ben zaten okuduklarım a inanarak iş yapmıyorum.. aydan abiye telefon açıyorum o gerekeni teymin ediyor :icon_tup:.. gerisini kendi becerime bırakıyorum
Printable View
araçlara maşallah selçuk geçmiş olsun inşallah fazla sıkıntı olmadan regi halledersin:icon_tup:
AHM PERFORMANS :icon_tup::icon_tup:
UE 106 :icon_tup::icon_tup:
ahm yaptı yapacagını şindi hızlı olan araç belli oldu:icon_tup::icon_tup:
ahm oğraşlarının hakkını almış resmen ışınlanmış maşallah diyelim bakalım ikinci yarıyıda merak ediyorum.
slm onurum sogol eksantrik var göndereyim hemen az çizik var san tak iş yapar :D
S,a ben ismail crm nin ustasiyim 9senedir araba yapiyorum suat abinin yaninda cok hizli araba gorduk ac olsun not olsun zamaninin kosturan arabalariydi ama burda yanlis bir olay var bi 106 bi 106 yi arkadan boyle yakalayip gecemez oyle bir dunya yok cocuk degiliz adam kandirmaya gerek yok ayiptir herkezin emegine saygi kardesim bu arada ya yakit var yada bi hafif tisliyo oyle bsy varsa cok agir kufur edicem bak az delikanki olun kimseyi kandirrmaya gerek yok
Bak cok agir kufur edicem harbiden bi araba icin kisiliginizi bozmayin adam gibi ne varsa soyleyin harbi cok agir konusucam
Burda kimse cocuk degilki kardesim anca sizin saksakcilariniz size massallah depoya benzinden baska bsy koyanin anasina sulalesine sovucem bak
O sıkıştırmaya bırak nosu ağzinla üflesen otobandan toplarsin kol pistonu....yakıt dersen istediği yakıtı döksün o beyinle 1 boy hızlanmaz...geriden gelme mevzusuna bişey diyemem biri geç basar geriye düşer zaten arka camurluktan gelip gecmis...
İsmail uzatma kardesim alt tarafi araba denedik gerek yok gunlerdir diyorum sana kufur olaylari fln hos degil ariyorum acmiyosun banadami trip? Ahmet coluk cocuk sahibi evlibarkli adam kufurbizden kimseye yakismaz ahmet bana gerekeni soyledi yakit koymus zaten bizi yakitli gecmis sikinti yok bide yakitsiz dener tebrrik ederiz simdi ettigimiz gibi ahmet arkadasimdir aramda problem olmaz
Benim haberim yoktu uruc sacmalama amk nerden bilicem ben ahmet bana aksam soyledi delikanli adam saklisi gizlisi yok ben bsy demiyorum adam oyle yada boyle gecti ama sende bunun farkina var ue regi gecemezdi yakitsiz neyse sikinti yok ismail bu isin icinde olunca sikinti oluyo onun icin uzatmayin
Ben gerekeni soyledimde uruc sen soyluyomusun gerekeni bir gece once mami abi 3 boy geciyordu ue yi beyin takip cikardik timing yaptik yolda ue ye 2 ye 2 denedik sonuc hep ayniydi e ben mami abi ile en son 2 ye 2 denedim 200 hala yanyanayiz bunun mantigi ne?. İkincisi sana bsy sorucam bi araba obur arabayi arkadan gekip gecmesi icin en az arasinda 15 bg olmasi lazim simdi senin araban 2 de 3 150 bg 4 te bg 200 bg mi:)
maşallah araçlara ue ye ayrıca maşallah değişik gitmiş :)
Maşallah UE 106 ve AHM PERFORMANS :icon_tup:
Ya hayirdir alper allah askina adamlar kabul etmis yakiti sen neyin savasini veriyosun anlayamadim bi problemmi var bizle alakali sizide gordum draglarda yakiti koymadan cikardigin sureyi kendi adima sunu soyliyim yaptigim arabalarin bir tanesine benzin haricide bsy koyduysam yalancinin ta.....