Ben hep derim trafikte accent ler ve ticari araçlar doblo falan onlardan korkucaksın.İçlerinden Ken Block cıkabiliyo
Ben hep derim trafikte accent ler ve ticari araçlar doblo falan onlardan korkucaksın.İçlerinden Ken Block cıkabiliyo
ilk saniyelerde olan güzeldi yalan yok,ama sonra olanların hepsi saçma sapan,hele en sondaki baya baya sinir bozucu,ama şunu da söylemeden edemicem,bunu e30 yada S2k ile yapsalar şu yorum yapanların %70i helal,alkış der,ki görüyoruz facebookta s2k caddede araçların içinden yan yan geçiyor,paylaşım rekoru kırıyor![]()
bence hoş olmamıs trafıgın ıcınde kadınlarda ezılıyormus az kalsın..
adamın becerısı varda trafıkte sergılemese daha ıyımıs..
Allah korumuş ama tanıyo arabasını
Coğrafya kaderdir
ilk başlarda tatlı gidiyorduda sonradan bilhassa servis aracından sonra tadı kaçdı.. ama arkadaş gayet kontrollü birtane marea ya santim sıyırdı geçdi ama kontrollü topladı aracı öyle kör gözle sıyırmadı yoksa arkası giriyordu marea ya..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Hyundaı accent era VOL2 | Facebook
kardeşimiz sıkıntılı.
#eksikpazar
jdm work ve ekibi bu adamın elinden tutun![]()
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Harbi başarıyla yapıyor yani![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
sosyal mesaj vermeyi gecin diyenler umarım bırgun su adamlardan bı kayıp vermezsınız.
adamın teknıgıne laf yok da bebek arabası vs yi teget gecıyor. hasta mısınız ya ?
bu sekılde hasta yorumlar aramızdakı gencı yaslısını etkılıyor,ve onlar da bu sekılde hayvan gıbı kalabalık trafıgın ıcınde hareketler yapmaya calısıyor...
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)