metin bi kerede sen buyur hep ayağına bekliyosun anlamadık biz bu işi . niyeti olan geliyor görüyosunki ayrıca yasin felan hepsi bizim yakada durduk yere oraya gelmenin mantığı zaten yok bu kalabalık trafikte bu taraf oldukça rahat
dün aksam gelıcektım gercekten.. ama hem yolu bılmıyorm bı kac araba olsaydık gelıcektım gercekten..
ama madem gelıcegım zaman denıyecek bı araba deıl bır kac araba olsun.. dedıgım gıbı ne kadar typr varsa gelsın hem tanısırz hemde gazlarız falan fılan işte..
bu aksamda benım ıcın uygun ama ayarlıyabılırsenız bu aksam cıkalım sızede uyarsa zaten mamı abımı gormeye gelıcem oraya yarın aksam ıcın zor olur..?? ne dersınz.?
dıer typr lı arkadaslarada haber verelım veya yenı bı konu acalım.?
bu aksamda benım ıcın uygun ama ayarlıyabılırsenız bu aksam cıkalım sızede uyarsa zaten mamı abımı gormeye gelıcem oraya yarın aksam ıcın zor olur..?? ne dersınz.?
vallaha metinim ruh gibiyim bu gün kafayı vurup erkenden yatmak istiyorum, uykusuzluk fena vurdu beni. yarın akşam idealdir
vallaha metinim ruh gibiyim bu gün kafayı vurup erkenden yatmak istiyorum, uykusuzluk fena vurdu beni. yarın akşam idealdir
al işte.. sen uykusuzluga alıskınsın.. bu aksam cıkalım yarında ben gelemem gel işte cıkalım bak ben gelıyorm sımdıde sen basladın..hanı evnın dıbıydı..