User Tag List

Sayfa 3/12 İlkİlk 12345 ... SonSon
214 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Revo İbiza Cupra vs Evotech Polo GTI son Final @ Kayseri

HPMania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Buyrun size Grafikli açıklayayım STG1 de DV yok iken Tork ve beygir eğrisindeki dalgalanmaya bakın birde STG2 de DV den sonraki düşüş ve dalgalanmanın nasıl gittiğine bakın burdan anlaşılacaktır.
    Ayrıyeten bu Dynoda arabanın en stabil modu ölçülmüş olup Meth Kit ve Filtre kiti yoktur.
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DV anlik badinc regulasyonunda cok onemli rol oynuyor.
    Her vites atip basinc peak yaptiginda org dv basinc kacirip,tutana kadar zaman geciyor.
    Stage2 rocco Dv siz 100-200 18,2 yaparken Dv'li 17,6 yapiyor.
    Polo da bu yok ve mutlaka her vitesde yarim boy fark ettiriyor...
    Grafik ve açıklamalar için teşekkürler. Stage2 rocco' daki ölçüm tamamen forge dv öncesi ve sonrası şeklinde miydi ? Eğer oem dv o zaman yırtılmış ve basınç kaçırıyorsa, yerine forge yerine tekrar oem dv takılsaydı yine18,2 sn 17,6' a düşermiydi ?
    Çok detay soruyorum galiba ama ben o parçanın software update sonrası direk takılması gerekiyor mu, yoksa oem dv' de sorun varsa ve bunu tespit edersek mi (dyno'dan vs.) takmalıyızı anlamaya çalışıyorum.

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 aracada maşalah ibize güzel yürümuş polo da çok iyi yürümüş günün sonunda geçen ibiza ise gerisi bahanesidr arkadaşlar ben mesela sökük araçlarla denemiyorum denediğin an kabul etmiş olsun birbirinizi tebrik edin geçin bu bakkal hesapları hiç bi zaman bitmez arka koltuğum bu kilo son dişlim şu bahane geçen kim ibiza yok meth yok intercooler yok olmasın tak arkadaş sende gel zamanında bana da diyolardı sendeki parça bende olsa üstünden atlarım e tak gel dedim üstümüzden atla ben para harcamışım emek vermişim bu muhabbetler bitmez dostluklar baki kalsın 2 nizide tebrik ederim ama bi go pro alın 3310 la ütüyle çekimlere son verin artık
    Son noktayı yine Koymuşsun Pamp Yalnız galaxy s3 le cektiğim videoya ütü diyemessin tamam kötü olanlar ayfon 3 çekimide
    Teşekkürler yorumun için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DV anlik badinc regulasyonunda cok onemli rol oynuyor.
    Her vites atip basinc peak yaptiginda org dv basinc kacirip,tutana kadar zaman geciyor.
    Stage2 rocco Dv siz 100-200 18,2 yaparken Dv'li 17,6 yapiyor.
    Polo da bu yok ve mutlaka her vitesde yarim boy fark ettiriyor...
    Murat bey Biraz mübalağa olmuş sanırım her viteste yarım boy artırsaydı DV Methanolle Cooler para tuzagı gibi olmus olurdu. Rolling esnasında 5 vites değişimnde toplamda 2.5 boy ederki Dv ile Polo 3 boy nasıl önüme çıkar?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprez30r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polo daha başarılı bence. Nedeni basit. Bu sıcakta hem intercooler ve egzossuz yürümüş. Cuprada intercooler + methanol kit+ egzos var. Aradaki fark bayağı az buna rağmen. Polo cayır cayır yanıyordur.

Kelalper
    Başarılı olan araç kriterlere ve bakış açısına göre değişir tabiki o sizin görüşünüz fakat Poloda sanki egsozt yokmus gibi sölemişsiniz halbuki sistemlerimiz aynı komple düz boru sonda tek susturucu benimkinin tek farkı metali kaliteli birebir...
    Ayrıyeten havada 25 26 Derece akşamın serinliğiydi aradaki farkımız sadece sogutma etmenleri cooler ile meth yok 2 sinin farkıda ortada zaten Sayın Kelalper Bey.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    safa arenımo nun dedıgı gıbı sonuc onemlı
    aracında gerek rengı gerek durusu gerek gıdısı 10 numara

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mubalag? Dv ne icin taktin? Eger takma amacini biliyorsan sorun yok.
    İrg dv basinc kacirdigi zaman,takilan upgrade edilmis dv ile her peak basincda fark bariz belli olur.
    Mubalag yapmak icin isi bilmemek gerek,test edip sonuclari yaziyorum,mubalag yapmaya gerek yok.
    Cooler ve meth kit ya ise yaramamis yada mekanik bir sorun var. Fark boyle olmamali,1 ve 3. Roll'u izledim,bu farklar vites oranlariyla aciklanabilir. Yani 2 atacda ayni yurumus. Alper dogru noktaya deginmis,hava 24 derece ise gayetde ise yariyacagi sicakliklar,35 derecede ise yarasin diye takilmiyor. Avans haritanizi gozden gecirin...

blackjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu çok teknik boyutlara ulaşmış lakin o gün çok zevkli geçmiştir iki araçta maşallah çok güzel yürüyor bundan iyisi şamda kayısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başarılı olan araç kriterlere ve bakış açısına göre değişir tabiki o sizin görüşünüz fakat Poloda sanki egsozt yokmus gibi sölemişsiniz halbuki sistemlerimiz aynı komple düz boru sonda tek susturucu benimkinin tek farkı metali kaliteli birebir...
    Ayrıyeten havada 25 26 Derece akşamın serinliğiydi aradaki farkımız sadece sogutma etmenleri cooler ile meth yok 2 sinin farkıda ortada zaten Sayın Kelalper Bey.
    kardesim ikinizede masallah ben her zaman soruyorum gene sorayim polo gti ibiza cupra standarda standart hangisi daha hizli bunu herkez biliyo bide arac sahipleri soylesin bakslim?
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

BlackEmperor
    Misafir
    2 aracada maşallah bence polo iyi bile gitmiş ,egzoz sistemini dengelerse aradaki farkı kapatır hatta öne bile geçebilir.

maşallah hepsine

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesim ikinizede masallah ben her zaman soruyorum gene sorayim polo gti ibiza cupra standarda standart hangisi daha hizli bunu herkez biliyo bide arac sahipleri soylesin bakslim?
    Stock gti, 2011 stock ibiza biz denedik ibiza hep önde oldu, sonuçta araçlar dsg pilotaj hatası sıfıra yakın. özellikle 2011 diyorum çünkü 2010 ibizalardan farklı olarak geliştirilmiş, güncel bir kaç parça var. 100 kiloya yakın daha hafif ibiza, polo'nun şanzuman farkı var oda uzunda belli ediyor kendini zaten.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arac sahiplerinin eminim stok olarak denemeleri yoktur.
    Eger polo 3 kapi-tavansiz ve guvenlik paketsiz ise cuprada ayni ise,ilk 3 vites cupra onde oluyor,net! Ancak 4 de polo yakaliyor 5 de geciyor ama nekadar? Max 1 boy...
    2 dir diyorum,tekrar diyorum; 2 aracinda yola verdikleri guc esit! Polo agirligindan dolayi yola verdiginden kaybediyor.
    Benim notum;cooler ve Meth kit olan bir motor,nasil olurda bu ustunlugunu gosteremez?
    İster yarim boy ister 50mt,geciyorsa geciyor...
    Ben Gtr ile denedigim bir cok araca gectim demiyorum,cunku guc farki var ama ayni set up da olup gecilirsem yada set up ustunlugum olup ayni yurursem,bunun sebebini arastiririm.
    Burada savunmaya gecmenin anlami yok ki...
    Cunku Zafa acikca set up'i yazmis,ben ona istinaden konusuyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kim nederse desin aracimi yukledim gidisindende bayagi memnunum ozellikle cooler ve meth sayesinde aracim her basista ayni gidiyor ne sisme ne dengesizlik her denemede ayni bundan cok memnunum. TR nin en iyi ozenle hazirlanmis en hizl tsi i olarak goruyorum aracimi
    Ayriyeten son bir kozum daha var onu zaten saymiyorum cok iddiali bi durumda kullanicamki iddiali durum yok ortada. Ismail arabasini bu hale getirene kadar cok ugrasti emek ve para doktu ben bi defa ugrastim bidaha ellemedim guzel gidiyor arabasi ve emeginn karsiligi aldi sayilir bundan sonrasi fazla para az guc alinacaktir.
    Araclara masallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arac sahiplerinin eminim stok olarak denemeleri yoktur.
    Eger polo 3 kapi-tavansiz ve guvenlik paketsiz ise cuprada ayni ise,ilk 3 vites cupra onde oluyor,net! Ancak 4 de polo yakaliyor 5 de geciyor ama nekadar? Max 1 boy...
    2 dir diyorum,tekrar diyorum; 2 aracinda yola verdikleri guc esit! Polo agirligindan dolayi yola verdiginden kaybediyor.
    Benim notum;cooler ve Meth kit olan bir motor,nasil olurda bu ustunlugunu gosteremez?
    İster yarim boy ister 50mt,geciyorsa geciyor...
    Ben Gtr ile denedigim bir cok araca gectim demiyorum,cunku guc farki var ama ayni set up da olup gecilirsem yada set up ustunlugum olup ayni yurursem,bunun sebebini arastiririm.
    Burada savunmaya gecmenin anlami yok ki...
    Cunku Zafa acikca set up'i yazmis,ben ona istinaden konusuyorum...
    Murat bey araclar stock olarak denendi hemde defalarca polo gti beni 4 e attiginda 2 boy civari geciyordu izmirde bocanegra ile denedigndede ayni sonuc oluyordu cem ozer zaten kendisi yazar polo stocktan hizli bir arac bende hep diorm yine diyorum motor olarak cupradan ustun yanlari var sanziman oranlari zaten daha avantajli onu herkes biliyor vw bir tik onde olmak zorunda zaten seattan.
    Burda yaptgniz beyaz ibiza cupra ismailden 1.5 direk geride kaliyor ayni specler olmasina ragmen bu fark neyden oluyor o aracin sorunu falan yok bildgm kadari ile

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    safa maşaallah nazardeğmesin,şanzıman farkı derken polonun 4ve 5 .vitesler uzun mu,yoksa kısa mı ibizadan açıklarsan sevinirim
    zd9000 cupra

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes konuyu tekniğe dökmüş Bu zamana kadar egzoz contam yanıkmış safacım hiç kiimseye suç atmaya gerek yok. Takan ustayı da takılan ortamı da biliyorsun. Her seferinde polo gti'ın stockta hızlı olmasına sığınmanın anlamı yok. 55 kez yazdım yine yazıyorum. stockta ibiza gaz tepkisi daha yavaş olduğu için ve platinium buji kullanılmadığı için yavaş. Bunların hepsi şu setupta silinip giden şeyler zaten. Bence bana kalacak olursa ben sadece düzgün takılmayan downpipe yüzünden bir sıkıntı çektim. Safa 2-3 sıkıntı çekmiştir. Stage 1 iken missfire problemi,bir basmada şişip gitmeme sorunu gibi. Kimse kimseye suç atmasın. Denediğimiz hava 24 değil 27.5 derecedir... İyi akşamlar...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende onu dıyorum,4. vıtesde fark olucak. Her aracın durumu bır deıl ancak Auto Motor und Sport'u okursanız,Skoda-Seat ve VW karsılastırması var. Orada da polo 1 boy onde...
    Tabı aksesuarlar aynı olursa...
    Sanızrım yılda,gıttı,bır kez yazılımı yaptı ve dondu,ugrasılmadı Polo ıle,ancak polonun sahıbının yaptırdıgı yada eksık kalan ıslerı varsa,bu baska...
    Sonucta bu arac bıze hıc bır seyıyle oynanmamıs halde gelseydı,DP-Fıltre ve yazılımın toplam suresı max 6 saat. Benım buradakı sozum Cooler ve meth kıt'ın faydası... Yanı bu polo 70kılo fazla ıse,senın adına knusuyorum,yapılanların gozden gecmesı gerekır...
    Ikı aracada masallah,denemeler acıkca ortaya cıkmıs...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bence polo egzost falan istemiyor ona sadece bi düzgün cooler lazım
    maşallah her 2 aracada güzel denemeler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk defa setup listesinde buji gördüm şaşırdım valla .

deneyen araçlara maşallahh .
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    safa maşaallah nazardeğmesin,şanzıman farkı derken polonun 4ve 5 .vitesler uzun mu,yoksa kısa mı ibizadan açıklarsan sevinirim
    Ben net bilmiyorum abi uzun diye biliyorum cem ozer arac farklilillari ile daha detayli arastirma yapti o yazarsa daha iyi olur birde yag sistemi daha farkli gelistirilmis falan diyodu ben unuttum. Neyse sonuc olarak araclar cok iyi birde evotech cupra hazirlaninca onla denemk isterm tam sagligina kavusunca

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)