User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
105 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Clio rs(dk) 206 rc(dp) salcali

imprez30r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Okan D. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ev yatıyo cvk yatmıyo sahıbı gezıyo yazın keyfını cıkarıyo
    O zaman CVK en hızlı şu anda. Btti gitti.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıkıştırma olayı nedir bu CVK'daki ?
    Var mı bilgi ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Var mı bilgi ?
    veriyim bilgi araç komp. testinde önceden 190 195 veren araç şuan 135 vermekte onun için eksikleri bitince tekrar bakıcaz iyileşme olucaktır muhtemelen.. şuana kadarki bütün denemelerinde düşük sıkıştırma ile yürüdü hee yapıldıktan sonra dahamı iyi dahamı kötü olur görücez bekliyoruz

Agent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DK RS in eski sahibi olarak gideri çok iyi bir araç olduğunu söylebilirim. Maşşallah hiçbirşey kaybetmemiş.

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprez30r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan lafla araba yuruten bi sizi biliyorum valla. ortada arabalar yok daha ne verecegi belli degil. belki rodajda yatak saracak bu olacak. sunu delerim sunu donerim ustunden atlarim icinden gecerim. nooluo yaw. arabalarinizi bitirin sonra konusun. su an ne cvk ne ev en hizlisi. el arabasi bile onlardan hizli. ikiside sokuk yatiolar. o zaman su anda Ve rs en hizilisi. bosuna cenenizi yormayin. haa bana sorarsan bosuna bunlar. cok cok param olmadigi surece artik arabaya bu sekilde para harcamam.
    Biliyordum beni sevdiğini

Bir daha söyle

Özlettin kelalper hoca
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprez30r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan lafla araba yuruten bi sizi biliyorum valla. ortada arabalar yok daha ne verecegi belli degil. belki rodajda yatak saracak bu olacak. sunu delerim sunu donerim ustunden atlarim icinden gecerim. nooluo yaw. arabalarinizi bitirin sonra konusun. su an ne cvk ne ev en hizlisi. el arabasi bile onlardan hizli. ikiside sokuk yatiolar. o zaman su anda Ve rs en hizilisi. bosuna cenenizi yormayin. haa bana sorarsan bosuna bunlar. cok cok param olmadigi surece artik arabaya bu sekilde para harcamam.
    Yok alper abi cvk yatmadı hiç bi zaman yatmıyorda her gün dolaşıyor sahibi kız arkadaşyla vs günlük kullanıyor aracını araç sahibi roll için binmiyor zaten sadece tek aracı olduğu için bide öğrenci doğal olarak kendi başına bişiler yapmaya çalışıyor ve her gün kullanıyor aracını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ohaa kızla gezmek için başka araba bulamamış mı yaw. Clio sıkıntılıdır alan açısından

İyi güle güle gezsin hiç bu ortamlara bulaşmasın en mantıklısı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biliyordum beni sevdiğini

Bir daha söyle

Özlettin kelalper hoca
    Len seni niye sevmiim kenarın düldülü. Arıom arıom telefonun kapalı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    veriyim bilgi araç komp. testinde önceden 190 195 veren araç şuan 135 vermekte onun için eksikleri bitince tekrar bakıcaz iyileşme olucaktır muhtemelen.. şuana kadarki bütün denemelerinde düşük sıkıştırma ile yürüdü hee yapıldıktan sonra dahamı iyi dahamı kötü olur görücez bekliyoruz
    Oha nasıl yani. 135 psi sıkıştırma ile mi yürümüş. Timing, sübap lastiği yada sübap eğikliği mi var. Segman sorununu yakıştıramadım ama aklıma başka pratik bişi gelmiyor ? Hayırdır inşallah.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    135 psi mı. Enjektörler işeyip sekmanları ıslattıysa yanlış ölçmüş olabilir. Dikkatli ölçün bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Segmanlar ıslanırsa daha yüksek çıkar sıkıştırma. Islak test diyorlar ya sübap lastikleri sorunlumu bulmak için yağ damlatıyorlar. Aynı hesap. İçeride sıvı varken daha yüksek çıkar.
    Schumi.Projects

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi benim aracım DK rs le aynı speclerde tam olarak çip filtre yarım yamalak bir eksoz...deneyelim görelim aynı speclerde hangisi hızlı görelim...iddaa yok ama rs aynı speclerde rc yi deler geçer filan diyenlerin ne derece haklı olduğunu görelim..
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oha nasıl yani. 135 psi sıkıştırma ile mi yürümüş. Timing, sübap lastiği yada sübap eğikliği mi var. Segman sorununu yakıştıramadım ama aklıma başka pratik bişi gelmiyor ? Hayırdır inşallah.
    aynen öyle bi kaç kere ölçüm yapıldı 4 pistonda aynı ölçüyü veriyor şuan yine ölçsek yine aynı sorunmu var yokmu bilemiyorum işte o yüzden yapılcak işte bu şekilde yürüyor araç yani

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öyle bi kaç kere ölçüm yapıldı 4 pistonda aynı ölçüyü veriyor şuan yine ölçsek yine aynı sorunmu var yokmu bilemiyorum işte o yüzden yapılcak işte bu şekilde yürüyor araç yani
    Önceden hepsi 190 195 veriyordu sanırım değilmi? şimdide 135 veriyor hepsi doğrumu ?? segmanlık bir durum yok kompresör saati ile alakalıda olabilir.Eğer her yerde aynı veriyor ise timming'ler sente akla gelen her segman aynı şekilde aşınmaz veya her valf aynı şekilde kaçırmaz imkansız gibi bir şeydir ancak Leak down test yaparak net sonuca gidebilirsiniz.Araç sahibine tavsiyem after market piston, segman yerine.Rs e eger doğru setup uygulanırsa cok daha ciddi yerlere gelebilir.

edit imla
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önceden hepsi 190 195 veriyordu sanırım değilmi? şimdide 135 veriyor hepsi doğrumu ?? segmanlık bir durum yok saatlik bir durum olabilir eğer her yerde aynı veriyor ise timming'ler sente akla gelen her segman aynı şekilde aşınmaz veya her valf aynı şekilde kaçırmaz imkansız gibi bir şeydir ancak leak down test uygulayarak net sonuca gidebilirsiniz.Araç sahibine tavsiyem after market piston segman atma yerine.rs e eger doğru setup uygulanırsa cok daha ciddi yerlere gelebilir.
    inşallah daha iyi yere gelicektir Kaan bey teşekkür ederiz tam bilmiyoruz neyin ne olduğunu bakılıp yapılcak tabiki. dediklerinde haklısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Segmanlar ıslanırsa daha yüksek çıkar sıkıştırma. Islak test diyorlar ya sübap lastikleri sorunlumu bulmak için yağ damlatıyorlar. Aynı hesap. İçeride sıvı varken daha yüksek çıkar.
    Alla alla megane da neden acaba ıslakken düşük kuruyken yüksek çıkıyor onu anlamadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı APO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi benim aracım DK rs le aynı speclerde tam olarak çip filtre yarım yamalak bir eksoz...deneyelim görelim aynı speclerde hangisi hızlı görelim...iddaa yok ama rs aynı speclerde rc yi deler geçer filan diyenlerin ne derece haklı olduğunu görelim..
    Aynı güçtesiniz. specler aynı Rs senden bayağı bi hafiftir o yüzden geçmesi normaldir.

evolutions
    Misafir
    ve hepsinden hızlımı bilmiyorumda videolarda cok cigerli gözüküyor eski volvolar gibi resmen her vites arası yüklenme var yola maşaALLAH birde arkadası ndediği gibi gezmeye akınacak araçmıdır yav cvk aynı olay satış olursa söylenene göre dbs R dada yasanacak ne isterler elin keyfinden

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inşallah daha iyi yere gelicektir Kaan bey teşekkür ederiz tam bilmiyoruz neyin ne olduğunu bakılıp yapılcak tabiki. dediklerinde haklısın
    Ben teşekkür ederim.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)