Ya zaten senin hicbiseyden anladigin yok uruc sikinti yok arabayi bile ahmet kullaniyo problem degil ama ben az cok anliyorum takildigim abilerim bu iste eski:icon_tup:
Printable View
Heee simdi yakitla regi geciyosun onunlada mutlumu oluyosun senin yaptigin bosa masturbasyon:)
Demekki dopingsiz ue standrt regi gecemez is kasarliga kalmis olsa selcuk mami abiden ne var ne yok alirdi emmesini gommesini beynini ama iste ahh selcuk abi sende boyle bi adamsin
Ben ismail
iki araca da maşallah
geçmiş olsun diğer araca inş daha iyi olur
Böyle bi akşam geçildi diye reg geçildimi oldu anladım adam çoğu arabayı ipe dizdi oto boka sıktı m5 vs
Maşallah kardesim 10 numara reg
yanlış yorum yanlış .....
Neyi tartışıyorsunuz diğer araç sahibi yakıtı itiraf etmiş yakıtla geçtiğini söylüyor geçilen araçta normal yakıt var konu başlığındaki speclere yazın yakıt farkını yorum yapanlarda neyin ne olduğunu bilsin ve tartışmada bitsin :)
EDİT* yazılmış zaten millet halen neyin maaşallahında anlamadım :)
Helal olsun Ahmet e gene çok iyi iş başarmış..Ahmet bilir işini tebrikler.
Kankacim benim konuştuğum nokta başka ahmete söylersin dener veya denemez beni ilgilendirmez...yakıt 3 boy hızlandırıyor diyorsun o konu hakkında konuşabiliriz...adama bı emme gönderdim diyeyse bu kelimeler sen bişey iste mami istesin göndermeyenin ta.....daha bişey yazmıyorum
Ben yakitsiz her zaman denerim ue ile sikinti yok herkez massalahini desin bende dedim ama ue yakit koymadan regi gecemez oyle bi arkadan gelip gecme sekli yok herkez arabaci neyin ne oldugu belli
Öle yada böle araçlarda ne oldugu belırtılmıs bısey saklanmamıs Reg i de kımse tartısmıyo zaten ne oldugu bellı olan bı arac zaten ıkı aracada yapılan emeklere saygı duymayı ogrensek keske ıkısıde mermı gıbı önde olan UE oldu bu kadar yani bırakalım artık o oleydı bu boleydı denenmıs bıtmıs ıkı araca masallah guzel rekabetı farklı yonlere cekmeyelım
Ya alper sence bana bi parca lazim olsa burda hersey varken ta ordan burayami istiycez sende arabacisin normal geldi yani sana bu deneme oylemi o zaman sizin cok giden kartopunu bi 10 luk yapicak ue :) anasini satiyim debriyaj cayir cayir kacirirken arabam bu kadar hizli degilken yine savasiyoduk senle denerken simdi bu arkadan gelip gecme sekli sana ne kadar inandirici geliyor?
iki aracada tekrar maşşallah regde çok güzel gidiyor ue de çok güzel gidiyor ama yakıt konusuna gelince yakıtta kullanılmış olabalir metenolde basılmış olablir herneyse şuanlık durum böyle maşşallah araçlara
maşallah iki aracada Ahm (Ue) iyi hazırlanmış geçmiş tebrikler ama böyle bir arkadan gelip geçme şekli görmedim ben bu kadar yakın speclerdeki arabalar arasında yakıtın haricinde başka ekstralarda var gibi şahsi düşüncem bu yönde tekrardan tebrikler iki aracada
Kardesim adamı 10 boy geçtin ondan sonramı gelip gecti seni ha öyleyse eyv katılırım sana...senin anlamadığın mevzu ne kanka biliyon mu pt 52 piston kisali araba nasıl gidiyorsa senin arabanda öyle gidiyor uçmuyor kaçmıyor ue de öle kartopuda öyle hepsi öyle hepsi birbirini en fazla 1-2 boy gecer Doğanin kanunu oldu artık bu ;)
İki aracada gerçekten Maşallah video görselliği yaşatıyorlar gerçekten.