maşallah araçlara kuzu ıyı gıtmıs emegıne saglık kardeşim
Printable View
maşallah araçlara kuzu ıyı gıtmıs emegıne saglık kardeşim
maşallah.
ibiza fenalarda.
Filte egzost T-sport'da iş yapmıyor mu ?
cahıt olm naptın arabaya masallah gercekten ugraslarına degdı kardesım cok ıyı gıdıyo kazaasız belasız
Can, camdan sordun arenanın orda, dedımkı sırocco ıle 5 boy oluyor senlede o cıvarda bıraz fazla oluyor dedım duydularsa dgerlerıde soyle + sende dedınkı gzl arkadsım srocco benden hızlı boyle olması normal dedın..
Artı ben senle denemek ıstemedım sanda soyledım senı kırmamak ıcın 6 kereye yakın bastım ordakı herkes sahıttır arabamı ısttım..
Aracında dunku konuda fıltre header ve egzoz wardı sımdı stockmu oldu?
Lutfen benı bu tur durumlar benı cekme bosu bosuna ne dersende haklısın ;) yuzune ne soyledıysem bunlarıda buya yazdım kımseyede farklı konusmadım her demenmde boyle oldu Can. 2 kerede tunel yaptın yapma dedım dahada denemedık..
Stock dedıgın aracına dun yazıdın yazı..
Cahit Masallah kardesim araba canavar olmus kazasiz belasiz.
kzu pd yollarda :D
4. Vites İbiza nin Olum vitesi :D 135 gibi 4e atıp 195 gibi 4u bitirir İbiza :) ve bunu da dolu dolu yapar :) Cahit maşallah iyi olmuş. 2.2 cont yürütersen eğer 2-3 boy daha hızlanır. Feh taypari da geçersin ayrıca :)
T-sport cahitin arabaya 5 boydan fazla yaklasamaz ki zaten. Ben stok turbo stok egzoz stok intercooler ile sadece yazılım varken dumansiz 1.5 barlik halimle 180e kadar önünde gidiyordum aynı motorlu fe olan celicanin. Sonra geçiyordu beni. Cahitin araba benim arabamın o halinden 70 beygir daha güçlü. 5 değil 15 boy yine gecer bence fazla kurcalamayin.
http://www.techturkey.com/forum/vide...iza-tdi-fr.htm
Link bu. Videolar duruyor mu bilmiyorum. Telefondan girdiğim için bakamadım.
ibiza çok iyi maşallah iki aracada...
maşallah araçlara