Forumda kahinler var gelecegi goruyolar tobe yaarabbi, az laf cok isss
Forumda kahinler var gelecegi goruyolar tobe yaarabbi, az laf cok isss
Dr.ECU
Adamlikla bunun ke alakasi var Mesut ?
Çok tesekkur ederim
Haha Kanka ne cok hizliyiz diye bi iddamiz var nede yakisiklilikta orta ayar devam ediyoruzEMG uzun sure benle arabanin ilani yok her goren satarmisin diye soruyo
anlmadim ama satilmayacak EMG ile daha birlikteyiz uzun seneler
abi bu ara herkez bana kaldirdi hayirlisi demekki piyasada S2000 gecen ne cok araba varmis
Adamsin kanka herkez senin benim gibi degil az laf cok is yapan kim var beni bu gune kadar adam gibi cagaran olupta gitmedgim kalmadi sen biliyosun ama millet hem kaldiriyo hemde denemeden geciyo helal adam beni zaten gecmis RC yle daha konusucak bisey yok![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
Aren bi yandan da başına iş aldın gibi gelıyo,EMG bu kadar hızlı olupta bukadar bilenen olunca evin yüzünü göremezsin gibi geliyo![]()
BaYTaR MURO
Şu garaj mevzusu sıktı artık. İbrahim abi sende araba cıkmadan kimseye deneyelim deme bence. Adam denemezse denemez, denerse dener. Ahm performance'ın nasıl bi garaj oldugu biliniyor herkes tarafından bişeyleri ispatlamak zorunda değil o yüzden sen arabanı cıkartmaya bak abi sadece, keyif almaya bak![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
bnm için garaj felan farketmez alican benm arabayı ahm yapıyo evet ama bu aracı ben yürütücem onun için fazla garaj mevzusuna girmeye gerek yok..ahm zaten bilinen biyer nasıl iş yaptıgıda ortdada..
34EV4212