User Tag List

Sayfa 5/21 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
393 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: SS 306 Gti vs KB Rs

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SS e kocaman bir maşallah, daha da iyi olacak
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. videoyu net seçemedim ama 2. video da 306 bi vitesde gecikme yaşamış oda olmasa öne çıkabilirmiş.
    Eski bi 306gti ve clio rs sahibi olarak 306 yı çok tebrik ederim çok güzel çeviriyor,tabanca gibi olmuş maşaAllah.

tolgaaydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ölmeden SS 306'nın videosunu izlemek nasip oldu Maşallah 2 aracada
    Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mustafa_yaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaaa ne şansından bahsediosn alican bırak bu ayakları harbi boş muhabbete döndü .. koyduğum videolardada sol şeritteyim yanımda durmuosn + 4 bitio bende rs te 4 bitimi wimmer yazılımlı 7400 dönüğorm 200 210 gibi bana gelmiş 5 sokamıorm 5 bitmio gibi şeler diosun madem bu kdr iddalısın gel akşam komple sökiyim aracı bende sizden bi eleman binsin yanıma baksın kaç basıyo 4. vites .. yok alican kesio vs diosn öliyim mi aqdm arabası için boş knşmayn harbi.. zevkine denedik ettik bitti gitti.. 5-6 da 3 boy geç sana bi 306gti alıcam 230 a kdr her türlü basarım .. kaç kez bıraktın sende ağzımı açmadım tünel yaptın ağzımı açmadım yanımda durmuosn dıt dıyt yapıosn yanımda durarak deneyelim arkadan akıtma işi olmuo

@a
    adaş denemeler açık ve net.

230a kadar çıkmadın dün gaz kestin benim istediğimde oydu 100kere de söyledik sana bırakma gaz diye geçilceğin zaman gaz bırakıyorsun.

videolarda kaçınca viteslerde öne cıkmaya basladığım gözüküyor adaş, viteslerimi say

arabayı söküyim dediğin yolcu koltuğun takılı, sökersiniz h.içi onu bi daha deneriz.

gaz çekmek yok geçilceğin zaman ama haberin olsun 5.vitese sokamadığım halde yanında yürüyorum hayal görme geçerim önde olurum diye

tünel münel yok videolar orda işte

hep sizin devrinizde basıyorum 2de 60 da da gel öyle de görelim 90a çekip bana 500devir döndürme araba altlarda yürümüyorsa ben anlamam ben üstlere geliyorum uyuyorum size
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diğer arkadaşlaara abilere teşekkür ediyorum

T.AYdın bi çıktık tam çıktık tartışma eksik olmuyor millet alışmamış giden 306'ya

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM_5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç bi 306 o speclerde o kadar hızlı gideceğine inanmak zor....
    yani bildiğin herhangibir şey yok...

Alican ben arabana kıstas olsun diye GFJ ile denemeni istedim...tahminimce kafa burun zevkli bir deneme olur...başka bir niyetim yok..denememek isteğini saygıyla karşılıyorum...
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala boş boş diyorsunki geçilceğin zaman gaz kesiyorsun yaa stadın ordan sora çıktık videomda var işte gaz kesip bıraktın kaçırmadın seste duyuyorum tam yanımda bas bidahakine deneyince hee bide ben bırakınca selektör vs dörtlü yakmadığım için sadece gazdan çekiorm sen sanıosunki arayı açıosun ondada uyandırıyım neyse boş boş tartışmaya gerek yok ben yine diyorum aracın senin istediğin gibi olmuşsa sorun yok gerçekten güzel yürüyor inş dahada iyi olucaktır fanatiklik yapmıyorum rs tabiki geçebilirsin ben bu denemeleri konuşuyorum sadece uzatmaya gerek yok ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı APO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani bildiğin herhangibir şey yok...

Alican ben arabana kıstas olsun diye GFJ ile denemeni istedim...tahminimce kafa burun zevkli bir deneme olur...başka bir niyetim yok..denememek isteğini saygıyla karşılıyorum...

apo abi gfj benle kafa burun yürürse bende inanmam sadece o speclerde olduguna acıkcası.çünkü bi 306, clio rs kadar gidemez o speclerde. kaan abiyle cok uğraştık baktık ettik, conta yanık gazlamışız motor acmadan önce hadi 1-2boy daha hızlı olsun yine yürüyemez. he yinede bu benim şahsi düşüncem kimse yanlış anlamasın. sende 306 sahibi oldun sende bunu adın gibi bilirsin yani

sağolasın abi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hala boş boş diyorsunki geçilceğin zaman gaz kesiyorsun yaa stadın ordan sora çıktık videomda var işte gaz kesip bıraktın kaçırmadın seste duyuyorum tam yanımda bas bidahakine deneyince hee bide ben bırakınca selektör vs dörtlü yakmadığım için sadece gazdan çekiorm sen sanıosunki arayı açıosun ondada uyandırıyım neyse boş boş tartışmaya gerek yok ben yine diyorum aracın senin istediğin gibi olmuşsa sorun yok gerçekten güzel yürüyor inş dahada iyi olucaktır fanatiklik yapmıyorum rs tabiki geçebilirsin ben bu denemeleri konuşuyorum sadece uzatmaya gerek yok ..
    adaş en acık ve net videolar benim içerden çektiklerim işte, bak izle gör yorumunu yap kendince.

yine deneriz problem yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adaş en acık ve net videolar benim içerden çektiklerim işte, bak izle gör yorumunu yap kendince.

yine deneriz problem yok
    izlememe gerekmi var kb yi süren benim ne oldğunu bilen benim bana izle diyorsun komik olma yaa 4 . vites 7000 7200 dd kaç oldğunu rs i bilenler bilio sen hala 170 180 diosn 3. viteste görüorm o süratleri ben benim videomdada 210 daym solda sen bırakmışsın önün boşken .. 3 boy geçebiliyorsan deneriz sıkıntı değil mustiden ben alırım aracı yapılması gerekeni yaparım.. seninle tartışmaya gerek yok araç için kırmıcamda seni bşver maşallah aracın isteidğin gibi olmuşmu olmuşsa sorun yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adaş rs'le yürüsün istiyordum şükür geçebileni oldu istediğim gibiden fazlası oldu şükür

adaleti yaparız yine, mustafadan al aracı hazırla sen.

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aksam deneme varmi simdi ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adaş rs'le yürüsün istiyordum şükür geçebileni oldu istediğim gibiden fazlası oldu şükür

adaleti yaparız yine, mustafadan al aracı hazırla sen.
    tamam sıkıntı yok hafta içi salı çarşmba perşmbe olabilir.. mustafayla knşrm satmadıysa sökeriz bizde deneriz sen ayarlarını yap. o zaman harbiden dediğin gibi hani 200 den sora 3*4 boy geçerim diyorsun ya geç bakalım herkez görsün dediğin gibi olmassa gülerim sadece

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi rüzgarın netaraftan estigiini nasıl anladın
    Ruzgarin nereden estigi ile alakasi yok bu yazdigimin. Senin hafif onunde yuruyen RS in yardigi hava bi ruzgar tuneli yapar. Sen videolardan gordugum kadari ile direk o tunelin icindesin. Yantana denerken RS e bu kadar yaklasman farkinda olmadan seni uzunda avantajli hale getiriyor.

Ama dedigim gibi kamera acisindan dolayi yanlis da goruyor olabilirim. Zaten o yuzden tunel yapiyosun demiyorum farkinda olmadan tunele girmissin diyorum. Bence yapma. RS ister istemez solda ani bi durumla karsilasip saga kirarsa direk tepende. Allah korusun. Bir serit birakin arada denerken.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kamera açısından öyle bora abi. tünel yok yani. 2.3viteste rs olunca olmuyor da tünel ben 4te gelip geçince mi oluyor 4te tünel demenin manası yok araba hızlı yapcak bişey yok
    deneme istemiyormuş aracın sahibi arkadaş mami abi, daha hızlısıyla çıkıp deniycem daha iyi olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi rüzgarın netaraftan estigiini nasıl anladın
    hahahahah

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kamera açısından öyle bora abi. tünel yok yani. 2.3viteste rs olunca olmuyor da tünel ben 4te gelip geçince mi oluyor 4te tünel demenin manası yok araba hızlı yapcak bişey yok
    deneme istemiyormuş aracın sahibi arkadaş mami abi, daha hızlısıyla çıkıp deniycem daha iyi olur.
    Tamam gülüm ben yanlis gormusum o zaman. Iki araca da Masallah. Bi 306 nin RS le boyle yurumesi ciddi basari

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deneyen kardeşlerimi tebrik ederim

o değilde o s m a n ı gene fena üzdüm galiba

öyle mi mami abi
    PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nefiss olmus 3 ile 4 arası 306 süper rs ile yürümesi bile rs ci olarak geçti saymamdır ama piston demekki büyük işlere yarıyor MAŞAALLAH güzel sunum olmuş bu tip kapışmalarda oturup izlemek düşer konuyu tartışmak olayın güzelliğinide bitiriyor
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)