SS e kocaman bir maşallah, daha da iyi olacak
1. videoyu net seçemedim ama 2. video da 306 bi vitesde gecikme yaşamış oda olmasa öne çıkabilirmiş.
Eski bi 306gti ve clio rs sahibi olarak 306 yı çok tebrik ederim çok güzel çeviriyor,tabanca gibi olmuş maşaAllah.
ölmeden SS 306'nın videosunu izlemek nasip olduMaşallah 2 aracada
![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
adaş denemeler açık ve net.
230a kadar çıkmadın dün gaz kestin benim istediğimde oydu 100kere de söyledik sana bırakma gaz diyegeçilceğin zaman gaz bırakıyorsun.
videolarda kaçınca viteslerde öne cıkmaya basladığım gözüküyor adaş, viteslerimi say
arabayı söküyim dediğin yolcu koltuğun takılı, sökersiniz h.içi onu bi daha deneriz.
gaz çekmek yok geçilceğin zaman ama haberin olsun5.vitese sokamadığım halde yanında yürüyorum hayal görme geçerim önde olurum diye
tünel münel yok videolar orda işte
hep sizin devrinizde basıyorum 2de 60 da da gel öyle de görelim90a çekip bana 500devir döndürme araba altlarda yürümüyorsa ben anlamam ben üstlere geliyorum uyuyorum size
![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
diğer arkadaşlaara abilere teşekkür ediyorum
T.AYdın bi çıktık tam çıktık tartışma eksik olmuyor millet alışmamış giden 306'ya![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
hala boş boş diyorsunki geçilceğin zaman gaz kesiyorsun yaa stadın ordan sora çıktık videomda var işte gaz kesip bıraktın kaçırmadın seste duyuyorum tam yanımda bas bidahakine deneyincehee bide ben bırakınca selektör vs dörtlü yakmadığım için sadece gazdan çekiorm sen sanıosunki arayı açıosun ondada uyandırıyım
neyse boş boş tartışmaya gerek yok ben yine diyorum aracın senin istediğin gibi olmuşsa sorun yok gerçekten güzel yürüyor inş dahada iyi olucaktır fanatiklik yapmıyorum rs tabiki geçebilirsin ben bu denemeleri konuşuyorum sadece uzatmaya gerek yok ..
apo abi gfj benle kafa burun yürürse bende inanmam sadece o speclerde olduguna acıkcası.çünkü bi 306, clio rs kadar gidemez o speclerde. kaan abiyle cok uğraştık baktık ettik, conta yanık gazlamışız motor acmadan önce hadi 1-2boy daha hızlı olsun yine yürüyemez. he yinede bu benim şahsi düşüncem kimse yanlış anlamasın. sende 306 sahibi oldun sende bunu adın gibi bilirsin yani
sağolasın abi.
izlememe gerekmi var kb yi süren benim ne oldğunu bilen benimbana izle diyorsun komik olma yaa 4 . vites 7000 7200 dd kaç oldğunu rs i bilenler bilio sen hala 170 180 diosn 3. viteste görüorm o süratleri ben
benim videomdada 210 daym solda sen bırakmışsın önün boşken .. 3 boy geçebiliyorsan deneriz sıkıntı değil mustiden ben alırım aracı yapılması gerekeni yaparım.. seninle tartışmaya gerek yok araç için kırmıcamda seni bşver maşallah aracın isteidğin gibi olmuşmu olmuşsa sorun yok
![]()
adaş rs'le yürüsün istiyordum şükür geçebileni oldu istediğim gibiden fazlası oldu şükür
adaleti yaparız yine, mustafadan al aracı hazırla sen.
Ruzgarin nereden estigi ile alakasi yok bu yazdigimin. Senin hafif onunde yuruyen RS in yardigi hava bi ruzgar tuneli yapar. Sen videolardan gordugum kadari ile direk o tunelin icindesin. Yantana denerken RS e bu kadar yaklasman farkinda olmadan seni uzunda avantajli hale getiriyor.
Ama dedigim gibi kamera acisindan dolayi yanlis da goruyor olabilirim. Zaten o yuzden tunel yapiyosun demiyorum farkinda olmadan tunele girmissin diyorum. Bence yapma. RS ister istemez solda ani bi durumla karsilasip saga kirarsa direk tepende. Allah korusun. Bir serit birakin arada denerken.
kamera açısından öyle bora abi. tünel yok yani. 2.3viteste rs olunca olmuyor da tünel ben 4te gelip geçince mi oluyor4te tünel demenin manası yok araba hızlı yapcak bişey yok
![]()
deneme istemiyormuş aracın sahibi arkadaş mami abi, daha hızlısıyla çıkıp deniycem daha iyi olur.
deneyen kardeşlerimi tebrik ederim
o değilde o s m a n ı gene fena üzdüm galiba
öyle mi mami abi![]()
PowerTune
nefiss olmus 3 ile 4 arası 306 süper rs ile yürümesi bile rs ci olarak geçti saymamdır ama piston demekki büyük işlere yarıyor MAŞAALLAH güzel sunum olmuş bu tip kapışmalarda oturup izlemek düşer konuyu tartışmak olayın güzelliğinide bitiriyor
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)