User Tag List

Sayfa 8/21 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
393 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: SS 306 Gti vs KB Rs

peugeotefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Efe o farklı birşey demek istemiş bence
    farklı bişey ne olabılır abi ?

ProDriver
    Misafir
    Alıntı peugeotefe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabanın gücünün nerde gelip nerde gittiğini iyi bilmek lazım ama 2 boy kadar farkettirirmi dersin güç bandına göre vites atmak ?
    ben güç bandından falanda bahsetmiyorum

Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Efe o farklı birşey demek istemiş bence

bak bu işten anlayan az buçuk ne demek istediğimide anlıyor bu 306 bu rs in yanına gelemez ne 4 ne 5 ne 8 ne gece 12 öyle bir şansı yok kesin ve emin konuşuyorum.

angry28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ss 306'ya kocaman maşaallah....
    TÜRK MİLLETİ SENSİZ ASLA !

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProDriver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak bu işten anlayan az buçuk ne demek istediğimide anlıyor bu 306 bu rs in yanına gelemez ne 4 ne 5 ne 8 ne gece 12 öyle bir şansı yok kesin ve emin konuşuyorum.
    Ben de anladim Ikinci kornada basmak Ruzgar tuneline girmek One gectigi zaman videonun sarjini bitirip kamerayi durdurmak falannn filannnn

Kizanim bunlari sen yaptin diye yazmadim aklima geldi diye yazdim hemen celallenip 3 paragraf yazi yazma oyarim bak

TC_VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracada maşallah,SS 306 güzel olmuş kazasız belasız.
    Bye Bye Gti This is Vti

Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)

ProDriver
    Misafir
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de anladim Ikinci kornada basmak Ruzgar tuneline girmek One gectigi zaman videonun sarjini bitirip kamerayi durdurmak falannn filannnn

Kizanim bunlari sen yaptin diye yazmadim aklima geldi diye yazdim hemen celallenip 3 paragraf yazi yazma oyarim bak

anlıyorum abi seni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada masallah.

ss 306 sanırım gitmesi gerektıgı gıbı gıtmıyor cünkü bu arac yapılırken Kprolu typerlar ile yürüyecek denılıyordu. şuan gördüğüm kadarıyla hayal.
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

Harunde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah... 306 çok güzel olmuş....
    03 STİ

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki aracada masallah.

ss 306 sanırım gitmesi gerektıgı gıbı gıtmıyor cünkü bu arac yapılırken Kprolu typerlar ile yürüyecek denılıyordu. şuan gördüğüm kadarıyla hayal.
    yok cecom alican hep rs ler kadar gitse yeter abi diyordu bende gider diyordum o dedigin sanirim inanmislarin laflari.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki aracada masallah.

cengiz abi oruç mu vurdu naptı ya nasıl bi hayal gücüdür bu öyle bi dünya yok typerı geçtik birde k-pro'lusu kaldı hahahah valla güldürdün abi sabah sabah iyi geldi

hiçbi zaman öyle söylememiz olmadı kaan abininde dediği gibi. ne ahmet ustanın nede benim hedefimiz clio rs'le yürümekti, geçeni oldu abi biz görceğimizi gördük deneme zamanı orda olanlarda farkında neyin noldugunun

millet typer'la yürümemi bekledi de öyle bi dünya yok 5 sene önce ki typerlar yok artık stok olmadıkça yürüyemez bu speclerde bi rs hangi speclerde ki typer'la yürürse bende onlarla yürürüm suan işte.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah uzunda ne güzel gitmeye başlıyo öyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cengiz abi oruç mu vurdu naptı ya nasıl bi hayal gücüdür bu öyle bi dünya yok typerı geçtik birde k-pro'lusu kaldı hahahah valla güldürdün abi sabah sabah iyi geldi

hiçbi zaman öyle söylememiz olmadı kaan abininde dediği gibi. ne ahmet ustanın nede benim hedefimiz clio rs'le yürümekti, geçeni oldu abi biz görceğimizi gördük deneme zamanı orda olanlarda farkında neyin noldugunun

millet typer'la yürümemi bekledi de öyle bi dünya yok 5 sene önce ki typerlar yok artık stok olmadıkça yürüyemez bu speclerde bi rs hangi speclerde ki typer'la yürürse bende onlarla yürürüm suan işte.
    alican yalan deıl ben senın agzından oyle bı kelıme duymadım kardesım sadece oyle soylenıyordu oyuzden bu sekılde yazdım. güle güle bin güzel olmus kardesım aracın bayada ugrastın zaten hakkını al en ıyı sekılde.

kaanda gerekenı yazmıs zaten postunda.

Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok cecom alican hep rs ler kadar gitse yeter abi diyordu bende gider diyordum o dedigin sanirim inanmislarin laflari.
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi öyle söyleyenler inanmış olanlar ve arabadan beklentiyi yüksek tutup sonra aa olmamaış polemiği cıkarmak isteyenlerdir. sağolasın daha iyi oluruz inşallah.

yiit@ thanx panpa. güzel oldu maşallah. 4üm çok güzel oldu . zaten 306lar 4ten sonra yürümeye baslıyor. altlarda kg ve sanzuman dezavantajı var.

ProDriver
    Misafir
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten 306lar 4ten sonra yürümeye baslıyor. altlarda kg ve sanzuman dezavantajı var.

aslında yanlış biliyorsun eğer kıyasladığın araçlar rs ile 306 ise
    şanzıman avantajı 306 dadır bu yüzden alt devirleri daha iyidir zaten 6 vites olması avantajdır
    bundan yaklaşık 2 sene kadar önce denemiştik stock 306 stock rs olarak videosuda bi kenarlarda vardı bulursam atarım
    normal roll yapıyoruz 10-15 boy atıyorum rs le 306 ya
    birde gebere gebere basıyoruz 4. vites 5. vites normalde 10-15 boy geçtiğim araç ben üst vitese geçene kadar bana 3-4 boy atıyordu sonra gelip yine geçiyordum

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alican gözün aydın gazlamaya başlamışsın maşallah

keşke 306 yandan gelmeye başlayınca rs bırakmasaydıda doğru düzgün deneme olsaydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProDriver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında yanlış biliyorsun eğer kıyasladığın araçlar rs ile 306 ise
    şanzıman avantajı 306 dadır bu yüzden alt devirleri daha iyidir zaten 6 vites olması avantajdır
    bundan yaklaşık 2 sene kadar önce denemiştik stock 306 stock rs olarak videosuda bi kenarlarda vardı bulursam atarım
    normal roll yapıyoruz 10-15 boy atıyorum rs le 306 ya
    birde gebere gebere basıyoruz 4. vites 5. vites normalde 10-15 boy geçtiğim araç ben üst vitese geçene kadar bana 3-4 boy atıyordu sonra gelip yine geçiyordum
    her 306 bir değil okan. sağlıksızları coktu bu zamana kadar.
    neyse bidaha ki rs denemesinde görüşmek üzere
    Alıntı EMG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alican gözün aydın gazlamaya başlamışsın maşallah

keşke 306 yandan gelmeye başlayınca rs bırakmasaydıda doğru düzgün deneme olsaydı
    teşekkürler emre. güzel oldu araç maşallah. gaz bırakma olaylarına ben yorum yapmıyorum artık görünen köy kılavuz istemez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa adaş boş konuşma sen gelince gaz filan kesmiyorum hala anlamadığın şey var ben bnırakınca selektör vs atmadığım için gazdan az bişe bile çeksem siz sanıyorsunuzki arkadan gelmeye başlıyorsun bunu aklına sok bence öle bi dünya yok .. çarşambaya filanda hazırlan gece geç çıkalımki uzun uzun 3 boy geçerim demeyi biliyorsun millete .. ******luğu bırakın bence aynen görünen köy klavz istemez belli oluyor.. kimin gaz kestiği bizdeki videolarda sorun yok hafta içi deniyorsan yarın öbür gün alo dersin .. Bu sefer kumburgaza sıkıcaz içimde bazıları gibi kaşarlık yok yani aa yaklaşıyor gaz kesiyim filan die gelip geçebiliyorsan geç helal olsn derim.. yolun durumuna göre basarım ben hçi bi zaman riske atmam araba dansöz gibi oynuyor yolda inanmıyorsan binip bakarsın

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okancım fanatiklik yapmaya gerek yok cnm bende o akşam ordaydım alicanın 306 çok iyi gidiyor kb rs de çok iyi gidiyor ikisinede laf yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa adaş boş konuşma sen gelince gaz filan kesmiyorum hala anlamadığın şey var ben bnırakınca selektör vs atmadığım için gazdan az bişe bile çeksem siz sanıyorsunuzki arkadan gelmeye başlıyorsun bunu aklına sok bence öle bi dünya yok .. çarşambaya filanda hazırlan gece geç çıkalımki uzun uzun 3 boy geçerim demeyi biliyorsun millete .. ******luğu bırakın bence aynen görünen köy klavz istemez belli oluyor.. kimin gaz kestiği bizdeki videolarda sorun yok hafta içi deniyorsan yarın öbür gün alo dersin .. Bu sefer kumburgaza sıkıcaz içimde bazıları gibi kaşarlık yok yani aa yaklaşıyor gaz kesiyim filan die gelip geçebiliyorsan geç helal olsn derim.. yolun durumuna göre basarım ben hçi bi zaman riske atmam araba dansöz gibi oynuyor yolda inanmıyorsan binip bakarsın
    alican ilk videoda önün acık viraj miraj yok kardeşim neden gaz kestini açıkla hadi bize)))
    ******luk dediğini yapan sensin. anasını saıtyım 5e sokamadığım halde gidiyorken gidemedim ama hala yanında kalmaya devam ettim..

arabayı uzun uzun basıcak biri kullansın

bu arada mustafa denemiycem diyordu siz önce aranızda bi netleyin bende ona göre cıkarım benden yana problem yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)