iki arcada maşallah denemeler ve çekimler güzel olmuş ahmetim eline saglık güzel olmuş makına sekçugum senide tebrik ederim.
Printable View
iki arcada maşallah denemeler ve çekimler güzel olmuş ahmetim eline saglık güzel olmuş makına sekçugum senide tebrik ederim.
Abi ac haala gereginden fazla gidiyo maasallah sen haziran draglarına gelseydin izlerdin gerci haberi gelmiştri sana farketmez :) burda video yapcak arac yok maalesef yoksa videolar dusmeyince arac yavaslamıyo :) neyse alper en hit konu burası ama zamanlama yanlış kardesim reg & ue konusuna gölge dusmez biz baska yerlerde konusuruz bizim aracları :D kazasız belasız tekrardan :)
Maşallah araçlara
bazı yabancı forumlarda C2 emmesi al - tak 9 hp diye okumuştum
Valla kartopu 2 haftadır burda normalde sakaryanın arabası + sadece tek arac ölçü olcaksa diğer aracın hızlı olup olmadıgına eyw .. ue & reg arasında olan durum benimle kartopunun arasında oldu altlarda öne cık 3 te devam et 4 te araba arkadan roket gibi gelsin gecsin 5 te acmaya devam etsin madem aynı speclerde bu 2 arac bu normal bi durum mu sence? o zaman suat abiye soralım neden böyle oldugunu sadece 2 ile 3 te mi yuruyo bizim arabalar 4.vitesten sonrasını yapamıyoz o zaman :) abi boşver sen dogru konu burası değil istiyosa acsın arkadaslar ayrı bi konu ordan yazar çizeriz biz arabamızı biliyoruz gerisi farketmiyo..tebrikte ettik yine de ederiz ama noldugu tam olarak bilinsin burdan daha fazla detaya girip amacını saptırmayalım bu konunun..
iyibe mamicim ne olsun izmirin tozunu alıyom ahmet dersine çalışmış maşallah
alper ugraşmalen halukla adam yarıştan sonra tebrik etti daha napsın çocuk
bende sana cevap vermemiştim zaten biz aramızda konusuruz gerekenleri boşver sen..aydan abiye sor bakalım ac yi hangi viteste gectiğini soylesin sana..+ olarak ac nin sahibi de ben dei,ğilim biliyosun benim aracım baska bi arac ben sadece sevdiğim bi arkadasımın yanındayım o yuzden bu sekilde polemiklere girmemin de pek bi anlamı yok ben kendisine iletirim kendisi anlatır kardesim derdini o yuzden fazla yazıp çizmeyelim alper boşver..
reg denerken biraz fazla devir dönmüş sanırım 13/61le bunu yaptığın anda güç bandının dışına çıkabiliyosun aslında drag için çok başarılı ama rolde rezil ve vezir edebilme özelliği var 300 500 rpm bile boy farkı yaratıyo
ue 106 ne egzantirik kullanıyo bilmiyorum ama resmen şanzuman egz ikilisi dans etmiş uyum mükemmel
ikinizin aracı da harika arkadaşlar maşallah
52 ler gti larda std olsun bencede :)))))