Allah korumuş, belden de girebilirdi o demir.
Hadi bu adam makas attı da girdi. başka birisini biri sıkıştırsa da oraya girse hemen hemen aynı şey olacaktı, önden veya yandan. bence o demirlere bir çare bulmak lazım...
Printable View
Allah korumuş, belden de girebilirdi o demir.
Hadi bu adam makas attı da girdi. başka birisini biri sıkıştırsa da oraya girse hemen hemen aynı şey olacaktı, önden veya yandan. bence o demirlere bir çare bulmak lazım...
o koyduğumun bariyerinin katlanması lazım. her işte olduğu gibi bu işte de rezillik diz boyu
Allah "senin daha zamanın ve atılacak adımın var, bekle" demiş resmen...
En sağ şeride hızlıca giriyo ve şeridi görmüyo önünde de kamyon var. Bu arkadaş kaşınmış baya,bi halt yiyosan düzgün ye. Sınırları zorlamaya gerek yok. Allah şifa verir inş. ne diyelim..
bu ve bunun gibiler yuzunden canimizi malimiz guvende degil bu goruntulerden bu adama verceksin 10 sene hapis hapistede yatirmicaksin madende calistiricaksin o zaman ben gorurum kac kisi yapiyor .
Islak odunla dovmek fayda etmez buna bu alismistir daha fazlasi lazim.
Çok şanslıymış valla ikiye bölünmekten dönmüş.. Ama yaptırım yok memlekette sosyal hizmet cezası olsa bi miktar da olsa önüne geçilir belki..
kesinlikle katılıyorum,hadi makas falan da yok tüm trafik düzgün yollar kaymak ama lastikte üretim hatası var patladı bariyerlere çarptı araç.. o bariyerlere de bi çözüm bulmaları gerek..
Çok rahat geçebileceği bir yerden arabanın ucunu takmış. Ama o bariyerin genede öyle içeri girmemesi lazım hata var. Ancak adam bariyerin geçişi konusunda inanılmaz şanslı imiş.
Yüzünü utancından kapatiyor..
bugün benim canım sıkıldı bi kaza yapayım demiş .o kadar boş yer varken...
symbol,albea,accent,linea bu arabaların kapasiteleri belli neyin makasını atıyorlar anlamıyorum.
Eleman zır cahil de , o bariyerler yok mu onlar.. Çivili tahta üstünde yürümekle aynı şey...
şanslıymış ..
efendi gibi sürmek çok zor heralde..allah korumuş bidaha denemez heralde..
Nedir bu airbaglerden alıp veremediğiniz.. :)
Drive your bariyer
6000km de getzle çöp kamyonuna 140la patladım yinede airbagları patlamadı :D hyundainin airbagları hiçbi zaman patlamaz bunu unutmayın.
allah korumuş vala..