sosyal mesaj falan değil bu resmen trafikte fantezi aramak sadece kendi canını değil bir çok insanın canını tehlikeye atmış. Üzülmedim gerçekten hatta iyi olmuş dedim bilinçsizce yapılan hiç bişi için üzülmeye gerek yok bence
Printable View
sosyal mesaj falan değil bu resmen trafikte fantezi aramak sadece kendi canını değil bir çok insanın canını tehlikeye atmış. Üzülmedim gerçekten hatta iyi olmuş dedim bilinçsizce yapılan hiç bişi için üzülmeye gerek yok bence
yandan yemiş elantra gördüm hemde eski kasa güncel kasa değil yani bütün airbagleri patlamışdı.. bu kadar iddalı konuşmamak lazım hiçbir zaman diye.. ve bana yandan giren aracın şehirler arası mercedes otobüs olduğunu söylediler o arabanın içinden komple bir aile cap canlı burunları bile kanamadan çıkmış..
kaldıki kendin diyorsun 140 ile çöp kamyonuna girmişsin hala hayattasın airbag hayat kurtarmaz airbag sadece ilk sert darbeyi almanı engeller airbag zaten açılır ve kapanır devamlı açıkda kalmaz.. sen 140 ile getz gibi aracın içinden canlı çıkmışsan gerisi bence önemsiz buda o aracın ne kadar sağlam olduğunu gösterir.. :)
kaskoda neticede özel kapsamı genişletilmiş trafik sigortasıdır.. pistlerde yapılan yarışlar trafiğe dahil olmadığı için kazalarında kaskonun ödememesi gayet doğal kaldıki pistte kaza oranı çok yüksekdir araç limitlerde kullanılır birde yarışan pilot kask tulum giydiğinden vursamda bir şey olmaz tarzı limitleri zorlayarak gider kaskonun ödememesi çok doğal.. Kısaca pistler Trafiğe Dahil Değildir..
belki araştırılırsa bazı sigorta şirketlerinin pistler için de kasko dahilinde şıkları olabilir tabi buda ekstra para demekdir aidat ödemelerinde..
O araç basık olsa orda *** baş atmazdı işte. :D
Hiç acımıyorum böyle tiplere
Haketmiş....
iyi olmuş b.k var oyle gidiyosun
geçmiş olsun.
Herkes geçirmiş laflarıda adamın son anı görülüyor yani 3 saniyelik bi makası var belki sağa dönücekti dönemeyeceğini anladı belki başka birşey var....
benim yorumumda o anki durumuyla ilgili
Arkadaş hiç anlamıyorum o arabaya güvenip de makas atmak başlı başına bir hata yine ucuz yırtmış
bundan birkaç sene önce arabanın içinden yaptıklarını marifet sanan 2 a. salak yolda masum bir civic 5 kapıya arkadan çarpıp bariyellerde parçalatıp sonra kaçmışlardı böyle şerefsizler yüzünden birsürü kaza oluyo o yüzden hiç acımıyorum ama iyide olmuş demiyorum .
Fazlasıyla şanslıymış o araca güvenip o hareketleri yaparsa olacağı bu.
Bence makas falan atmamış, direk direksiyon hakimiyetini kaybetmiş, toplamaya çalışmış fakat kurtaramamış, uyumuş falanda olabilir direksiyonun başında kim bilir. Her şeye rağmen bu araçtan bu şekilde canlı kurtulması güzel bir olay...
Üzülmedim hiç. Ölseymiş de gram umrumda olmazdı. Şanslıymış sadece.
Eğer ki bu araç şirket aracıysa bir de, umarım şirket arabasıyla ölümüne basmanın, abuk sabuk sürmenin ne olduğunu anlamıştır.. Zira yolda gerçekten "dengesizce" giden şirket araçları ciddi anlamda fazla!
Yanlış yol olduğunu farkedipte dönmek istemiş olabilir bana pek makas gibi gelmedi
Videonun en başında sağdan sola ordan tekrar sağa geçiyor ve son hamlesini yapıyor gibi gördüm ben.
Bence makas atıyordu.
Allah korumuş 50 airbag de olsa kurtulamazmış,o bariyer bacağına yada beline saplanabilirmiş süzgece dönerdi, çok ama çok şanşlı bir daha o şekilde kullanmayacağına eminim .