Kanka ben kimseyi sawunmuyorum ki selcuk benim kardesim dieri kim tanimam etmem. BEn turkiye nin gercegini soledim. Yarisa cikiosan herseyserbest. Yakit nos mos denmesin gecilince
Printable View
Yahu olay nos basmak değilki olay bunu saklamak herkez aynı şeyi düşünüyor ue 106nın sahibi nos basacağını söylese böylemi olacaktı? Karşıdaki insanda mal değil ya neden hile hurdayla uğraşırlar keşke baştan adam gibi söyleseydi selçuğa.. Bu kadar büyümiyecekti kalpler kırılmıyacaktı.
o değilde diğer deneme ne olacak şimdi
Ya abi ne diyosun allahini seversen adam bize dost arkadas muamelesi yapiyor eksik parcasi var diye bizden izmirden manifold getirtiyor esit sartlara geliyor konusuyoruz kaput sokmuyoruz diyoruz hersey esiy diyoruz sanziman farklarimiz var birbirimizde biliyorus hersey oky adam carrt nos basiyor bu nedir abi ya hala sen diyosun yaris bu adam surdan burdan biri olur iki laf etmeden atar gider yaparsin kimse elinden geleni ardina koymaz o zaman bana dese bende baglardim ama oyle bir konusma yok bi yerden goge kadar yanlistir kim ne anltirsa anlatsin biz arabayi yaptirmak icin cakil tasi vermiyoruz abi
rövanşı yapılacak mı? yapılacaksa reg demi nos basacak yoksa ue nosu sökecekte öylemi denenecek?
Birde şu Reg Ev rc denemesi ne zaman yapılacak.Ben askere gitmeden yapında izleyim öyle gidim haftaya baba asker :D en çok merak ettiğim deneme bu benım :D
Kanka bende savunuosun demiyorum. Dediğin doğru geçildiğini Selçukta kabul ediyor zaten. Adamın kızdığı nokta geçilmesi değil arabada nos olduğunun söylenmemesi. Nos olduğunu bilseydi belki denemeyecekti bunlar başına gelmeyecekti. Olay o. Bi de düşün deneme yapılmış bitmiş aynı specteki arabaya geçilmişsin gece gözüne uyku girer mi? Sürekli acaba arabada ne arızalı neden geçildim diye üzülürsün için içini yer. Üzüntüsü bile yeter be abi.
Saçma sapan konuşmalar geçiyor , adama utanmadan soruyosunuzki REG'e ne oldu bi sorun mu var , NOS basıyosunuz selçuk abi'nin hiçbirşeyden haberi yok sonra şaka yaptık diyosunuz, Esnaf adamsınız böyle şeylere gerek yok TRABZON'da yaşıyorum burdada var yürütmeye çalıştığımız araçlar burda denemeden sonra duyulsn herangi bir kurnazlık veya yanlış yapıldığı bitmiştir o insan tüm tayfanın gözünde, Selçuk abinin araç fuzuli yere masraf görecek şimdi dertsiz başa dert gibi bişey hiç gerek yoktu böyle bişeye, Oyumu kullandım direk REG için gönLümüzde REg halen daha KİNG ;)
Benim daha ne ahmetle nede o garajdan cikan hicbir arabayla isim olmaz varsin onlar hizli olsun
Selcuk
Ahmet sen mevzuyu iyi çözemedin
Bu adamların arasında öyle kanlı bıçaklı rolling olayı yok ki
Adamlar anlaşmışlar şu şu şekilde gelicez şöyle denemeye çıkıcaz diye
iki tarafta öyle hazırlanmış kimse kimsenin kaput altına bakmamış güvenerekten
sonra nos basılmış ki bende konuyu yeni gördüm almış başını gitmiş o gece görmüş olsam nos basılmış diye direk yazardım :)
NOS basarak Ustayı göklere çıkartmak yakışmaz
burda ahmet ustanın suçuda yok 3 nc şahıslar hep bu boku yiyenler
neyse bir dahaki deneme ne zaman adil ve eşit şartlarda tabi UE güvenirmi kendisine orası bilinmez
benim gözümde REG çok iyi bir araç
Ne kadar anlamsız saçma işler bunlar.. bu camianın içinde olan ,birbirlerini tanıyan muhabbeti olan insalar. sonuca bak.. şaka.. bu mu yani söylenmesi gereken.. dostluklar hiçbirşeyin gerisinde kalmamalı.. tebrikler selçuk ve reg.. kazasız belasız..
http://i1249.photobucket.com/albums/...3/26b619eb.jpg
Reg stres atiyor:D:icon_tup: