alicanın 306 çok iyi gidiyor kb rs de çok iyi gidiyor ikisinede laf yok
alican ilk videoda önün acık viraj miraj yok kardeşim neden gaz kestini açıkla hadi bize)))
******luk dediğini yapan sensin. anasını saıtyım 5e sokamadığım halde gidiyorken gidemedim ama hala yanında kalmaya devam ettim..
arabayı uzun uzun basıcak biri kullansın
bu arada mustafa denemiycem diyordu siz önce aranızda bi netleyin bende ona göre cıkarım benden yana problem yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)