maşallah iki aracada..
Printable View
maşallah iki aracada..
masallah kzu 2260 turbo var sanırım güzel duman atıyo
Kuzuma masallah
Cahit cok ugrastin ama istedigin kivama gelmeye basladi masallah kardesim
maşallah kzuu sonunda oldu maşallah sana
cvk yı gectın ya artık satılır merak etme cahıt :D maşallah ıkısınede:)
Araçlara maşallah
Kuzu güzel işler çıkartıyor
Maasallah araclara,kzu ck ciddi yurumus ,bende dediğine katılıyorum biri diğerini geciyo diye gecilen de hata aranmaz hemen, geçenin guzelliği diyelim gecilen zaten arabasını biliyo bi sıkıntı olsa soylerdi adam..
Gt1749 hybrıd war ustunde suanlık ıstedıgmız kıvamda daha oynamıycaz belkı basınc acarız.. Altarda basınc olmadı ıcın bırazcık duman oluyor tabı :)
Tsk ederım abıcım sukurler olsun oldu allahtan zeval gelmezse bu sekıl ıyıdır.. Aksam gorusuz ınsallah
Wallahı degerını vermeden vermedıgmı hrkez arayanlar bılıyor kurus masrafı yok cok gzlde bınıyor haftasonunda hafta sonuna memnumum yanı klıma acık 4 lt ortalamayla roll gıdıyoruz donuste ortalamaız 7 daha ne olsun..
Kuzu oldu abı tsk ederım ama sana kırgın.. :o
Dün akşam shellde avını bekliodu kuzu kuzu. Bende bi girdim çıktım baktım ekşın yok çıktım.
Videoya göre güzel gitmiş bence. Emekler yerini bulmuş
Kelalper
maşallah araçlara.
kzu ya maşallah cahit güzel olmus senin araba :D
Sagolasın Engin abi Ecutuned el emegi göz nuru :)
Denemelerde basınc 2.0 bar , ilk basta geriye dusme sebebi cvk devri oldugundan.
Hamit maşallah sesi durusu on numara Cvk'nın..
Edit : sadece son videoda geriye dusmusuz onuda yenı farkettım :)
Tekrardan gelen herkesin ayagına saglık..
avrupa yakası bensiz rolling yapamıyo ondandır ;) :)
teşekkkürler araçlara maşşalllah:icon_tup:
aynen rahatsız can's nikli arkadaşımız biraz sıkıntılı gidiyo aracı
pazartesi alırsın olduğu yeri biliyosun;)
bu arada cahit kardeşim aracına maşşallh çok şaşıttı beni ciddi gdiyo maşşallh emeklerinizin karşılığını almışın tekrardan maşşallh kazasız belasız:icon_tup:
Masallah kanka kendi arabam gibi sevindim :) okadar emegin karsiligini aldik ama bide su viteslere kiysan dahada hizlanicak araba :D Tekrardan masallah kardesim kazasiz belasiz.
maşallah
o tork yok mu o tork....
cahit masallah kardesım çok güzel olmus aracın. cvk da formunda yıne ama nefesı yetmemis masallahha onada :)
lan percisyon aliiii ben sana demedım mıııı kuzu senı elek eder deneme diye :D:D:D
pd130 kaç beygir kaç tork veriyor var mı bilginiz?