okan kendisini saklamıyor ki zaten.. istenmediği yere gelip gelip duruyor.. :D
Printable View
okan kendisini saklamıyor ki zaten.. istenmediği yere gelip gelip duruyor.. :D
valla bilmiyorumda nos yada yakıt sonuç olarak UE plakası REG plakasının önündeydi o gece bende ordaydım.
Ha diğer ayrıntıları bilemem benide nosla geçseler speclere şuan başlıktaki gibi nos yazarım yine tebrik etmesini bilirim.
Bu şuna benziyor aa sende piston varmış saylanmaz bu yarış..
Nos tan baska bisi olamaz ztn belliydi oyle gecme stili olabilirmi
Seneler once 2 typer videosunda patlak vermisti bu U typer BG typer arasi saniri
Kelalper@
Benim kaan abiyle olan diyaloğumdan sanane? Adama söylediği kalmadı demişsin benim olayım ayrıydı kaan abiyle, o güne kadarda işini,firmasının adını ağzımdan dşürdüğüm yoktu, reklamını yapmadıgım yer yoktu bunları neden söylemiyorsun? madem adaletli konuşucaz birbirimizi kırdırmıycaz bunlarıda söyle.? ki söylemesende önemi yok herkes neyin noldugunu biliyor.
Kaan abiyle benim mevzuma kimse karışamaz onla aramızda;) nedenini söyler kaan abi sana isterse.
İki aracada maşallah, ben yine garajımın ustamın yanındayım, selçuk abi sende uruçun kusuruna bakma:icon_tup: denilebilecek tek şey bu benim için.
herkese keyifli forumlar.
Mert walla agzimdan aklimdan aldin butun dusuncelerimi. Zamaninda Kaanimin isine gucune ekmegine haksiz yere saldirdilar da Kaanim yine metanetini koruyup kendisini ve hakliligini savundu isinin ve konusunun en iyisi oldugunu herkese yuruttugu arabalarla kanitladi. Hatta cok kizmistim ona bukadar sakin olma tepkini koy diye ama beni dinlemedi. Kimsenin ekmegine dil uzatmayacaksin. Kimsenin hakkini kotulemeyeceksin. Rabbimin sopasi yok.
REG bu saatten sonra 20 boy da gecilse gonullerde yerini aldi. Gerisi tiri viri benim icin...
ahuahuahua selçuk ne oldu lan hesap tutmadımı kamerayı geriye yöneltmişsin :D
Oyumu dogru araca kullanmışım.. REG pawa
Merak ettiğim bişey var yıllardır 106 ile Vtec (b16) kıyaslanır(dı).. bi tane vtec çıksa ya rokete bağlasın bu araçlar alayını..
Reg,selçuk ve Crm ye tebrikler..
Ue yede maşAllah
Allah kaza bela vermesin..
Bu arada islak mi kurumu bastiniz nosu selenoid i nerden verdiniz
maşallah araçlara
senin kaanla olan ilişkinden bana mı ne? Buraya boy boy konu açan beni dolandırdı etti diyen sen değil misin? Ne demek sana ne? Adamın ekmeği ile oynamaya utanmadın mı hala abi abi diosun. Aranızda kalmasını istiyorsan buraya konu açmayacaktın. Seninde ne olduğunu deneme videolarında anladık koruduğun garajda zaten ne olduğunu gösteriyor merak etme. Arabanla uğraşırlar 1 hafta, anca nosla geçer. Sen de dene görürsün farkını hiç değilse geçemediğin Clioları geçersin.