Sonra diyolar ki niye araba denemiyosunuz. Denenir mi baksana muhabbete![]()
netleştridik sen rahat ol .. bizim konudaki 4. video önünde araç yok nie bırakıyorsun ? tır sağda ama sen orta şerittesin baktın gelemiyorsun hee bazen aynı anda gaza otursak bile gaz kesiyorsun .. tam yanımda durmanı istiorm bidahakine .. senin şoforlukte problem varsa başkası kullanabilirkumburgaz diyorum sana uzun uzun basıcaz gece 2-3 filan .. çarşamba ok mu ? adaş kusura bakmada o. karı gibi laf yetiştirme bana çıkalım de her zaman çıkalım uzun uzun basalım
eve gelir gelmez geçtik demekle olmuo herşey ortada ..
kardeşim napalım biliyon mu biz hiç basmayalım ben baska rs'lerlen deneyeyim sizde ordan çıkarın hesabınızı.
sizin kinginiz ve rs'le deniyim ben, uzun uzun basarız da onla gazda kesmez adam.
çok fazla laf kaşarlığı olmaya basladı ben laf yetiştiremem size icraat yaparım, kırıcaz birbirimizi araba yüzünden belli ki gerek yokvazgeçtim denemiyorum kb rs'le. denediğim arabalarla denersiniz isterseniz adaşım. yolunuz açık olsun kardeşim.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
ben matematik yapmıyorum adaş kusura bakmaonla bastım o bunu geçti bu onu geçti vs bize göre değil sana göre oldğuna göre sana lafım yok kazasız belasız gazla .. ve rs beni ilgilendirmiyor king diyorsan cvk hazır
oda rs .. yc var yada egzantiriksiz olsun diyorsan sıkıntı yok ..
okan farkında değil misin bi sen bi alican didinip duruyorsunuz
10kişiden 8i gaz kesmiş diyor geri kalan 2 kişide sizsiniz yok mok cık mık diyorsunuz
herkese hayırlı işler beylerdaha laf yetiştiremiycem.
ss'i anca cvk paklar zaten![]()
kardeşim ben gaz kesme olayını falan bilmiyorum o aranızdaki olay önünüz açıksa basın gidin o beni lgilendirmez ben videodan izlediğim kadarıyla konuştum benim şahsi görüşüm bu beğen yada beğenme o rs i o gece ben kullanıyor olsaydım sonuç senin adına hüsran olurdu alicanın dalgınlığına gelmiş bidahaki denemede aynı hataya düşmemesi için şimdiden uyarıyorum tabi deneme cesareti göstereceksen
bu arada JDM VTİ bişi soracam sen HUK plaka clio rs ile denedinmi ? denediysen sonucu yazarmısın buraya ?
huk'la denedim okancım, kaç kere de yazdım daha önce yani hani saklamışız gibi söylememişiz gibi yazmana gerek yok okanım kızanım ekmek yok sna ordan yani
kapak işli burdaki rs'e ek olarak onda 4sonu 3 boy gerisindeydim egzosum kopuk, filtrem 44 derece iatla ve en son gittiğim ayara gitmemişkenbi daha deneriz onunla kısmetse görürüz sonucu. kaç boy hızlanmışız hızlananamış mıyız vs hepsi cıkar ortaya
bütün rs'lerle deniycem dert etmeyin kendinize bi rs geçildi diye
kb rs'le denemiycem daha vazgeçtim dedim yukarda..
Carsamba bekliyorum adas rr ye takmicaksin umarim hersey esitlencek rahat ol denemiorm diosan ztn bise demiorz adama kendini kandirma artik bence heyecanina veriorm.. Madem geciosun kumburgaz gece gec saatte uzun uzun basalim
heyecan mı hahahahadaş denemeyelim gerek yok
![]()
ya alicanrs aynısını bana yapmıstınız neyin savasını veriyosunuz adam araba yapmış yürütmüş bi 306 gti bi RS ile yürüyo bunu görmüş olduk bu kadar fanatiklik yapma alican yanlış burda herkes arac yapıp yürütüyo ama siz RS lere laf söletmiyosunuz anlamadım gitti.
SS 306 GTİ alkışlıyorum maşşalah kardeşim arac on numara yürüyo kazasız belasız
34EV4212