yalnız 2. videodaki polisin ayaklar fena kırılıyor be![]()
![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Bizim polislerde fena az önce çevirmede üçü birden öküz kadar fenerleri gözüme tuttular ehliyet istiyorlargöremiyorum filan kekelerken durumu anladı kamiller
![]()
mahvetti ferrariyi![]()
Erkenmiş ben 2.30-3 civarında oralardaydım![]()
Orda yanlamak sıkıntılı biraz millet bi anda fırlayabiliyo ben dün gece bahçeli 7 nin odaki göbekte 2 tur + güvenpark otobüs duraklarının orda sıfır çiziyodum
Bi daha ki sefere güvenparkda sıfır çizerken videoya alıp efsane olmayı düşünüyorum haha
hahahah suna bak ya olmeyi bayılmak sanmıs. nyc polisine yaptıgına bak bi an turk mu diye icimden gecirmedim degil![]()
Milliyet - Silah da çekerim, sıkarım da!
turkıyedekı durum
Adam haklı kes cezayı devam et. senimi bekliycek ? terorist var karsısında sanki kapıyı vurmalar falan show dan baska birsey degil. cocukta salak kız gibi hareketleri.Bu karede hazımsız olan biri varsa Ferrari sahibi olmadıgı kesin.
hakketmiş ibnenin torunu. Nelan o öyle artiis artis tavırlar.
#KGdetanirlar
videonun altındaki açıklamaya bakalırsa burada araç sahibi haklı ancak polis aracın önündeyken ve hareket etme derken hareket etmesi hata. Zaten ondan sonra polis kopuyor. Burada da dava açılır. Bence adam yediği cezayı ödemez ancak polisin hayatına kast etmek davası ile başka bir dava açılabilir.
Evet ABD polisleri asabi çünkü arkalarında devlet otoritesi var. Eğer devlet otoritesini iyi veya kötü kullanmak şahsa bağlı bir şey.
Ben Ferrari'cinin yerinde olsam cezamı alırmaz hemen mahkemeye giderdim. Bu kadar. Ayrıca ABD polisler hiç de az para kazanmıyor güzel para kazanıyorlar.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
drahte seni seviyoruz yamesaj gayet açık ve net, tercüman oldun bize...
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Gerekeni yapmış bebeye , helal valla .. Tr de olsa hangi millet vekilinin oğlu , yeğeni, torunu vs olduğu belli olmazdı,sıraya dizerlerdi kesin merkezde![]()
Babana aratmakta nedir arkadaş ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)