sizi izlemeye devam ediyoruz :)
Printable View
sizi izlemeye devam ediyoruz :)
yaa bu BEF beni görmesee yürümezzzz size söylüyorum şimşek kardeşlerrrr denemesi bedava :)) bu arada STİ için BEF'imiz fazla gelebilir benimle denesin STİ :D Maşallah BEF'imizeeee...
Maşallah Araçlara Adanaya hayranım..
elbette nefes alan herkezin bir iddiası vardır bu dünyada
sizide iddianızdan dolayı tebrik ederiz.
şayet, bir iddia varsa noslu nossuz
o bittigini anlamadığınız şey neydi onlu onsuz
ister sıfırdan
ister 70den
ister 170den
sonunu görene kadar denemeye hazır aracımız bulunmaktadır
not: denemek için ortada buluşabiliriz.
dip not: sagda solda en hızlı, en güçlü yazmakla bu işler olsa ne süre ölçümü olurdu ne drag nede pist yarışları olurdu.
hayırlı akşamlar..
[QUOTE=raufz;6124239]elbette nefes alan herkezin bir iddiası vardır bu dünyada
sizide iddianızdan dolayı tebrik ederiz.
şayet, bir iddia varsa noslu nossuz
o bittigini anlamadığınız şey neydi onlu onsuz
ister sıfırdan
ister 70den
ister 170den
sonunu görene kadar denemeye hazır aracımız bulunmaktadır
not: denemek için ortada buluşabiliriz.
dip not: sagda solda en hızlı, en güçlü yazmakla bu işler olsa ne süre ölçümü olurdu ne drag nede pist yarışları olurdu.
BEN EMEĞİNİZE İŞİNİSE SAYGI DUYUYORUM....
ama bef 53 sağda solda değil gerektiği her yerde tr de en hızlı pd 150 olduğunu iddaa ettim tekrar yine söylüyorum ve lafımın arkasındayım.
emeğe saygı istiyorum ilk önce
sizinde rolling vedeolarını görelim hangi arabaya nekadar tutunduğunuzu kadran videolarınızı görelim hangi arabayı nasıl geçtiğinizi görelim ....... varmı ???? gören
daha iyisini görünceye kadar ben konuşurum.......
inşallah bir orta yol buluruz
sizinlede rolling YAPARIZZ...90/270 KM/H.......................
Edıt:
Aracınız kac bınde hıc motor yapıldımı?
Yataklar vs kontrol yapıldımı herkes korkma dıyor ama genede duusnuyorum sızden bılgı almak ısterım?
gardas yolun ortası konya, konuşun anlasın sehirlerarası bol mazotlu bir roll izleyelim.
araclara masallah adana tayfasıda dizel konusunda iddalı.
Buluttcum ist-adana tam orası Ankara olur :D
Deneyen araçlara maşallah , Esef kardeş ,Ahmet KARAGÖZ kardeşimiz ortak tanıdığımızmış Adanaya selam olsun... Sizin konuya gelince :) En hızlı benim demek için önce diğer illerdeki arabalar ile denemek lazım ,Eğer Adananın en hızlı pd.. si benim dersen belki kabul görür yoksa böyle tartışmalara girip havanda su dövülür:icon_tup:
kadir abi cok haklısın :)
adres enkaya kaydı sanırım adananın aracı hazır sanırım rauf sizin arac ne durumda ?
Bef 53 hazır
Yanlış anlaşılmak istemiyoruz .daha iyileri elbette vardır .yayınlansın burada bizde izleyelim takdir edelim.ben burada çok video izledim aralarında bef 53 kadar güçlüsünü görmedim.
Lütfen 350 -400 hp lik araçlarla denenmiş pd 130 veya pd 150 veya pd160 görmek istiyorum...
Herkese iyi seyirler
bekir sen misin ? doğrumu biliorum ?
kardesim beni sakın yanlıs anlama ama bef cidden çok iyi yürüyen bi pd150
ben bilemem tr de en hızlımı değil mi ama yürürü takdire şayan ..
bu arada ben drag dısında adanadaki bef ve al tdi dısında hiç tech de kadran veya rolling videosu olan dizel görmedim :icon_wack varsa öle bi iddianız ki bak yine sölüorum burası yanlıs anlasılmaya çok müsait biryer koyun videolarını izleyelim veya dbn alın şimşek kardeşlerde dbn alsınlar tr deki en hızlı dizeli belirlemiş olalım dimi ama ?
abi ne kadar iyi niyetle yaklaşırsan yaklaş, olmuyor işte.
ben gidecem başkasının konusunun ortasına atar yapacam dalga geçerek.
bence ayıp. kim ne derse desin.
belli neyin ne olduğu da işte...
özleden pm atarsın, herkesin tlfnu belli.
şu hobinin tutkunun tadını çıkaracağımıza hakaret yeteneğini klavyeyle birleştirmiş gidiyoruz.. nereye kadar giderse artık?
tdi showw :D
Olaya müdahil olmak pek istemiyorum ama şuda bir gerçekki arabada ne olduğu çok önemli değil( noslu nossuz ) anlamında arabanın gideri iyi olsun kim geçtikten veya geçildikten sonra yok senin arabanda nos var benim arabanda nos yok ister nos kullan ister methanol kullan bunların önemi yok önemli olan hangi aracın geçtiği sonuç olan ve esas olan budur şartlar eğer eşit değilse yarışmassın olur biter.
( bizde eğer geçilirsek! demeyiz senin turbon bizimkinden büyük, sende methanol var, manifold var diye mazeretlere gerek yok Helal olsun der geçeriz)
tekrar söylüyorum Bef gerçekten iyi yürüyor ama Esef abi artık bunları geçelim diye düşünüyorum arabada ne olduğu önemsiz yürür önemli olan.
Herkese saygılar Bef' e helal ;);););)
Unutmadan ortada buluşulursa bende varım ;)
Abi unutmadan bizim videoları seyretmedin galibaa:soru:
http://www.techturkey.com/forum/vide...ra-stage2.html
Buraya herkez vidyosunu koyuyor yaptığı çalışmalarla ve yarıştığı araçlarla ilgili.Ortada herhangi bir görsel doneniz olmadan neden başkasının emeğine çabasına karşı böyle bir yaklaşımda bulunduğunuza anlam veremedim?Mekan sahibi ticaret yapan biri olarak da meslektaşınıza böyle bir tavırla yaklaşmanızı doğru bulmadım.
Karşınızdaki kişileri konuşup anlamadan çok rahat eleştirdiğiniz için yazdım.Umarım sizde aynı incelikle eleştiriye açıksınızdır.
Artık bu kadar konuşmaya sizde kendinize göre iyi saydığınız bir video koyarsınız bizde görebiliriz.
Bekir Paşaoğlu Ibiza Tdi - Tegrahawk Integra Turbo / Rpm Drag Race / Akhisar - YouTube
Akhisar ısınma videosu
Ayrıca sorun yok benim anladığım Ankara'da bulunup denenecek zaten
İlk postta belirtilmiş herzaman denenir diye
Arabanin specginin vs nin onemli olmadigini herkez biliyor. Eger en hizli benim diyorsan arabaya ne bastigin ne taktigin teferruattir.
Konuya sagdan soldan dahil olanlarda teferruattir.
Onceki yazimda gayet acik yazdigimi dusunuyorum deneme ile ilgili anlamayanlar tekrar okusun, halen iddiasi olanlar..
Dizel konusunda mutevazi davranacak durumda degiliz kusura bakilmasin
Ortada buluşulursa Görür Türkiye en hızlı TDI ı..
Yanlışın var galiba sen fazla atarlanmissin
Benim pd falan yok video demissin video koydum ortada buluşalım demissin buluşalım demişler
Ha birde arabınıza Masallah ama kendi kendinizi kral ilan etmeden etrafınıza bakın her yerde ciddi pd ler var
En azından Ibiza nin tescillenmis dereceleri var ....
Alın dbn lerinizi konusun ben sadece izleyiciyim
Bir gun bir pd sahibi olursam ayrı :)
Mehmet Gazihan;6126770]abdurrahman çelebi - ek_i sözlük[/QUOTE]
bu da en iyi arabanızdı..
demiştin ya noslu nossuz her türlü geçerim ......video yu unuttunuz galiba bu video yu
bu da en iyi arabanızdı..
demiştin ya noslu nossuz her türlü geçerim ......video yu unuttunuz galiba bu video yu[/QUOTE]
Çingenelik yapıp Adamın arabasından Tüpü söktürmüşsün, G.t korkusu dimi ? NOs basılan arabada basınc dusuk ayarlanır , 2 barla anca bu kadar gecebiliyorsun bizi, geçilceksin ya.. Nosluymuş nossuzmuş komiksiniz..
O kadar çingenelik yap sonra gel bu videoyu paylaş..
Araba arabadır içinde ne olduğu kimseyi ilgilendirmez, en hızlıyım diyorsan bakmıcaksın kaputun altına..
Bekle az kaldı Seni o taht zannettiğin tabureden indirmeye..