Simdi arenle kumburgaza kadar denedik
Sonuc aren yine hizlanmis simdi kafa kafaya gidiyoruz ben bu emg yi anlamadim bijonunu sıkıyolar hizlaniyomasallah kardesim gece gece iyi stres attik emg de iyi ates atti
![]()
Simdi arenle kumburgaza kadar denedik
Sonuc aren yine hizlanmis simdi kafa kafaya gidiyoruz ben bu emg yi anlamadim bijonunu sıkıyolar hizlaniyomasallah kardesim gece gece iyi stres attik emg de iyi ates atti
![]()
maşallah araclara ve ayrıca emg ye
ama ahh bir bilsek şu emg nin speclerini![]()
maşallah guzel denemeler olmus
Mami abi
Efendim kardesim
(maslak sanyideyiz) Abi aslan tepeye kadar sikar miyiz
Sikriz kardesim ayip ediyosun
Sıkilır
Kanka ikitelliye kadar skar basin ekspresten doneriz
Tamam abi
Abi giseleri gecelim bahce sehir yapalim
Olur kanka
Kanka sik buyukcekmeceden gireriz
Sık abi ordayiz
Mami abi buyukcekmece kapali
Solugu bu sekilde kumburgazda aldik![]()
Uun zamandir bu kadar eglendigimi keyifle denedigimi hatirlamiyorum 2 bitiyo mami abi 1 camurluk onde 3 te yakaliyorum 3 sonu 1 camurluk ulan 200 oldu bu sefer gectim mami abi yok gecemiyorum kafa burun kaliyoruz artik ayagim atesduvarindan cikicak 220 indiricez tir ulan nerden ciktin hahahaha abi NG ye kocaman masallah Ben boyle bi kondisyon gormedim sabahlari duz kosu barfikse devam![]()
Videolar çok net emg'nin iştahı kabarmış anlaşılan
Çok tesekkurler Apo abi
Çok tesekkurlerama neden miniyede emek verilince giyomus sonucta 1.6 eaton m45 sc li bi arac potansiyel mevcut
![]()
Çok tesekkur ederim
Çok tesekkur ederim EMG daha yavas inan abi birazdaha hizlanicaz birazdahaizlemeye devam
Knka k prosuz type R dan hizliyimdir K pro aracin kimyasini degistiriyo bi Ba ile dbs bile bk ile yurumek zor type r lar hizli
Kanka olmasi gerektigi gibi dostluk kazandi ciktik stres attik iyide oldu valla insanlar rolla hasret kaldi cok spontane gelisti iyide oldu
Knka senin kanlik bge gurkan sizin denemeler cik keyifli oluyo
Çok tesekkurler % 49 aşk %50 emek %1 maddiyat asil specler bunlar
cok tesekkur ederiz
EMG yattigi gunlerin acisini cikartiyo kocaman masallah![]()
ahparıg şat awor çıkmişin videoda![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Senin heatshield ise yaradi o zaman![]()
Masallah allah muhabbetinizi bosmasin
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Mahş emg ye çok hızlıKamera açısıda 10 olmuş Aren
![]()
Muharrem lafi olmaz kanka FOG ciddi yuruyen bi s2k araba bitsin deneriz benimde dersime iyi calismam lazim rakip kuvvetli
Kafa burun stresli geceler
Hahaha sagol abicim fotojenik cikmisim videolarda
Gozum hep aynalarda
30 dakikada headshieldiskender egzost hesdshield dede 1 numara
Abi biraz tereddutte kaldim acaba kendimizi mi cektik iyimi digilmi ama ayarlasam bu kadar olurdu
Aydin sagol kanka dedik sanada R53 alalim diye umarim almadin konustugumuz arabayi![]()
bizimki tatlı rekabet kanka .. maksat arabalarımızı geliştirelim hızlanalım , hem sanayi kazansın hemde arabalar hızlansın![]()
Dr.ECU
Aynen kanka seninle denemek eglenceli oluyo hadi diyoruz aksama yoldayiz sabahina techturkey/videolardayizkanka suan baska bi durum var nette dolasan bi foto var Turkiyenin en hizli mini cooper s i diye hayirlisi bende Yektada daha denemedi o aracla neye gore yazilmis bakicaz gorucez
![]()
maşaALLAH EMGYE cok temiz yürüyor ama bu 106 nında hayranıyım başarılar
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)