milletimizde seyiri pek sever,kazadan sonraki trafige bak.
oooo hyundai patlamış gene airbag açmamış saldırınnn..
Ne airbag açma meraklısı milletiz arkadaş bariyer girmiş arabaya ya haşırt diye arabanın neresine vurmuşta açsın.
Herifte gebermeye yer aramış resmen töbe yarabbim ya.
Ulan o degil onun bosken ne diye sag seride atliyosun mubarek
Allah korumus ya baska aciklamasi yok harbiden
Ortası gerçekten bomboş ama öyle bir çektiki aracı sanki f1 pilotları gibi rüzgar tünelinden cart diye çıkıp yarışçı ruh. Ama ALLAH korumuş başka bir şey diyemiyorum çöp şiş gibi olmuş arabanın içerisinden bariyer geçirmek akla zor gelir.
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
valla şanslıymış..
vurdi , vurdi , vuruldi hesabı oldu.Çok agresif çekti sağa yanlız.Allahtan yaralı kurtuluş verilmiş sadakası varmış.
bu kadar terbiyesizlik olur. bu günde bir getz ile toureg dalaşıyorlardı otobandan beylikdüzüne bağlanan yolda. resmen hırs yapmışlar yoğun trafikte deli gibi makas atıyorlardı.
allahtan silahım yok bazen adamın beynine kan sıçratıyorlar. kimsenin hakkı değil başkalarını riske atmak. yoğun olmayan trafikte rahat geçileceğinden emin olunan yerlerde lafım yok ama tam iş çıkışı trafiği saatinde yapıldımı deliriyorum.
nedense bu adama hiç ama hiç üzülemedim.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
verilmiş sadakası varmış harbiden
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
başkasını düşünmeyen benciller detected.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
harbi şanslı adammış.. Allah korumuş. Makas atıyor diye yargılamamak lazım. ha, egosunu tatmin etmek için yapıyorsa ok. ama aceleniz olduğunda korna sellektör 4leri yaksanız bile sol şeritten çekilmeyen mallar olduğu sürece bu ülkede makassız yetişemeyeceğiz. Çok acil bir kaç kez işim olduğu zaman önümden çekilmedikleri ve yol vermedikleri için yaptığımı hatırlıyorum ama ölüme gidecek kadar ddeğil. yapacak başka çaren yok.
neyse Allah korusun hepimizi...
simdi yalan yok hic uzulmedim, bu isi yapiyosan sonuclarina katlanacaksin, garibim kadin ne hallerde, keza ablasimi kardesimi artik kim ise.. o kadar insani zora sokuyor, kendinde neden se Allah'imin taktiri hic 1sey yok.. ne diyeyim ya sansli adammis, ama ben soyleyeyim fazla yasamaz bu o makaslara direksiyona bakarsak
edit: yanliz 1 se farkettim bu adamin onu bosken 1den en saga atlamis??
what goes around.. comes around..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)