ben tebrik edilecek bir araç ve bir garaj görüyorum .
Printable View
http://i1133.photobucket.com/albums/...n/87fbf15e.jpg
Marmaris yolu online va_vti ramazan abimle gidiyoruz
Gidisimize yollar durusumuza kullar hasta REG imize noslu 106 salca:D
o zaamann reg 106 yı n kadar övsek tebrik etsek azdır tekrar maşallh allah şanzımanına zeval vermesin :)
Yine KİNG REG 106 ayıptır böyle şeyler oruç abi mekanikten anlamıyorsun ama paran ile hem arabanı yaptırıyorsun hemde böyle rezil oluyorsun kocaman hahahaha :D Selçuk abi ADAMSIN abimsin seni sevmeyen eydis olsun :D :D CRM performansa saygılarımla
( KENAN ŞEN )
Vay bnm kardesime bak be ( babalar ne evlatlar yetistiriyo )ne desem bos yemin ederim allah razi olsun kardesim iyi dileklerin icin her zaman kardesimsin biliyosun:icon_tup: senin gibi bir drag sampiyonunun UC sti gibi bir makinenin pilotundan bunlari duymak beni daha cok sevindirdi:heyoo: seni sevmeyeninde nosu bitsin tupu patlasin:)
bunu biz değil kendileri hiçe saydı...
bu zamana kadar ter dökülerek yapıldı Maşallah dedik ama bu sefer işin içine haram beygir girdi insanlar aptal yerine kondu ter dökülerek yapılan araba sahibi subap eğdi o yüzden insanlara yapılanları hiçe sayma hakkı doğdu...
Yapılanın yanlış olduğu konusunda mütabıkız. Her neyse, 2 araca da maşallah diyelim, konu yeterince uzamış, tatsızlıklar olmuş vs.
iyi bu sabah kalktığımda yeni bişey görmemişim ue 106 dıda f-16 motor swaplanmış diye görmeyi bekliyordum günaydın :)