cahıt yuz yuze goruselım kardesım burdan bu muhabbetlere gerek yok yancılara maal vermeye gerekde yok
Printable View
can birader t sport var evet biliyoruz oldugunu. ampulü ben yaktım ki demek gocundun bu kadar. filtre egzoz ile türkiyede en iyi yürüyen t-sportlardan biriydi belki benim denedigim araba.
yancı muhabbetine de devam etmemeni tavsiye ediyorum. uygulama olarak olmasa da cahitin arabasında emegi olan 3-5 adamdan biriyim ben. bunu kendisi de bilir ve söyler zaten.
hazımsızlık bazen böyle yorumlar yazdırıyor insana. bence fazla abartmamak lazım bu roll işlerini. cahit o arabaya paraya kıyıp 2260 takarsa eger 5 degil 15 degil 55 boy yine atar bunu da bil derim :)
ben en son 1 boy kadar geçiodm cahit dediki basınç açıcaz yine denerz açmış hali buysa maşallah:)
En Baba tsporta delik acar masallah bosa tartsmayin gule gule kullan cahit kardes
O akşamdan bi deneme size birbirinizi yiyip durmayın
salıklı deneme düzgün çekim 5 in üstünde yürüyosunuz topsped
gördüğüm kadarı ile 5 boy flan yok ortada ama okadar uzun gitmesine rağme 3 boy yakın ;)
LİNK = KZU pd 130 vs Tsport CAN--Percussionali-- - YouTube
Tekrar soyluyorum canın abasının masallahı war paraya kıyıp yaptırdıgı seylerlede ıyı olcak.. Her znm denerız dostluk bakı.. Dedıklerınde haklısın ztn en ıyı yuruyen t sport cunku emre abının eskı aracı.. Pmnı kontrol edermısın..
Oznm harıta bozuktu abı sımdı allahıma sukur baya baya duzeldık ınanırmısın belkı suan halen aynı basınc
Sgl Alı abı.. Canla tekrar konsuruz denerız benım byluk durumum yok bılınsın dıye yazdım ıster gecsın ıster gecmesın sorun dgl hırs dgl zevk benımkısı..
maşallah kzu'ya
harcanan emeğin karşılığını vermiş ;)
Cahit tebrik ederim kardeşim araban çok iyi gidiyor.
Maşallah iki aracada.
masallah araclaraa cvk gusel gıdıyodu saten kzu da cak ıyı 4 ten sona uzuyooo kazasız belasızz ınş.
Güzel kardesım gordun dimi videoyu 5 boy mu var yoksa 3 boymu cahıt dedıgımde haklı cıktım mı kardesım bende yalan yok fıltre egsoz headersla t sport bu kadar arabanda guzel gıdıyor onda zaten suphe yok sıkıntı 3 boy olan bırseyı 5 boy demendeydı oda kanıtlandı artık galıba ;)
Sgl Engın abı
Neyse Can haklısın hamıtle denerken tekrar gelırsen denerız kardesım gene sıkıntı etme ben senle konsutugmuz dedıgımı hatırlıyorum benım ıcın 2 boy 3,4,5 benım ıcın sıkıntı dgl
Alı abı Urucla konusursan nossuz olursa denemek ıstıyorum..
cahite maşşallah