Bora emmi günaydin :))
Printable View
Bora emmi günaydin :))
Bebelere Baloonnnn :D
---------------------------------------------------------
Powered By Suki (CRM Performance)
YETİŞEMEZSEN EL SALLA
REG REG dedik bak ne oldu şimdi:D:D:D Masallah selcuk a da REG e de CRM ye de:icon_tup:
Dün videoyu arkadaşlar ile izledik drifte gitmeden nos mu bası lan bu dedik regi üstlerde nasıl alıyo ne oluyoda bu adam üstlerde yavaşlıyo
Yazık bide adamı şüpheye düşürdüler araba üstlerde kesiyo mu wideband mı alsam şanzıman bu kadar değiştirir mi yanlış anlaşılmasın ama yapılan büyük ayıptır denemeden önce söylersin nos basacağını kararını selçuk verir dener denemez
Yayında ve yapımda emeği geçen reg familiasının saz ekibini tebrik ederim
ulan madem nosu bastınız bastınız.bari söylemeyin,söylemeyin derken 1 gün sonra ortalık karıştıktan sonra söylemeyin.Denemeden hemen sonra söyleyin mesela,veya hiç söylemeyin.
Bence bu şaka biraz eşşek şakası olmuş :)
Ne demişler ateşle,suyla birde arabayla şaka olmaz :)
ilk iki viteste sanırım basmıyorlar bakılıyor reg kopup gidecek asılıyor nosa aralarındakı hız farkı kornalardan sonraki fırlamadan anlaşılıyor yorumlarımda demiştim bu road runner diye :)
Nos olayları olmamış.. Selçuk tebrik ederim. Bu arada ben senin kadar olmasa da kısa sürede 3 kez baskı kırdım. En son AP Racing aldım. Boşuna tepiniyomuşuz o kadar söyleyim çok memnunum sana da tavsiye ederim.
Şu arabam çıksında regle bi deneyelim geçeceğimden değil ne kadar arkasından gideceğim merak ediyorum :)
Dün video yu bir abimle birlikte izledik. vakti zamanında çok nos kullanmış birisi.
Bu nos vardı yoktu muhabbetiniz daha çıkmamıştı. Video yu izlettim Yorum direk şu oldu
" Diğer 106 nos basıyor abim " dedi. Ben yazıcaktım diğer 106 nos basıyor vs. diye ama ortamı bulandırmak istemedim.
Reg'e maşallah güzel gidiyor
ue ye maşallah :hehe: