güzelmiş,yanlız video ilk geçişteki gibi kalsaymış merak uyandırırdı :)
Printable View
güzelmiş,yanlız video ilk geçişteki gibi kalsaymış merak uyandırırdı :)
adam yapmış yaw :D
Allah aşkına bu adamı eleştirenlerden kaç kişi çıkar tüm kurallara uyarak araba süren ? Hiçbirimiz yapmıyoruz sanki. Adam işin p.çi işte açıkca ortada.
Arabanın piyasası arttık mk :D
araplar değilde hep bu Japon agalar aklıma geliyor bunları görünce D1SL EG6 FF drift in sekia hill - YouTube
sürücüde kaskmı var benmi yanlış görüyorum
izlemeyen kalmasın günceli :D
0.55 nedir ya :D :D :D
arabistan falan sandım diğer bmw yaklaşana kadar :) adam baya baya driftçi :D
kesin sadıçtır o :)
Hyundai Accent Era Drift - YouTube
2. videosu :)
barzo, apaci, kro, amele, hanzo, denyo, daha kaldimi sayilmadik? maloglu mal bunlar onden cekerle yanlanmaz bu bir, iki trafigin icinde karsi seritten gelene patlasa milletin basini yakcak, gitsin gebersin sinek gibi yapisip tek basina..
önden çekişli araba ile gayet güzel yanlanır o biraz şöförlükle alakalı da trafikte olması kötü tabii... en azından gece sabaha karşı yapması daha doğru olurdu.
yani tamam izlemesi filanda eğlenceli keyifli :) fakat akan trafikte çok tehlikeli o da bir gerçek... kabiliyetinden dolayı tebrik etsemde kalabalık trafikte yaptığından dolayı kınıyorum. yeteneğin gösterileceği yer değil kesinlikle.
Arkadaş canına susamış sanırım. Ters şeride girdiğinde o kamyon ya da arabalardan biri panik yapıp düğün konvoyuna dalsaydı emeline ulaşırdı.
ilk viraj gayet güzelmiş :)
Hepsine eyvallahda şu saygı duyulması lazım deniyorya ona şaşıyorum. Kime niye saygı duyalım.
Tamam bende zamanında çok çok hatta gerçekten sinirlediğimde trafiğin anasını s...mde oldu çokta pişmanım ama Allahtan kımseye zarar vermedim. Yani sütten çıkmış ak kaşık değilim ancak izlşemesini seviyorum ve genelde sosyal mesaj vermem. Ama saygı duyun denmişya valla hayret içeriisnde kaldım. O bebekli kadınların dibinde yaptığı cinayete teşebbüs sayılır Allah korusun çarpsa herhalde.
Tamam kötü niyeti yoktur falan ama bırakın şu saygı duyma işini.
adam bu arabayla bunu yapabiliyorsa birde adamda m3 olsa...