güzelmiş,yanlız video ilk geçişteki gibi kalsaymış merak uyandırırdı![]()
araplar değilde hep bu Japon agalar aklıma geliyor bunları görünce D1SL EG6 FF drift in sekia hill - YouTube
kesin sadıçtır o![]()
Bayrak belli, Kitap belli çok şükür.
Hyundai Accent Era Drift - YouTube
2. videosu![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
barzo, apaci, kro, amele, hanzo, denyo, daha kaldimi sayilmadik? maloglu mal bunlar onden cekerle yanlanmaz bu bir, iki trafigin icinde karsi seritten gelene patlasa milletin basini yakcak, gitsin gebersin sinek gibi yapisip tek basina..
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
önden çekişli araba ile gayet güzel yanlanır o biraz şöförlükle alakalı da trafikte olması kötü tabii... en azından gece sabaha karşı yapması daha doğru olurdu.
yani tamam izlemesi filanda eğlenceli keyiflifakat akan trafikte çok tehlikeli o da bir gerçek... kabiliyetinden dolayı tebrik etsemde kalabalık trafikte yaptığından dolayı kınıyorum. yeteneğin gösterileceği yer değil kesinlikle.
Arkadaş canına susamış sanırım. Ters şeride girdiğinde o kamyon ya da arabalardan biri panik yapıp düğün konvoyuna dalsaydı emeline ulaşırdı.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Hepsine eyvallahda şu saygı duyulması lazım deniyorya ona şaşıyorum. Kime niye saygı duyalım.
Tamam bende zamanında çok çok hatta gerçekten sinirlediğimde trafiğin anasını s...mde oldu çokta pişmanım ama Allahtan kımseye zarar vermedim. Yani sütten çıkmış ak kaşık değilim ancak izlşemesini seviyorum ve genelde sosyal mesaj vermem. Ama saygı duyun denmişya valla hayret içeriisnde kaldım. O bebekli kadınların dibinde yaptığı cinayete teşebbüs sayılır Allah korusun çarpsa herhalde.
Tamam kötü niyeti yoktur falan ama bırakın şu saygı duyma işini.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)