240 hp rx8 sonuc sasirtici gercektenbu araba hakkindaki dusuncelerim hayal kirikligina ugradi malesef ama polo da masallah yani
![]()
240 hp rx8 sonuc sasirtici gercektenbu araba hakkindaki dusuncelerim hayal kirikligina ugradi malesef ama polo da masallah yani
![]()
poloya alkış![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
RX8 yakışıklılığı dışında yürürü hiç olmayan bir arabaymış.. bunu görmüş olduk...
Tam imzalik bir soz
Rx8 de budur,illa her arac ucucak kacicak diye husus yok. Keyifliyse bas gaza...
Murat abi polo da cooler var yaziyor , markasi ve hacmi nedir suan bildiğim kadariyla polo için üretim yok? Cidden iş görüyor mu bu takilan ?
maşallah polo kusursuz kazasız belasız sürüşler...
Videoları izledim, sonra yorumları okudum. Allah Allah polo nerede ki dedim ve tekrar izledimÇok dikkatli bakmak lazımmış poloyu görmek için. Kopup gitmiş, maşallah.
alıntıya HAYIR...
RX8 çok traş bir araç...
Rx8'in daha iyi gitmesi için ne kadar üstte basılması gerekir ki ? 60 km hız yetmez mi Nascar mı yapılacakSonuç bu işte. Emin olun 75 de basılsa polo 3. viteste basacağı için 2. vites 60 da basıldığından daha iyi ivmelenecektir.
Vw Cc & Mk 5 Gti
Cooler'i arac sahibi kendi aldi,vagcom dan stoga gore nekadar ise yariyor bakmak gerek.
Rx8 yazilimli gti in rakibi olamaz.
Rocco ile daha adil olur...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)