Teleşekkürler arkadaşlar. Amin cümleten racer. Bir gopro alıp su altı, raç üstü bilimum çekimlere geçemiyi panlıyorum para durumlarını düzeltince inşallah.
Teleşekkürler arkadaşlar. Amin cümleten racer. Bir gopro alıp su altı, raç üstü bilimum çekimlere geçemiyi panlıyorum para durumlarını düzeltince inşallah.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
ablama bak eski dohc vtec soförü gibi mükemmel olmuş ses mes hikaye maksat görüntü almaktı sanırım spor araba merkı olan korkusuz bayanlar az war basarılar
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Yalnız bişey dikkatimi çekti.
Ablamızın elinde notebook tarzı bişey var sanırım.
Sanki arabana ayar yapıyormuş gibi izlenim vermiş abi güzel olmuş![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
beyhan ablam çok soğukkanlıymış tebrik ederim valla her bayan yapamaz bunu
keske benım esimde annemde bukadar sakin olsa 90 kmden sora baslıyolar kendi kendilerine fren yapmaya koltuğa kapanmaya![]()
güzel düşünmüşsün eğlencelide olmuş bence![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
ses sıkıntı ama eglenceli emegıne saglık
go pronun hangi modeli güzel acaba
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
güzel video olmuş daha agresif kullanmanızı beklerdim, ablada hafif bir gülümseme tepkisi oluşturmuş. daha kaliteli çekimlerle devamını bekleriz![]()
Civic Si, Typer, S40 T4, M3 ve son olarak şuan E30 M52b28tu
mapped by beyhan ablaöyle duruyo gerçekten . yeni kamera ile yeni videoyu bekliyoruz maşallah vtece.
beyhan ablamız yıllardır turbo vtec'e biniyomuş gibi çok sakin soğukkanlıhelal olsun kadınların genel tepkisi koltuğa sıkıca tutunup yavaş,duralım,yeter artık oluyor ablamızda tam aksine gülüyor
ayrıca elindeki laptopla ayar yapıyormuş gibi çıkmış oda ayrı güzel olmuş
Helal olsun Beyhan Ablaaa
![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
çok keyifli olmuş tebrikler ablamız çok rahatmış gibi görünüyo amabence dışa vurmayanlardan aracada maşallah.
Beyhan ablanın yerinde ben olsaydım keşke![]()
Daha iyi bir kamerayla çok güzel videolar çıkar, hele habersiz çekilirse
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)