video orda işte ben bişey demiyom5.6da yürüycek ve rs var diyorlar görmek istiyoruz hallet işini netleştir cabuk
![]()
video orda işte ben bişey demiyom5.6da yürüycek ve rs var diyorlar görmek istiyoruz hallet işini netleştir cabuk
![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Bende 7 tane video var 220yi gectigimde arkamdasin nasil 3 boy geciyosun yarin videolari yuklicem herkes gorur. Bide ben senin gibi soksem neler olur sen dusun. Neyse ben videolari yarin yuklicem herkes gorur 2 tane degil 7-8 tane
Alican.
.
kanka ilk video da belli 4te geçicem gaz kesiyorsun,
2.video da4te öne cıkıyorum 5te gidişim net belli olacakta sokamadığım halde yanındayım devam ediyorum geçemiyosun
koy 7-8taneyi kanka problem yok. ordada söyledim 4benim 170te bitiyor 5 210da kadranda çekip koyarım gerekirse problem yok
birde senin gibi söksem derken bi yolcu koltugunuz var adaş, sökün onu da fark etmez 5-6bitirelim ama öyle geldiğimi görünce gaz cekmek yok![]()
hahahsenin rs BAMBAŞKAydı dimi
eyvallah sağolasın abi.
daha bişey yazmıyorum video ile ilgili görünen köy kılavuz istemez hersey ortada izleyenler yorumlasın artık benden bu kadar sonra adımız heyecanlıya cıkıyor. poelimkleri sevmiyorum girmiycemde adaş haberin olsun.
Benim rs değildi o bambaşka olan
Benimki araba doğal araba
Sokaktan geçen bir cliodan farksız
Kardeşim telefonda konuştugumuz gibi köküne kadar basma işini halledicez
O işi zaten benden başkası yapamaz
255 km de devir keserim artık ne zaman gelirsen çekerim gazı ayagımdan
Kese kese
Olur mu![]()
bizim kapakta PPR Motorsport fark etmez
kapak işli rs'le de denemek lazım. kısmetse onu da yapıcaz. biraz daha hızlandırabilirsek arabamızı ne mutlu bize.
kb rs'in arka koltuklarda sökük ali abi onu yazmayı unutmuşsun eklersin sana zahmet.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)