Eyvallah kardesim sende bi kardes olarak bi kingsin ..
Printable View
Bana tavır alıcağın aklımın ucundan bile geçmezdi ben sadece ue nın hızlandığını söyledım sana ve benım arabamla en son denedıgımızde kafa kafaya gıdıyorduk onun üzerine ahmet abı kapağı açıp kapattıktan sonra 3 boy benı geçti ben buna istinaden oraya o yazıyı yazdım sende kalkıp tavır alıyorsan eyvallah derim:icon_tup:
selçuk bizde haklıya haklı haksıza haksızsın var bu dostumda olsa böyle aracının gidişini görmediğim için ahmet eski arkadaşım olduğu için oyu ona verdim ama şimdi görüyorumki yanlış yapmışım hakkınla geçmişsin tebrik ediyorum kardeşim uruç ta ahmette iyi arkadaşlar ama hırslarının kurbanı olmuşlar yakışmadı bence derslerini almışlardır kal sağlıcakla
maşallah selçuk reg formunda yanında duranı regLİ yapıyor :d
ya şimdi anlamadığım nokta benim madem nos bastın denemeden biter çekersin arkadaşı kenara dersinki kardeş böle böle şaka olsun diye nosa bastık muhabbet olsun diye ve çekilen videoyuda koymazsın. dersin ki kardeş şakamızı yaptık gel şimdi ciddi anlamada deneyelim nos falan yok diye o zaman gerçeği görürdük.ben anlamaıyorum ya geçilsen ne olcak ki nasıl bir hırstır bu ya ne oldu bi nos bastın herkeze alay konusu oldun değermiydi bence değmezdi ben ne selçuk abiyi tanırım nede diğer aracın sahibini.ama bence o nosu bağlan ustaya suç bulunmamalı sonuçda adam ekmek parası kazanıyor. anlamadığım diğer nokta neden aracın sahibi değilde usta arabayı sürüyor???? kısaca REG'e HELAL olsun 106 arabası sevmem ama allah kalbimi biliyor bu REG beni 106 ya olan bakış açımı tamamen değiştirdi. REG e maşallah allah utandırmasın :):)
Saka fln hep senaryo be kardesim plan program her sey kurulu duzen bizdeki aptallik arkadas sandik dustuk iste neyse mevzu cozuldude allahtan icim rahatladi sagolasin reg mermi gibi ben videolari koyarkende soyledim arabamda. Bi sikinti yok ahm yapmis ustlerde resmen durdum dedim ama hep hava gaziylaymis:) sagolasin iyi dileklerin icin daha iyileri herkezin olsun
reg herkezin bakıs acısını değiştirdi :)