Vayyy bee itiraflara baak:)
Printable View
Alper kusura bakma yazmışsın 2-3 seferde akşam gittim yattım ben son yazdıgım mesajdan sonra görsem geri dönerdim sana,araba muconun dukkanda biliyosun normalde o da yoktu gece,1-2 gun içinde dd yi de halledelim eger musait olursanız haberleşiriz,3 lu basarız bi daha dayım..
Dbs yi denemeye + senin denemeyi izlemeye geldik taa oralara selcuk:) yanlis yol tarifi kurbani olduk bosa dolandik durduk. Senin denemelere yetisemedik. Biz mc e indgmzde sizde denemeleri bitrmssinz herhalde.Ordayken bekledik gelirsinz die mami abi falan tel actilar mami abi siz cikin demis. Sora biz ciktik denemeye.
Reg gecilmis die soleniodu mc deyken ulan harbi helal o zaman dedim adamlar emeklerin karsiligini almis sonucta bu islerde gecmekte var gecilmekte.. Sende cok iyi biliosun kanka. Kimse gecilmez deildir.
Bugun sen gecersin yarin o gecer yarin sen extra biseler yaparsin yada spec deisirsin sen gecersin bu sekilde KASARLIK YAPMADAN sevgi saygi cercevesinde uzar gider.. Ki zaten o zaman zevki cikio bu islerin bana gore..
Heleki Gecildigi videoyu insanin kendisi koymasi buyuk bi erdemliktir.. Onun icin ayrica tebrik ediorum seni.:icon_tup:
Lakin nos muhabbetini duydugumda karsi taraf icin harbi yazklar olsun dedim. Demekki adamlar normal sartlarda siksen gecemicez dediler:hahaha:
Ama sunu anlamiorum o kadar ugrastin ettin nos bagladin v.s bunun amaci neydi? Tmm gecmek icin yaptin bunu ee amk o zaman turbo tayyar yapin yada getrin bitane benle deneyin 10653 tane video yapalim izleyin ne kadar gectgnizi mutlu olun kendinizi tatmin edin Allahim ya..
Neyse kendi dusen aglamaz aga. bu olayin kime ne artisi kime ne eksisi olursa kabullenicek herkes.. Ki esnaf bi insan icin hicde Iyi olmadi bana gore..:icon13:
Reg e ve sana kocaman Masallah haci crm ninde ellerine saglik..
Ne cok yazdim elim yoruldu telde amk ahuahuahuahuahu
Hic sikilmadan gene gerizekali rolling kurallarinin oldugu Ulkemin nacizane arac sahiplerinin deneme videosu adli konuyu okumus bulunmaktayim.
Ue 106 Reg 106 yi gecmis. Rolling in sonucu bu.
Rolling e cikiosun yani yarisa. Sawasa gidip elinde silahi olupta yumrukla dowuseni gordunuz mu?
Rolling de nosta olur yakitta. Yakitla araba ucmuyor beyler. Nosla da ucmuyor.
Sende koyaydin arabana selcuk. Koyma mi dediler ? Bunun delikanlilikla alakasi yok. Yaris bu. Parayi harcayan **** yiyenin sporu.
Kimse masal okumasin burda UE gecmis. Rowansa hazirlan Selcuk birdahakine sen gec. Belki nos yakit koyucaksin arabana gene gecemiceksin belki cok geciceksin. Ama yarista rolling de kimse kimseye SART KOYAMAZ !!!
AHMET
Aynen dediğin gibi hiç bir rekabet ortamında kimse kimseye şart koşamaz, adam yapabiliyorsa elinden geliyorsa kullanır basar AMA YARIŞTAN ÖNCE SÖYLEMESİ LAZIM , şu olayıda anlamıyorum bende basıncımı seninki kadar açarsam seni geçerim benim basıncım kısık, ulan açabiliyosan açta geç o zaman dimi.
Ahmet sen kendini selçuğun yerine koy neler hissedeceksin ?
Adam denemeden önce deseki bende bu var eyvallah ona göre çıkar denersin yada denemezsin.
Ama bu durumda selçuk ne söylese haklı,kimse keriz değil,bile bile dikileceği arabaya videolu konu açmaz.
Burdaki ince mesajlar ahm yine yaptı yapacağını,ue çok fena,gecemiz gündüzümüze karıştı vs vs vs sonuçda reg i geçtik.
Asıl mesaj,crm performance, mami makinen ve selçuk'u hedef almak,yoksa bu saatden sonra crm nin yaptığı aracı aynı specde olmak kaydı ile GEÇEMEZ,yazdığım konudada görüldüğü üzre.
Bence olay nos basmak değil bunu saklamak. Yoksa herkes aracını istediği gibi yürütür. Habersiz olursada specler kahpelik olur bence.
MAŞALLAH REG !
Ahmet sizin swap atmo iken gelip bir 106 nosu basıp gecse gitse buraya video koysa ne yorum yapardın onu merak ettim sadece?yazıyosun ama yazmak için yazmışsın.zamında yakıt yok diye video cekiyodunuz o zaman sart vardıda simdimi yok yazına takıldım acıkcası kişisel bir sey yok.
ahmedim seni severim bilirsin ama sana bunu yakıştıramadım gerçekten olmadı gerek yokdu böyle bişeye yarış bu geçmekte var geçilmekte ...
Maşallah selçuk iyi yuruyo araban, zaten bigun önce denenmış 3 boy gecilmiş ng ye ue arada çok ucurum yok bence nos kullanmadan yan yana gıdebılırdı ue ufak eklemelerle, nos basabılır ama selcugun bu durumdan haberı olcak yada dıyıcekler kardeş ya sen gecıcen ya ben elınden gelenı ardına koyma ozaman nos olup olmaması önemı yok,
bu şekıldede aynı speclerdekı araba bırbırını gecebılır bı boy gerıden gelıp 1.5boy one cıkmış bunda oyle abartı bı durum yok, bence ue nosu 4 vıtes kullanmıs sanırım.
Ahmet dediğin bir yere kadar doğru haklısın. Reg geçilmiş ama seninle hemen hemen aynı specteki bir araba ile denemeye çıkıcan karşındaki insandan araba da ne olduğunu söylemesini istemez misin. Selçuk nos olayını bilseydi belki hiç çıkmayacaktı ya da bu kadar zorlayıp sübap eğmeyecekti bir kere deneyip bırakacaktı. Kimse parayı sokakta bulmuyor.
kelalper
REG e maşallah. bende oyumu diğer 106 ya vermiştim fakat ortada yapılan yanlışı gördükten sonra oyun gitmes gereken aracın REG oldugunu anladım... maşallah tekrardan.
Ben yazmak İcin yazmam. Bizi gecen olmadi cok sukur. Bizim hakkimizda dedikodu wardi yakitla yurutuyorlar diye biz onlara istinaden video cekiP koyduk. Kol piston var dediler kol cikinca gercege inandilar.
Bence sen yazmak icin yazmissin. Ben yarisa ciktigimda nos basarak gecen olursa gecmistir. Cok sukur ole alengirli isler yaptilar ama gecemediler.
Gecselerdi gecmis olucaklardi. draglarda goki bizi gecti agİmizi mi actik. Adam gecti bizi dedik. Bos konusmayalim. Video ortada adam gecmis nasil gectigi oneml degil Rolling bu.